GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 15 sep 2013, 11:33

Upravo objavljene cijene ulaznica za EL. Bit ce iste kao i za HNL.
Sjever - 5kn
Istok i zapad-gore - 10kn
Zapad-dolje - 15kn

Konacno su shvatili da je ljepse igrat pred 20 000 i ne zaradit nista nego pred 3 000 i opet ne zaradit nista, jer tih 3 000 skupih karata tesko pokriju sve troskove utakmice, a i ako pokriju nema neke vece i znacajne zarade, barem ne za klub tipa Dinamo.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 sep 2013, 11:56

Mislim da mogu oni staviti normalne cijene karata. Debakl se dogodio prosle godine u LP kada su ljudi uvidili da klub nema sto tamo traziti i za to jos moraju platiti 200 kn po utakmici za sjever. Realne cijene su po meni za EL sjever -30 kn, Istok -60, zapad - 100. U prvenstvu sve spusti za 30% i to bi trebalo biti ok :).

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 sep 2013, 12:34

Sjever 9.460 mjesta x 5kn = 47.300kn
Istok + Zapad-gore 14.615 mjesta x 10kn = 146.150kn
Zapad-dolje 6.369 mjesta x 15kn = 95.535kn
Ukupna zarada - 288.985kn

'normalne cijene'
Sjever 9.460 mjesta x 30kn = 283.800kn
Istok + Zapad-gore 14.615 mjesta x 10kn = 876.900kn
Zapad-dolje 6.369 mjesta x 15kn = 636.900kn
Ukupna zarada - 1 797 600kn

Ovo onako od oka dodje izmedju 200 i 250 000 eura. To je novac bez kojeg Dinamo nece propasti, a sigurno ce s nizim cijenama privuci puno vise ljudi. Uostalom, neka od ulaznica zaradi 30tak tisuca eura i ima dobro popunjen stadion i uz dobru podrsku lakse dodje do pobjede i to im je jos 140 tisuca. Bolje to, nego da je stadion prazan, nema neke zarade, a ni igraci morala i nizu se porazi za koje se dobije okrugla nula.

Inace, za one neupucene, Dinamo je dobio milijun eura za ucesce u grupnoj fazi EL. Svaka pobjeda u grupi vrijedi 140 tisuca eura, a remi 70 tisuca. Prolaz grupe se nagradjuje s dodatnih 200 tisaca. Osmina finala kosta 300 tisuca, cetvrtfinale 400 tisuca, polufinale 700 tisuca, finale dva milijuna i naslov dodatni milijun.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 sep 2013, 13:58

Od ulaznica po 5kn i sličnih po kunu cijena Dinamo ne može zaraditi. Treba platiti i održavanje i redare i struju :P ii sve te gluposti koje još dođu uz tekmu, a koje su nužne da se održi neka tekma na visokom nivou..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 15 sep 2013, 13:58

Slazem se sa tobom da je bolje imati puni stadion, ove cijene su vise zato da se ispere ona svinjarija od prosle godine sa cijenama. Sve bi bilo u redu da se drze onih cijena koje sam naveo u svim utakmicama bez nekih odstupanja ako igra Hajduk, Porto ili Real.

Ovaj prize money u EL ne pokriva niti Simunicevu i Sammirovu godisnju placu :mrgreen:

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 15 sep 2013, 18:18

Kako se shebali s ovim kartama. P.osrali se usta onima koji su kupili godisnje :roll:

Trebaju stavit normalne karte, ne preskupe kao proslih godina, ali ne i ovako jeftine jer sta sad da misle ljudi koji su kupili godisnje..
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2013, 18:48

Isto već valjda drugu godinu za redom rade.Kakav marketing,kakav klub slika

Jad i bijeda.Još jadnije mi je ovo kad čujem kao popularne cijene ulaznica,da je skuplje ne bi ljudi došli.Eto za Medvešak je 50+kn cijena jedne ulaznice pa 4,5,6 tisuća dođe.Na hokej,ej,na hokej.I ljudi pošteno plate za to jer vrijedi nesto,a ovo odavno ku*ca ne vrijedi i ni ovakvi potezi im neće pomoć u vraćanju publike jer se zna na koji nacin ce se jedino gledatelji pocet vracat.

