GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 02 sep 2013, 20:43

Ne dečki, kak ne kužite. Igra se do 10 :mrgreen:
a kakva je tek nagrada...ne želim ni pomišljat...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 sep 2013, 20:53

Nagrada je da ih Zdravkec ovaj put doslovno nabije na qurac :lol: ma zna sam ja odma cim je pocea srat o stranim trenerima da ce to zavrsit ovako ali opet svaki put mi nanovo izvuce zivce.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2013, 21:07

Tritolone je napisao/la:Radimo rotaciju, danas Tanac, sutra Cacke a posli nam dolazi Kljuno. Vrhunski, zbilja vrhunski.
Nama u BiH je ovo nesto normalno. Ko nase predsjednistvo :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 sep 2013, 10:14

Darrick Kobi Morris u Dinamo, momak 95 godište, branič iz Zagreba.

Ovo je deal da se Zagrebu osigura povratak, sada prati 2 hnl, kako je Zagrebu krenulo. Ovaj će igrati liga Uefa.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 sep 2013, 15:13

Kolo sreće se okreće.Na zimu nam se Čačke vraća slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 sep 2013, 18:43

Damian je napisao/la:slika

:mrgreen:

Na kraju ne mozemo rec ni da smo dobili ku*ac kad ni njega nismo, a kamol stopera kapitalca.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 04 sep 2013, 21:36

[youtube][/youtube]

Mogao bi se i ja zaputit put Splita 8-)

Vidjet cemo, valja prvo nac prijevoz :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 sep 2013, 23:56

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/bilo ... i-i-obmana" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 sep 2013, 12:04

Mamić manipulira javnošću kada kaže "kako on i sin nisu radili ni jedan posao s Dinamom", ubraja li u to i "menadžiranje" i privatni ugovori s igračima Dinama? Mamić, njegov sin i ostala svita povezana s dotičnim "upravljala" je s igračima Dinama za vrijeme postojanja agencije MSA, i za vrijeme kad su tajni ugovori s igračima prebačeni na Marija Mamića, i nakon što su ugovori prebačeni na agenciju ASA. Zbog čega je prije tri godine sa web stranica agencije ASA nestao popis igrača Dinama (sada već bivših) koje je zastupao ili zastupa Mamićev sin Mario? Zbog čega to, ako je sve bilo u redu?
slika
Zdravko Mamić laže kada kaže da voli Srbe i ostale manjine. Sjetimo se scene sa zagrebačke zračne luke otprije nekoliko godina, kada je navijače nazivao "zavedenim Muslimanima i Srbima". Zar se tako iskazuje ljubav prema sugrađanima druge vjere i nacije?
"Mamic kad vrijedja srbe to se samo odnosi na Ministra Jovanovica jer kako kaze Zdravko on voli srbe...a povici Mamicu Cigane vrijedjaju sve osim Zdravka Mamica..."

http://sportski.net.hr/na-rubu/branko-i ... s-angelesa

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 sep 2013, 18:40

Pri kraju tjedna u kojem je bio u akciji u dresu reprezentacije Alžira i zabio jedini pogodak u pobjedi nad Malijem u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, El Arbi Hillel Soudani će prvi put zaigrati za Dinamo u ligaškom ogledu s najvećim rivalom Hajdukom. U razgovoru za službenu stranicu zagrebačkog kluba, Soudani je najavio što očekuje od subotnje utakmice, a pogled unaprijed prema dvoboju na Poljudu uputila su i još dvojica Dinamovaca koji dosad nisu nastupili u derbiju, Jozo Šimunović i Ivo Pinto...

Dinamo će u subotu s početkom u 19 sati biti na gostovanju u prvom od četiri ovosezonska ogleda s Hajdukom u MAXtv Prvoj ligi. Utakmica na Poljudu bit će prva otkako se Branko Ivanković vratio na Dinamovu klupu, a dok novi/stari trener Zagrepčana već ima iskustva s ligaškim derbijima, u sastavu Modrih ne nedostaje igrača koji dosad u prvenstvu nisu igrali protiv Hajduka. Među njima je i alžirski reprezentativac El Arbi Hillel Soudani, koji je za Dinamovu web-stranicu kazao što očekuje od subotnje utakmice.

"Igrao sam često pred punim tribinama, a i na našem stadionu je ove sezone bilo jako puno ljudi, posebno na europskim utakmicama", opisao je Soudani, misleći na atmosferu koja će njegovu momčad dočekati na Poljudu: "Već sam na utakmici Superkupa protiv Hajduka vidio kako je derbi nešto posebno i svakako se veselim lijepoj atmosferi, ali ono što nas zanima je pobjeda."

Još jedan igrač koji bi mogao imati svoj prvi nastup u ogledu s Hajdukom u prvenstvu je 19-godišnji branič Jozo Šimunović, kojem dvoboji sa Splićanima nisu potpuna novost - no, ne u ovoj konkurenciji: "Bezbroj puta sam u mlađim kategorijama igrao protiv Hajduka i kao kapetan vodio Dinamo do pobjeda, kod kuće i u gostima. Ipak, znam da će ovo biti nešto posebno jer seniori su ipak seniori."

"Vjerujem da smo bolji, imamo stvarno dobru momčad i želimo slaviti na Poljudu", dodao je Šimunović za gnkdinamo.hr.

Poput Soudanija i Šimunovića, među kandidatima za nastup u svojem prvom velikom derbiju u hrvatskom prvenstvu bit će i Portugalac Ivo Pinto, koji se također veseli subotnjoj utakmici na Poljudu.

