GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Damian
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Damian » 14 sep 2013, 14:10

Puno autobusa iz Zagreba ide prema Splitu danas, drago mi je, bit ce "nas" dosta dolje. Nazalost ne idem ovaj put, ali drugom prilikom aBd.

Nemojte nas razocarat momci ;) :mrgreen:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 14 sep 2013, 20:00

Koja dosada, travnjak jedino losiji od igre :roll:

Fuj i nista drugo. Od ovih balvana ovako se sramotit. Brankec :lol:

Jao si nama u EL!
RIP CITY!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 sep 2013, 21:01

Ovom prilikom htio bih pozdraviti sve one koji su tvrdili da je ovo najjaci Dinamo u zadnjih par godina :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 14 sep 2013, 21:31

Losa igra Dinama, Hajduk dobio bez ijedne prilike ..... doduse nije niti Dinamo odigrao nista ali svejedno losa igra obe momcadi i jos kada se pridoda prelos teren dobije se proljev od utakmice :)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 sep 2013, 22:59

Sve loše, jako loše nam se piše u četvrtak protiv Ukrajinaca
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 sep 2013, 23:05

Zdravko zaboravio uplatit za prvenstvo.Jbg,LP ga sje*ala,sad će morat kredit dizat.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 sep 2013, 00:03

SiamoNoi je napisao/la:Zdravko zaboravio uplatit za prvenstvo.Jbg,LP ga sje*ala,sad će morat kredit dizat.
:D :D :D
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 15 sep 2013, 00:06

Dinamo je odradio skromno derbi u Splitu. Hajduk je iskoristio svoje prilike iz prekida, podigao atmosferu u klubu i oko njega dok će se Dinamovi igrači morati trgnuti ako ne žele imati problema u nastavku sezone...

Po teškom terenu u utakmici ne posebne kvalitete, ali već standardno borbene, Hajduk je bio bolji s 2:0. Arijan Ademi se nije lako pomirio s porazom, ali želi što prije zaboraviti ovu utakmicu.

"Zabili su nam dva pogotka, a da uopće nisu imali prilika. Primisli smo dva glupa gola iz prekida, nikako ne smijemo primati takve golove. Imao sam osjećaj da smo bolji, da dominiramo, no što nam vrijedi kada su oni zabijali. Kako kažu u NBA ligi, ovu utakmicu moramo ostaviti u svlačionici i što prije je zaboraviti te gledati naprijed", rekao je Ademi za Dinamovu stranicu.

Zvonko Pamić je također bio razočaran i smatrao je da je Dinamo bolja momčad.

"Očekivali smo tešku utakmicu, ali ne i poraz. Iz dva prekida smo primili dva gola, ne znam što dodati tome. Olako smo primili golove i razočarani smo zbog toga, u igri nisu bili ništa bolji, dapače. Nakon naših promašaja, oni dođu do kornera i zabiju i tako dva puta."

Josip Šimunić je posebno bio ljut na golove primljene iz prekida.

"To se jednostavno ne smije događati u derbijima. Rezultat na kraju izgleda jednostavan za njih, ali nije baš bilo tako. Najgore je u nogometu primati golove iz prekida, ostaje nada da ćemo nešto naučiti iz toga. Moramo se podići i odigrati bolje protiv Čornomoreca", dodao je Šimunić.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 sep 2013, 03:08

Ova utakmica mi je kao navijacu Dinama bila i kao sve druge. Igrao je Dinamo protiv Hajduka od kojeg se nije izgubilo vec desetak utakmica, odavno to nije derbi. Bila je to jedna dosadna utakmica po nevjerojatno losem terenu, te je sve uigravano zbog ovoga moglo da padne u vodu i da se igra neko prebacivanje igre. Hajduk je zabio dva gola iz kornera i pokazao nam ono sto vec mjesecima znamo, Dinamo treba kvalitetnije stopere. Skok igra nam je u ku*cu, a sve ostalo donekle i funkcionira. Uvjeren sam da uzimamo naslov i ova utakmica odlazi u zaborav.

Jedino sto zalim je to sto maloprije sretam ljude u disku koji govore da je bio bus iz Zepca sa navijacima Dinama i da su se bas vratili, a do mene ne dodje to da se islo, jer sam bio i vremenski i financijski u mogucnosti da idem.

Mislim da u cetvrtak uzimamo s 2-0 samo zbog ovog poraza. Da smo dobili Hajduka bojao bi se da su se igraci moralno potrosili, ovako mislim da se moraju iskaliti na nekome

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 sep 2013, 11:33

Upravo objavljene cijene ulaznica za EL. Bit ce iste kao i za HNL.
Sjever - 5kn
Istok i zapad-gore - 10kn
Zapad-dolje - 15kn

Konacno su shvatili da je ljepse igrat pred 20 000 i ne zaradit nista nego pred 3 000 i opet ne zaradit nista, jer tih 3 000 skupih karata tesko pokriju sve troskove utakmice, a i ako pokriju nema neke vece i znacajne zarade, barem ne za klub tipa Dinamo.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 sep 2013, 11:56

