Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
19Consigliere je napisao/la:Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?
Gledao sam ovu audiciju nekad davno.Najviše su mi ostali u sjećanju Admir Glamočak i Emir Hadžihafizbegović, Đuro mi je nekako promakao. Kralj
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, dobro, mlad si ti jos.Amar Dzeko je napisao/la:19Consigliere je napisao/la:Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?![]()
Gledao sam ovu audiciju nekad davno.Najviše su mi ostali u sjećanju Admir Glamočak i Emir Hadžihafizbegović, Đuro mi je nekako promakao. Kralj
Inace, Bicakcic solidna partija, i bez obzira na gol. Da smo izgubili, imao bi tri poraza u tri nastupa za reprezentaciju na mjestu stopera... Ono, za samoubistvo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Igra ovog momka ostala je cini mi se nezapazene u ovoj tekmi u Zilini. Iako me nje impresionirao protiv amerikanaca sjajno je odigrao protiv slovaka. Momak je fantasican profesionalac i izuzetno stabilan kao igrac zanimljiva mi je njegova faca poslije datog gola Slovacima. Koji pogled j.bo rokia , ubica pravi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
gleda li ko Braunschweig - Nurnberg , cini mi se da vise Braunschweig ima navijaca od Stuttgarta
I evo dadose im ljudi go a ovi imali jedno 3 sto postotne prilike i omasise sve zivo
I evo dadose im ljudi go a ovi imali jedno 3 sto postotne prilike i omasise sve zivo
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Ovi su se već vratili odakle su i došli.
Statistika na njihovoj strani a boga mi i igra , 2 3 puta su mogli lako da dodju do gola ali nista... aj valdja kakav remi izvuku.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prognozirao sam im prije pocetka sezone sudbinu Greuther Fürtha, i upravo sada se to ispunjva. Sanse da se iscupaju su im ravne nuli. Za Ermina ne brinem, neka igra ovu sezonu redovno u Braunschweigu, i odigra SP2014 u Brazilu, i on ce sebi naci klub.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e jbga nisu danas bili ni toliko losi ali eto
samo da se Bico ne povrijedi 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ekipa im nije iskusna za bundesligu i to je osnovni razlog za lošu igru (rezultate). Nešto slično se desilo Furth-u prošle sezone, a i Augsburgu koji je jedva izborio opstanak, a pogledajte gdje je ove sezone.
Oni su napravili iznenadjenje prosle sezone sa ovim ulaskom u Bl , nisu oni bili mozda ni za prvih 5 ekipa cvajte... Dobro otvorili sezonu napadac im onaj uso u ritam pravo i to je to , u svakom slucaju navijam da se tako nesto desi i bochumu XD
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako nemaju srece ovako
pobjedu su danas zasluzili. Bico zamalo pogodio 
- Goalgetter
- Kontakt:
Joooj zamalo ga Bico zabi glavom nakon slobodnjaka
Stetaa
Stetaa
Imaju igru imaju sve , prve 2 utakmice su bili odlicni . Jednostavno nemaju zavrsinicu nisu uigrani...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljudi su ih izdominirali samo tako 
Hahahaha trener ce im dobit slom zivaca ... Danas su ponovo zasluzili 3 boda , da su iz one prve tekme gdje su isto realno zasluzili sva 3 a izgubili uzeli makar bod i danas 3 vec bi imali fina 4 boda. Steta , igraju ok nije ovo igra furtha od prosle godine koji se nije sastavljao sa loptom , cak su i bvbu pruzili fin otpor... Steta al hajde ako nista prvi bodovi za njih
Ovaj momak mene jako puno podsjeca na Spahu. Ide glavom gdje mnogi nebi ni nogom
Za repku se fakat vidi da se bori i da srcano igra. Vidi se na njemu i da je prgav samo u repci to od Spahe nemoze da dode do izrazaja.
Mene najvise fascinira sa koliko mirnoce momak igra a tek su mu 23 godine.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican je igrac Ermin, samo sto je spor, to mu je mana. Pogotovo u onoj sceni u Zilini, kad je Weiss imao prvu sansu za Slovake, kad je probio po krilu i usao u sredinu, Bicakcic dok se okrenuo ovaj je vec opucao po golu, sreca pa je Beg odbranio.
Ali nekako mi ostavlja bolji utisak nego Zukanovic, mada ni Zukan nije nista losiji.
Ali nekako mi ostavlja bolji utisak nego Zukanovic, mada ni Zukan nije nista losiji.
Meni isto bolji utisak ostavlja. Nekako mi sigurniji izgleda.Goalgetter je napisao/la:Odlican je igrac Ermin, samo sto je spor, to mu je mana. Pogotovo u onoj sceni u Zilini, kad je Weiss imao prvu sansu za Slovake, kad je probio po krilu i usao u sredinu, Bicakcic dok se okrenuo ovaj je vec opucao po golu, sreca pa je Beg odbranio.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bicakcic je jak igrac u duelu i skoku a to sto nije brz, pa dobro jbg koliko je bilo tako "sporih" stopera pa su znali strpati najbolje igrace u dzep. Protiv Slovaka su on i Spaha imali tezi zadatak nego sto bi imali da smo igrali protiv neke jace selekcije jer cesto nisu imali podrsku sredine i morali su pokrivati sve te rupe koje bi nastale kad bi ispali u napadu.
A normalno da je brzi Weiss,pa brzi je od svakog naseg igraca jbg al kad se ti postavis i udvojis ga nema on gdje... Jbg takvim igracima je 1 na 1 bukvalno zicer.
Meni se Bicakcic svidja prije svega sto je agresivan i jak i fakin je ko Spaha npr. Mislim ne treba zaboraviti i da je Spaha debitirao sa 23 ko i on i da nije bio toliko uvjerljiv na pocetku. Treba vremena jbg da se uklopis u kolektiv i sve
A normalno da je brzi Weiss,pa brzi je od svakog naseg igraca jbg al kad se ti postavis i udvojis ga nema on gdje... Jbg takvim igracima je 1 na 1 bukvalno zicer.
Meni se Bicakcic svidja prije svega sto je agresivan i jak i fakin je ko Spaha npr. Mislim ne treba zaboraviti i da je Spaha debitirao sa 23 ko i on i da nije bio toliko uvjerljiv na pocetku. Treba vremena jbg da se uklopis u kolektiv i sve
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, CAGarfia, Confiance i 34 gosta.