"Baš smo se zaželjeli utakmica tijekom ove stanke. Naravno, neki su igrali za svoje reprezentacije, ali često smo se čuli, pa mi i oni kažu kako svi jedva čekaju derbi i početak Europske lige. Nisam igrao u Superkupu jer sam tek bio došao u Zagreb, ali vidio se poseban žar u toj utakmici", opisao je Pinto za Dinamovu službenu internetsku stranicu.

"Veselim se utakmici u Splitu, volim utakmice o kojima se priča i piše par dana prije i poslije. To su pravi derbiji i to je nogomet. Što se tiče same utakmice, nema neke filozofije. Bolji smo i želimo pobjedu, dat ćemo sve od sebe kako bismo do nje i došli te tako na najbolji način pozvali navijače u četvrtak na utakmicu Europske lige", zaključio je Portugalac, misleći na europski ogled s ukrajinskim Čornomorecom, idućeg tjedna u Zagrebu.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 12 sep 2013, 21:39

BRANKO IVANKOVIĆ u četvrtak navečer izveo je Dinamovu momčad na trening, dva dana pred derbi s Hajdukom na Poljudu (subota, 19 sati).

Na Hitrec-Kacijanu zasjali su novi reflektori, a Zdravko Mamić na trening je pustio i malobrojne znatiželjnike. "Za navijače otvoreni trening bio je pun pogodak i sigurno će postati praksa", poručili su s Maksimira.

Prvi put su se nakon tjedan dana treninzima priključili i Dinamovi reprezentativci.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 sep 2013, 14:10

Puno autobusa iz Zagreba ide prema Splitu danas, drago mi je, bit ce "nas" dosta dolje. Nazalost ne idem ovaj put, ali drugom prilikom aBd.

Nemojte nas razocarat momci ;) :mrgreen:
RIP CITY!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 sep 2013, 20:00

Koja dosada, travnjak jedino losiji od igre :roll:

Fuj i nista drugo. Od ovih balvana ovako se sramotit. Brankec :lol:

Jao si nama u EL!
RIP CITY!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 sep 2013, 21:01

Ovom prilikom htio bih pozdraviti sve one koji su tvrdili da je ovo najjaci Dinamo u zadnjih par godina :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 sep 2013, 21:31

Losa igra Dinama, Hajduk dobio bez ijedne prilike ..... doduse nije niti Dinamo odigrao nista ali svejedno losa igra obe momcadi i jos kada se pridoda prelos teren dobije se proljev od utakmice :)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 sep 2013, 22:59

Sve loše, jako loše nam se piše u četvrtak protiv Ukrajinaca
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2013, 23:05

Zdravko zaboravio uplatit za prvenstvo.Jbg,LP ga sje*ala,sad će morat kredit dizat.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 sep 2013, 00:03

SiamoNoi je napisao/la:Zdravko zaboravio uplatit za prvenstvo.Jbg,LP ga sje*ala,sad će morat kredit dizat.
:D :D :D
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 15 sep 2013, 00:06

Dinamo je odradio skromno derbi u Splitu. Hajduk je iskoristio svoje prilike iz prekida, podigao atmosferu u klubu i oko njega dok će se Dinamovi igrači morati trgnuti ako ne žele imati problema u nastavku sezone...

Po teškom terenu u utakmici ne posebne kvalitete, ali već standardno borbene, Hajduk je bio bolji s 2:0. Arijan Ademi se nije lako pomirio s porazom, ali želi što prije zaboraviti ovu utakmicu.

"Zabili su nam dva pogotka, a da uopće nisu imali prilika. Primisli smo dva glupa gola iz prekida, nikako ne smijemo primati takve golove. Imao sam osjećaj da smo bolji, da dominiramo, no što nam vrijedi kada su oni zabijali. Kako kažu u NBA ligi, ovu utakmicu moramo ostaviti u svlačionici i što prije je zaboraviti te gledati naprijed", rekao je Ademi za Dinamovu stranicu.

Zvonko Pamić je također bio razočaran i smatrao je da je Dinamo bolja momčad.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali ne i poraz. Iz dva prekida smo primili dva gola, ne znam što dodati tome. Olako smo primili golove i razočarani smo zbog toga, u igri nisu bili ništa bolji, dapače. Nakon naših promašaja, oni dođu do kornera i zabiju i tako dva puta."

Josip Šimunić je posebno bio ljut na golove primljene iz prekida.

"To se jednostavno ne smije događati u derbijima. Rezultat na kraju izgleda jednostavan za njih, ali nije baš bilo tako. Najgore je u nogometu primati golove iz prekida, ostaje nada da ćemo nešto naučiti iz toga. Moramo se podići i odigrati bolje protiv Čornomoreca", dodao je Šimunić.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 sep 2013, 03:08

Ova utakmica mi je kao navijacu Dinama bila i kao sve druge. Igrao je Dinamo protiv Hajduka od kojeg se nije izgubilo vec desetak utakmica, odavno to nije derbi. Bila je to jedna dosadna utakmica po nevjerojatno losem terenu, te je sve uigravano zbog ovoga moglo da padne u vodu i da se igra neko prebacivanje igre. Hajduk je zabio dva gola iz kornera i pokazao nam ono sto vec mjesecima znamo, Dinamo treba kvalitetnije stopere. Skok igra nam je u ku*cu, a sve ostalo donekle i funkcionira. Uvjeren sam da uzimamo naslov i ova utakmica odlazi u zaborav.

Jedino sto zalim je to sto maloprije sretam ljude u disku koji govore da je bio bus iz Zepca sa navijacima Dinama i da su se bas vratili, a do mene ne dodje to da se islo, jer sam bio i vremenski i financijski u mogucnosti da idem.

Mislim da u cetvrtak uzimamo s 2-0 samo zbog ovog poraza. Da smo dobili Hajduka bojao bi se da su se igraci moralno potrosili, ovako mislim da se moraju iskaliti na nekome

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.