Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pozdrav za sve Bosannce i Hercegovce ma gdje bili,
Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.
Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
- Principatus
- Kontakt:
Sacuvaj boze. Evo da udarim triput u drvo.omerbavarac je napisao/la:I na kraju krajeva jedina mogucnost je da ostane u Budeski.
Naravno da prijedje u drugi klub, a kao jedini klub koji ima sredstva da plati za njegove usluge i u kojem ce jos vise procvjetati je........... zna se vec.![]()
![]()
Citajte mi sa accounta.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Dzeko sportista godine,Ćiro trener i najbolja ekipa BiH repka!!!!jeste gledali veceras????
Ni za 50g to nece da se promijeni!!!!
- Stone Island
- Kontakt:
A naše 'vamo maltretira.fb otpravnik je napisao/la: Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.

Šala mala.Dobar je Edo,samo je mlad,neiskusan.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
http://livestation15.****/
Nisam gled'o prvih 15 minuta. Sad u dvije minute Džeko namjestio idealnu šansu Grafiteu, a ovaj sam s golmanom jadno šutir'o. I onda u sljedećem napadu golman izvadio Džekin lob iz rašlji. Miske ne igra zbog povrede.
Sad Ziani fuli stopostotnu. Jede ih Wolfsburg!
Nisam gled'o prvih 15 minuta. Sad u dvije minute Džeko namjestio idealnu šansu Grafiteu, a ovaj sam s golmanom jadno šutir'o. I onda u sljedećem napadu golman izvadio Džekin lob iz rašlji. Miske ne igra zbog povrede.
Sad Ziani fuli stopostotnu. Jede ih Wolfsburg!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Igral Miske?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
neLegenda_BiH je napisao/la:Igral Miske?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Jel povredjen il sta? Ja sad evo gledam tekmu i vidim da ga nema :SBIHfan je napisao/la:neLegenda_BiH je napisao/la:Igral Miske?
JOOOjj ovi dade gol:S
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Imam osjecaj da ce Dzeko zabiti gol danas!..usput cestitke momku na izboru za sportistu godine u BIH! zasluzio je to! vjerujem da ce karijeru nastaviti u Engleskoj,u jednom od njihova 3 najjaca kluba! sretno!
Gube ni iz čega. Miske ne igra zbog problema s butinom, a Bajramović zbog problema s listom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ne moze Wolfsburg meda s kasike 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ccc......pa opet gube,sta uprava ceka otpustite Veha....oj Boze 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
DŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Dzeeeksoooon
Dade ga.... 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ali zato moze djeko19TM87 je napisao/la:ne moze Wolfsburg meda s kasike

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
eto ga.. to majstore
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Meni stream nesto vise neradi, imal ko drugi za mene?
on samo na gostovanjima daje
kakav je gol i dajte mi link

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.