Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fb otpravnik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la fb otpravnik » 15 dec 2009, 19:06

Pozdrav za sve Bosannce i Hercegovce ma gdje bili,

Evi da i ja dam svoj skromni doprinos ovoj temi oko naseg Edina. ja sam jedan od sretnika koji je bio u prilici gledati naseg Edina uzivo i to nigdje drugo nego na Old Traffordu protiv Man U. O Edinovim igrackim kvalitetima je suvisno i raspravljati, jer ako skoro sva evropska menadzerska evropska elita ( Alex, Arsene itd) govori samo u superlativima o njegovim kvalitetima onda to samo za sebe govori sve.
Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 dec 2009, 20:24

omerbavarac je napisao/la:I na kraju krajeva jedina mogucnost je da ostane u Budeski.
Naravno da prijedje u drugi klub, a kao jedini klub koji ima sredstva da plati za njegove usluge i u kojem ce jos vise procvjetati je........... zna se vec. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citajte mi sa accounta.
Sacuvaj boze. Evo da udarim triput u drvo. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sandra
Kontakt:

Post Postao/la Sandra » 16 dec 2009, 23:59

Dzeko sportista godine,Ćiro trener i najbolja ekipa BiH repka!!!!jeste gledali veceras????
Ni za 50g to nece da se promijeni!!!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 18 dec 2009, 17:48

fb otpravnik je napisao/la: Sta je mene posebno odusevilo kod Edina je njegova skromnost i ljubaznost u ophodjenju sa navijacima poslije utakmice na Old Traffordu. Ja sam sa jos podosta Wolsburgovih navijaca ostao poslije utakmice da sacekam igrace( prije svih Edina i Zvjezdana naravno) vise u nadi nego u ocekivanju da cemo moj sin i ja dobiti njihove autograme i MOZDA priliku za koju sliku. Ali ono sto sam dozivio sa Edinim je zaista bilo predivno.
Nakon izlaska iz svlacionice je otisao u autobus da ostavi neke svoje licne stvari, a onda je izasao da potpisuje autograme, i to u tako lijepom i kulturnom maniru, ne odbijajuci nikog, ali ama bas nikog. Za svakog je imao vremena i za autograme i za slikanje ( u mom slucaju je pristao na tri 3 fotografije) a na moje pominjanje Estonije samo je odgovorio jednim ogromnim osmijehom. U moje i u ime mog sina zaista jedno ogromno HVALA. Vjerujte mi kad kazem da pratim Engleski futbal vec dugi niz godina i ove njihove male i velike zvjezde i zvjezdice, ali ovako skromnu i lijepo vaspitanu ZVIJEZDU nisam vidio vec dugo vremena.
EDINE SVAKA TI CAST ZA TOJE IGRACKE I NADASVE LJUDSKE KVALITETE.
A naše 'vamo maltretira. :lol:

Šala mala.Dobar je Edo,samo je mlad,neiskusan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 dec 2009, 18:05

:roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 dec 2009, 15:52

http://livestation15.****/

Nisam gled'o prvih 15 minuta. Sad u dvije minute Džeko namjestio idealnu šansu Grafiteu, a ovaj sam s golmanom jadno šutir'o. I onda u sljedećem napadu golman izvadio Džekin lob iz rašlji. Miske ne igra zbog povrede.
Sad Ziani fuli stopostotnu. Jede ih Wolfsburg!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 dec 2009, 15:54

Igral Miske?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 dec 2009, 15:56

Legenda_BiH je napisao/la:Igral Miske?
ne :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 dec 2009, 15:56

BIHfan je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Igral Miske?
ne :(
Jel povredjen il sta? Ja sad evo gledam tekmu i vidim da ga nema :S

JOOOjj ovi dade gol:S
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 dec 2009, 15:57

Imam osjecaj da ce Dzeko zabiti gol danas!..usput cestitke momku na izboru za sportistu godine u BIH! zasluzio je to! vjerujem da ce karijeru nastaviti u Engleskoj,u jednom od njihova 3 najjaca kluba! sretno!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 dec 2009, 15:59

Gube ni iz čega. Miske ne igra zbog problema s butinom, a Bajramović zbog problema s listom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 dec 2009, 16:02

ne moze Wolfsburg meda s kasike :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 dec 2009, 16:03

ccc......pa opet gube,sta uprava ceka otpustite Veha....oj Boze :evil:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 19 dec 2009, 16:08

DŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Visca el Višća!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 dec 2009, 16:08

Dzeeeksoooon

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 19 dec 2009, 16:08

Dade ga.... :D
FK DELFIN NEUM

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 dec 2009, 16:08

19TM87 je napisao/la:ne moze Wolfsburg meda s kasike :D
ali zato moze djeko :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 19 dec 2009, 16:08

eto ga.. to majstore

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 19 dec 2009, 16:09

Meni stream nesto vise neradi, imal ko drugi za mene?

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 19 dec 2009, 16:09

on samo na gostovanjima daje :D kakav je gol i dajte mi link
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.