Al mi smo nezadovoljni i razmaženi purgeri koji kukaju jer imaju jeftine ulaznice.E da je njima u Srbiji i Bosni jedan Mamić pa da oni tako lagodno i s guštom na utakmicuslika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 sep 2013, 23:11

Eno Kramarić nastavio gdje je stao u Lokomotivi."Šteta" što nije imao ugovor sa Zdravkom.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 sep 2013, 23:03

Trener ovih Ukrajinaca mi se čini nekakav jadnik bijedni po izjavama.Mogao bi GNK ovo čak i dobit.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 19 sep 2013, 00:07

SiamoNoi je napisao/la:Trener ovih Ukrajinaca mi se čini nekakav jadnik bijedni po izjavama.Mogao bi GNK ovo čak i dobit.
sta je rekao?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 19 sep 2013, 08:10

Bit ce veceras teska utakmica. Nadam se da su i igraci toga svjesni, te da ce uci sa 100% u utakmicu. Mislim da je Dinamo kvalitetniji, ali ukrajinci nisu za podcijeniti. Na vrhu su ukrajinskog prvenstva, dobili su Dynamo i definitivno su momcad za respekt. Ono sto daje najvecu nadu je uzvrat protiv Zvezde, nisu se bas iskazali. Nadam se da ce odigrati slicno, a da uz to Dinamo realizira 2-3 prilike i da mirno cekamo kraj meca.

Ovo ce biti obicna utakmica za Dinamo i navijace, jer Europa u Maksimiru stanuje vec godinama, ali ovo je veliki dan za Hrvatski sport. Kosarkasi imaju odlicnu priliku da dodju na korak od medalje, a Dinamo i Rijeka imaju priliku da pokazu da ove sezone mozemo ocekivati neki eurpski uspjeh. Vjerujem da cemo se svi zajedno veseliti na kraju dana.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2013, 12:47

Posljednja šansa Sammira i Alena Halilovića

Ako je ljetni prijelazni rok u Maksimiru bio temeljita obnova pročelja, onda će zimski, u siječnju, biti generalna obnova Dinamova kadra.

Zato ova Dinamova jesen u Europskoj ligi ima posebnu težinu jer će biti oproštajna za neke od zaštitnih znakova plavih.

Najprije za Sammira čije je strpljenje na rubu i po tko zna koji put kreće u lov na transfer života. Filho ima poseban status jer mu sljedećega ljeta istječe ugovor i već na zimu može potpisati ugovor za nula kuna.

Sve ide u Mamićevu korist

Zbog toga iza maksimirskih kulisa upravo traje borba za Sammirov potpis novoga ugovora, naravno za veću svotu od sadašnjih 600.000 eura godišnje, kako bi Dinamo na njegovoj prodaji na zimu (ako bude briljirao u Europskoj ligi, kao primjerice kod Halilhodžića prije tri godine) ipak ulovio poneki milijun.

Stvari se, čini se, dobro razvijaju u Mamićevu korist jer, kako čujemo iz bliskog Sammirova kruga, Brazilac ovih dana traži novi, komforniji stan u Zagrebu, a i danas mu u Zagreb dolaze bivša zaručnica Yasmin i dvogodišnji sinčić Noah. Možda će Filho s obitelji izabrati novi dom u kojemu će, s novim ugovorom u džepu, dočekati starost u Zagrebu...

Drugi čovjek iz maksimirskoga izloga je Alen Halilović, još jedan igrač u niskom startu za odlazak. Alenu je prošlog ljeta propao već dogovoreni transfer u Tottenham, navodno zbog tatinih prohtjeva, pa se sada grozničavo traži novi kupac. Ne zato što je Dinamu sila riješiti se nadarenoga mladog igrača nego zato što mu cijena već lagano kopni.

Alen najvažniji projekt

U Europi se sve manje priča o Alenovim majstorijama, a sve više o nekim njegovim nedostacima. Iako je ove sezone nastupio jedanaest puta, Alen se kao igrač poteza još nije profilirao u maestra koji rješava utakmice, još nije zabio nijedan gol, niti asistirao. U njegovoj dobi Mateo Kovačić već je bio jedan od Dinamovih lidera.