Mislim da mogu oni staviti normalne cijene karata. Debakl se dogodio prosle godine u LP kada su ljudi uvidili da klub nema sto tamo traziti i za to jos moraju platiti 200 kn po utakmici za sjever. Realne cijene su po meni za EL sjever -30 kn, Istok -60, zapad - 100. U prvenstvu sve spusti za 30% i to bi trebalo biti ok :).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 sep 2013, 12:34

Sjever 9.460 mjesta x 5kn = 47.300kn
Istok + Zapad-gore 14.615 mjesta x 10kn = 146.150kn
Zapad-dolje 6.369 mjesta x 15kn = 95.535kn
Ukupna zarada - 288.985kn

'normalne cijene'
Sjever 9.460 mjesta x 30kn = 283.800kn
Istok + Zapad-gore 14.615 mjesta x 10kn = 876.900kn
Zapad-dolje 6.369 mjesta x 15kn = 636.900kn
Ukupna zarada - 1 797 600kn

Ovo onako od oka dodje izmedju 200 i 250 000 eura. To je novac bez kojeg Dinamo nece propasti, a sigurno ce s nizim cijenama privuci puno vise ljudi. Uostalom, neka od ulaznica zaradi 30tak tisuca eura i ima dobro popunjen stadion i uz dobru podrsku lakse dodje do pobjede i to im je jos 140 tisuca. Bolje to, nego da je stadion prazan, nema neke zarade, a ni igraci morala i nizu se porazi za koje se dobije okrugla nula.

Inace, za one neupucene, Dinamo je dobio milijun eura za ucesce u grupnoj fazi EL. Svaka pobjeda u grupi vrijedi 140 tisuca eura, a remi 70 tisuca. Prolaz grupe se nagradjuje s dodatnih 200 tisaca. Osmina finala kosta 300 tisuca, cetvrtfinale 400 tisuca, polufinale 700 tisuca, finale dva milijuna i naslov dodatni milijun.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 sep 2013, 13:58

Od ulaznica po 5kn i sličnih po kunu cijena Dinamo ne može zaraditi. Treba platiti i održavanje i redare i struju :P ii sve te gluposti koje još dođu uz tekmu, a koje su nužne da se održi neka tekma na visokom nivou..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 sep 2013, 13:58

Slazem se sa tobom da je bolje imati puni stadion, ove cijene su vise zato da se ispere ona svinjarija od prosle godine sa cijenama. Sve bi bilo u redu da se drze onih cijena koje sam naveo u svim utakmicama bez nekih odstupanja ako igra Hajduk, Porto ili Real.

Ovaj prize money u EL ne pokriva niti Simunicevu i Sammirovu godisnju placu :mrgreen:

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 sep 2013, 18:18

Kako se shebali s ovim kartama. P.osrali se usta onima koji su kupili godisnje :roll:

Trebaju stavit normalne karte, ne preskupe kao proslih godina, ali ne i ovako jeftine jer sta sad da misle ljudi koji su kupili godisnje..
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2013, 18:48

Isto već valjda drugu godinu za redom rade.Kakav marketing,kakav klub slika

Jad i bijeda.Još jadnije mi je ovo kad čujem kao popularne cijene ulaznica,da je skuplje ne bi ljudi došli.Eto za Medvešak je 50+kn cijena jedne ulaznice pa 4,5,6 tisuća dođe.Na hokej,ej,na hokej.I ljudi pošteno plate za to jer vrijedi nesto,a ovo odavno ku*ca ne vrijedi i ni ovakvi potezi im neće pomoć u vraćanju publike jer se zna na koji nacin ce se jedino gledatelji pocet vracat.

Al mi smo nezadovoljni i razmaženi purgeri koji kukaju jer imaju jeftine ulaznice.E da je njima u Srbiji i Bosni jedan Mamić pa da oni tako lagodno i s guštom na utakmicuslika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2013, 23:11

Eno Kramarić nastavio gdje je stao u Lokomotivi."Šteta" što nije imao ugovor sa Zdravkom.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2013, 23:03

Trener ovih Ukrajinaca mi se čini nekakav jadnik bijedni po izjavama.Mogao bi GNK ovo čak i dobit.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2013, 00:07

SiamoNoi je napisao/la:Trener ovih Ukrajinaca mi se čini nekakav jadnik bijedni po izjavama.Mogao bi GNK ovo čak i dobit.
sta je rekao?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 sep 2013, 08:10

Bit ce veceras teska utakmica. Nadam se da su i igraci toga svjesni, te da ce uci sa 100% u utakmicu. Mislim da je Dinamo kvalitetniji, ali ukrajinci nisu za podcijeniti. Na vrhu su ukrajinskog prvenstva, dobili su Dynamo i definitivno su momcad za respekt. Ono sto daje najvecu nadu je uzvrat protiv Zvezde, nisu se bas iskazali. Nadam se da ce odigrati slicno, a da uz to Dinamo realizira 2-3 prilike i da mirno cekamo kraj meca.

Ovo ce biti obicna utakmica za Dinamo i navijace, jer Europa u Maksimiru stanuje vec godinama, ali ovo je veliki dan za Hrvatski sport. Kosarkasi imaju odlicnu priliku da dodju na korak od medalje, a Dinamo i Rijeka imaju priliku da pokazu da ove sezone mozemo ocekivati neki eurpski uspjeh. Vjerujem da cemo se svi zajedno veseliti na kraju dana.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []