Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 15:51

Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon? :lol:
Koliko ti je godina? :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 15:55

Consigliere je napisao/la:
19 :roll:
Gledao sam ovu audiciju nekad davno.Najviše su mi ostali u sjećanju Admir Glamočak i Emir Hadžihafizbegović, Đuro mi je nekako promakao. Kralj :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 sep 2013, 15:59

Amar Dzeko je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
19 :roll:
Gledao sam ovu audiciju nekad davno.Najviše su mi ostali u sjećanju Admir Glamočak i Emir Hadžihafizbegović, Đuro mi je nekako promakao. Kralj :lol:
Pa, dobro, mlad si ti jos. :mrgreen:

Inace, Bicakcic solidna partija, i bez obzira na gol. Da smo izgubili, imao bi tri poraza u tri nastupa za reprezentaciju na mjestu stopera... Ono, za samoubistvo. :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 sep 2013, 06:23

Igra ovog momka ostala je cini mi se nezapazene u ovoj tekmi u Zilini. Iako me nje impresionirao protiv amerikanaca sjajno je odigrao protiv slovaka. Momak je fantasican profesionalac i izuzetno stabilan kao igrac zanimljiva mi je njegova faca poslije datog gola Slovacima. Koji pogled j.bo rokia , ubica pravi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 sep 2013, 17:57

gleda li ko Braunschweig - Nurnberg , cini mi se da vise Braunschweig ima navijaca od Stuttgarta

I evo dadose im ljudi go a ovi imali jedno 3 sto postotne prilike i omasise sve zivo :evil:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 sep 2013, 18:16

Ovi su se već vratili odakle su i došli.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 sep 2013, 18:23

Statistika na njihovoj strani a boga mi i igra , 2 3 puta su mogli lako da dodju do gola ali nista... aj valdja kakav remi izvuku.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2013, 18:24

Prognozirao sam im prije pocetka sezone sudbinu Greuther Fürtha, i upravo sada se to ispunjva. Sanse da se iscupaju su im ravne nuli. Za Ermina ne brinem, neka igra ovu sezonu redovno u Braunschweigu, i odigra SP2014 u Brazilu, i on ce sebi naci klub.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 sep 2013, 18:36

e jbga nisu danas bili ni toliko losi ali eto :lol: samo da se Bico ne povrijedi :shock:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 sep 2013, 18:39

Ekipa im nije iskusna za bundesligu i to je osnovni razlog za lošu igru (rezultate). Nešto slično se desilo Furth-u prošle sezone, a i Augsburgu koji je jedva izborio opstanak, a pogledajte gdje je ove sezone.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 sep 2013, 18:49

Oni su napravili iznenadjenje prosle sezone sa ovim ulaskom u Bl , nisu oni bili mozda ni za prvih 5 ekipa cvajte... Dobro otvorili sezonu napadac im onaj uso u ritam pravo i to je to , u svakom slucaju navijam da se tako nesto desi i bochumu XD

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 sep 2013, 19:09

kako nemaju srece ovako :o pobjedu su danas zasluzili. Bico zamalo pogodio :cry:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2013, 19:09

Joooj zamalo ga Bico zabi glavom nakon slobodnjaka :roll:

Stetaa

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 sep 2013, 19:11

Imaju igru imaju sve , prve 2 utakmice su bili odlicni . Jednostavno nemaju zavrsinicu nisu uigrani...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 sep 2013, 19:19

ljudi su ih izdominirali samo tako :roll:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 15 sep 2013, 19:20

Hahahaha trener ce im dobit slom zivaca ... Danas su ponovo zasluzili 3 boda , da su iz one prve tekme gdje su isto realno zasluzili sva 3 a izgubili uzeli makar bod i danas 3 vec bi imali fina 4 boda. Steta , igraju ok nije ovo igra furtha od prosle godine koji se nije sastavljao sa loptom , cak su i bvbu pruzili fin otpor... Steta al hajde ako nista prvi bodovi za njih

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 sep 2013, 19:27

Ovaj momak mene jako puno podsjeca na Spahu. Ide glavom gdje mnogi nebi ni nogom :) Za repku se fakat vidi da se bori i da srcano igra. Vidi se na njemu i da je prgav samo u repci to od Spahe nemoze da dode do izrazaja. :lol: :lol: Mene najvise fascinira sa koliko mirnoce momak igra a tek su mu 23 godine.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 sep 2013, 19:36

Odlican je igrac Ermin, samo sto je spor, to mu je mana. Pogotovo u onoj sceni u Zilini, kad je Weiss imao prvu sansu za Slovake, kad je probio po krilu i usao u sredinu, Bicakcic dok se okrenuo ovaj je vec opucao po golu, sreca pa je Beg odbranio.

Ali nekako mi ostavlja bolji utisak nego Zukanovic, mada ni Zukan nije nista losiji.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 sep 2013, 19:42

Goalgetter je napisao/la:Odlican je igrac Ermin, samo sto je spor, to mu je mana. Pogotovo u onoj sceni u Zilini, kad je Weiss imao prvu sansu za Slovake, kad je probio po krilu i usao u sredinu, Bicakcic dok se okrenuo ovaj je vec opucao po golu, sreca pa je Beg odbranio.

Ali nekako mi ostavlja bolji utisak nego Zukanovic, mada ni Zukan nije nista losiji.
Meni isto bolji utisak ostavlja. Nekako mi sigurniji izgleda. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 15 sep 2013, 19:56

Bicakcic je jak igrac u duelu i skoku a to sto nije brz, pa dobro jbg koliko je bilo tako "sporih" stopera pa su znali strpati najbolje igrace u dzep. Protiv Slovaka su on i Spaha imali tezi zadatak nego sto bi imali da smo igrali protiv neke jace selekcije jer cesto nisu imali podrsku sredine i morali su pokrivati sve te rupe koje bi nastale kad bi ispali u napadu.

A normalno da je brzi Weiss,pa brzi je od svakog naseg igraca jbg al kad se ti postavis i udvojis ga nema on gdje... Jbg takvim igracima je 1 na 1 bukvalno zicer.

Meni se Bicakcic svidja prije svega sto je agresivan i jak i fakin je ko Spaha npr. Mislim ne treba zaboraviti i da je Spaha debitirao sa 23 ko i on i da nije bio toliko uvjerljiv na pocetku. Treba vremena jbg da se uklopis u kolektiv i sve

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Confiance, Sheyi i 34 gosta.