Zato će Mamić u Europskoj ligi naglašeno forsirati Halilovićevu minutažu kao vitalni klupski interes, strepeći da se Alenova vrijednost ne spusti na manje od deset milijuna eura. Alen Halilović najvažniji je Ivankovićev projekt ove jeseni, strateški značajniji i od prezimljavanja u Europi.

I Fatos Beqiraj traži ove jeseni prodor prema zapadu. Već mu je 25, teče mu četvrta sezona u Dinamu, a posljednjim nastupima opet je skrenuo pozornost na sebe. Danas zbog njega u Maksimir dolazi skaut Genka...

Kad smo već kod zimskoga remonta, Dinamo će sigurno dovesti najmanje jednoga stopera, a trener Branko Ivanković inzistira i na višenamjenskom veznom igraču, tipa Kovačića. Potreba za stoperom već je postojala, no Zoran Mamić podmetnuo je leđa i zajamčio bratu za Jozu Šimunovića uvjeren kako se radi o reprezentativnom potencijalu. Priča se kako Bayernov skaut već neko vrijeme prati Jozu...
Sto ti je Dinamo, momak koji je imao vrlo malo prilike, osim u medijima, Alen Halilovic, ima posljednju sansu, a gluposti, presjedit ce taj na klupi i tu sansu, kako stvari stoje.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 19 sep 2013, 13:26

Halilovicev problem je sto ga se tretira kao zvijezdu koja jos nije. Usporedbe sa Messiem, pozivanje u reprezentaciju te price o milijunima i transferu stoljeca su dovele do toga da se uopce pitam da li ce uopce biti sto od njega. Po meni je on trebao ici na kaljenje u Zrinjski ili Lokomotivu. Istu gresku je napravio Kramaric, mediji su ga napumpali kao da se radi o Sukeru svojevremeno, sjecam se clanaka novi plavi 9 koji je Zidak potpisao te razne nerealne usporedbe itd.

Halilovic ima 17 god i po meni ukoliko bi otisao u Zrinjski recimo koji se dobro drzi u Premier ligi bi bio pun pogodak, ima taman godina koliko je Modric imao kada je otisao tamo tako da nije kasno jos ali imam osjecaj da bi on takav scenarij odbio jer se vec sada osjeca kao zvijezda, a to mozemo zahvaliti redom ocu, novinarima, Mamicu pa onda tek na red dolaze treneri makar njih ne bi uopce stavljao u taj kontekst :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 19 sep 2013, 13:47

Samo je razlika izmedju Kramarica i Halilovica u tome sto je Andrej najbolji strijelac u omladinskim selekcijama Dinama u povijesti, bilo je bar nekakve osnove, a halilovic i ne bas, to je moje misljenje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2013, 13:59

Consigliere je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:Trener ovih Ukrajinaca mi se čini nekakav jadnik bijedni po izjavama.Mogao bi GNK ovo čak i dobit.
sta je rekao?
Da je Ivanković dobro posložio ekipu,između ostalog.Valjda ni ne zna da su trenera promijenili i da je ovaj jednu utakmicu vodio.

Baš me zanima koliko će gledatelja doć."Popularne" cijene ulaznica,mega momčad,najjači marketing ikad ovo ono,ne priznajem ništa ispod 20 000.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 sep 2013, 15:30

Sta ocekivat?

Trenutno su mi kosarkasi bitniji, ali isto nisam nabrijan nikako...Bojim se jos jednog razocaranja.
RIP CITY!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 sep 2013, 16:15

Ma nema sanse da uzmemo bod ili nesto vise, ovi su u strasnoj formi a nama fali Soudani i mislim Fernandez. Jos kad uzmes u obzir da nikad nismo dobili Ukrajince onda nam se lose pise. Ovo ce bit tipicna Dinamova europska utakmica, mrtvilo 90 minuta i jedna zalutala lopta u nasu mrezu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 19 sep 2013, 19:47

Fernandes zabio za 1:0. Posjeta ocajna nazalost.

Ali ovi takodjet cini mi se. Grijeh je ovo ne uzet.
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 19 sep 2013, 20:02

Koliko ima?Dvaestpet hiljada? :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 19 sep 2013, 20:25

Rutinski. Preslika 99% dinamovih europskih utakmica
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.