Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?

19Consigliere je napisao/la:Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?

Pa, dobro, mlad si ti jos.Amar Dzeko je napisao/la:19Consigliere je napisao/la:Koliko ti je godina?Amar Dzeko je napisao/la:Zasto Solomon?
Gledao sam ovu audiciju nekad davno.Najviše su mi ostali u sjećanju Admir Glamočak i Emir Hadžihafizbegović, Đuro mi je nekako promakao. Kralj

samo da se Bico ne povrijedi
 samo da se Bico ne povrijedi  
 pobjedu su danas zasluzili. Bico zamalo pogodio
 pobjedu su danas zasluzili. Bico zamalo pogodio  

Za repku se fakat vidi da se bori i da srcano igra. Vidi se na njemu i da je prgav samo u repci to od Spahe nemoze da dode do izrazaja.
  Za repku se fakat vidi da se bori i da srcano igra. Vidi se na njemu i da je prgav samo u repci to od Spahe nemoze da dode do izrazaja.   
   Mene najvise fascinira sa koliko mirnoce momak igra a tek su mu 23 godine.
  Mene najvise fascinira sa koliko mirnoce momak igra a tek su mu 23 godine.Meni isto bolji utisak ostavlja. Nekako mi sigurniji izgleda.Goalgetter je napisao/la:Odlican je igrac Ermin, samo sto je spor, to mu je mana. Pogotovo u onoj sceni u Zilini, kad je Weiss imao prvu sansu za Slovake, kad je probio po krilu i usao u sredinu, Bicakcic dok se okrenuo ovaj je vec opucao po golu, sreca pa je Beg odbranio.
Ali nekako mi ostavlja bolji utisak nego Zukanovic, mada ni Zukan nije nista losiji.

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HariTz, IgmanskiVukovi, L-Train, Sveti i 48 gostiju.