GNK Dinamo Zagreb
- Insect_terminator
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
- gerdmuller
- Kontakt:
Dinamo je izgubio dusu.To ako ne vidis onda ti ne mogu pomoci.Kako uopce imas srca navijati za takav klub?Ti si sramota od covjeka.Da je manje takvih poput tebe mozda bi nesto i bilo od ove nase jadne drzave.Insect_terminator je napisao/la:Ionako tz. zagrizeni dinamovci vise mrze Mamica nego sto vole Dinamo barem ovi sa foruma, cak i njihov poglavica bi prije dao lijevi bubreg da Inter bude medju prva 3 u Italiji nego da Dinamo prezimi.gerdmuller je napisao/la:Ovaj Insect je komedija od covjekaDa sam zagrizeni dinamovac ne bi vise trpio takva provociranja
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Mogu rec da sam ja to spoznao negdje 2010.Insect_terminator je napisao/la:Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
Sjajna partija modrih sinoć. Brozović, Antolić i Sammir su bili fenomenalni, ali realizacija je bila ispod svakog nivoa. Sve je dobro do zadnjeg poteza, kada neko treba zakucati loptu u mrežu. Ovaj Dinamo je svemirski brod za sve klubove u regionu i prava je šteta za ova previranja u klubu, na tribinama i sve ovo što se dešava u Dinamu i oko njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Insect_terminator
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:Mogu rec da sam ja to spoznao negdje 2010.Insect_terminator je napisao/la:Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
A sto se to dogodilo 2010 da je odjednom otet?
Sto 2009 nije bio otet ili 2001 npr?
Svako ima svoj prag tolerancije, tj. onoliko koliko može ''progutat''.Insect_terminator je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Mogu rec da sam ja to spoznao negdje 2010.Insect_terminator je napisao/la:Mozes mi reci jos koje godine su vama oteli klub?
A sto se to dogodilo 2010 da je odjednom otet?
Sto 2009 nije bio otet ili 2001 npr?
Nekom je Dinamo otet nakon prodaje Modrića & co., nekom nakon Amsterdama, nekom nakon otkaza Zajecu, nekom nakon harmonike na PAOK-u, nekom nakon karata za kunu, nekom nakon slanja murije na BBB-e, nekom nakon propalih pregovora oko izbora, itd...
Dinamo je sustavno uništavan, a samim tim i ubijan u svim Dinamovcima. Nakon svega gore navedenog, a i masu drugih stvari, sada imaš 200 ljudi koji se mogu poistovjetiti s tom menadžerskom agencijom, ali samo iz razloga što od toga ima financijsku korist. Zbog toga imaš 150 ljudi na proslavi prvaka Hrvatske, 4000 na Portu, 3000 na Kyevu i 5 vaučera u Splitu.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Kada su tebi ti zlikavci oteli klub? Prve dve god je bio pun stadion na proslavi tako da me zanima koji je to tocno datum kada je klub otet ili sezona i sto je razlicito u odnosu na 2001 npr ili 2004 ili 1994? Ovaj Siamo je to tek otkrio 2010 pretpostavljam nakon otkaza Zajecu . I kako nekome moze biti klub otet nakon prodaje Modrica za 20 milja i zasto tom covjeku kojem je klub otet nakon prodaje Modrica nije recimo otet nakon prodaje Biscana?bazero je napisao/la: Svako ima svoj prag tolerancije, tj. onoliko koliko može ''progutat''.
Nekom je Dinamo otet nakon prodaje Modrića & co., nekom nakon Amsterdama, nekom nakon otkaza Zajecu, nekom nakon harmonike na PAOK-u, nekom nakon karata za kunu, nekom nakon slanja murije na BBB-e, nekom nakon propalih pregovora oko izbora, itd...
Dinamo je sustavno uništavan, a samim tim i ubijan u svim Dinamovcima. Nakon svega gore navedenog, a i masu drugih stvari, sada imaš 200 ljudi koji se mogu poistovjetiti s tom menadžerskom agencijom, ali samo iz razloga što od toga ima financijsku korist. Zbog toga imaš 150 ljudi na proslavi prvaka Hrvatske, 4000 na Portu, 3000 na Kyevu i 5 vaučera u Splitu.
Najmanji problem je to što je Modrić (ne samo on) prodan, ali su bitne okolnosti pod kojima je prodan. Bitna je ona usrana parola ''nema prodaje'' i nabijanje cijene; bitno je s kim je Lukica išao u taj London; ko mu je (tad bio) menadžer; zašto mu je on menadžer?Insect_terminator je napisao/la:Kada su tebi ti zlikavci oteli klub? Prve dve god je bio pun stadion na proslavi tako da me zanima koji je to tocno datum kada je klub otet ili sezona i sto je razlicito u odnosu na 2001 npr ili 2004 ili 1994? Ovaj Siamo je to tek otkrio 2010 pretpostavljam nakon otkaza Zajecu . I kako nekome moze biti klub otet nakon prodaje Modrica za 20 milja i zasto tom covjeku kojem je klub otet nakon prodaje Modrica nije recimo otet nakon prodaje Biscana?bazero je napisao/la: Svako ima svoj prag tolerancije, tj. onoliko koliko može ''progutat''.
Naravno, tebe to ne zanima, bitno ti je da je Tottenham platio 20 milja. Ne zanima te ni gdje je završilo tih 20 milja.
E vidiš, i tada je bilo onih koji su vidjeli ono što ćemo mi, ogromna većina, vidjeti tek za 2-3 godine - da se Dinamo iskorištava za bogaćenje jedne obitelji i poslušnika njezine glave. Naravno, za to se ne može navijati, s tim se dinamovac ne može poistovijetiti.
Siamo nije ništa ''otkrio'' 2010., nego mu je tad ''prekipjelo'', uostalom, kao i meni. Iskreno, i bojkot BBB-a je doprinio tomu.
Za ovaj dio o razlikama u odnosu na 2001., 2004. ili 1994., predlažem lektiru!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne kuzim sto bi parola trebala biti svi su na prodaju kao u Hajduku?bazero je napisao/la: Najmanji problem je to što je Modrić (ne samo on) prodan, ali su bitne okolnosti pod kojima je prodan. Bitna je ona usrana parola ''nema prodaje'' i nabijanje cijene; bitno je s kim je Lukica išao u taj London; ko mu je (tad bio) menadžer; zašto mu je on menadžer?
Naravno, tebe to ne zanima, bitno ti je da je Tottenham platio 20 milja. Ne zanima te ni gdje je završilo tih 20 milja.
E vidiš, i tada je bilo onih koji su vidjeli ono što ćemo mi, ogromna većina, vidjeti tek za 2-3 godine - da se Dinamo iskorištava za bogaćenje jedne obitelji i poslušnika njezine glave. Naravno, za to se ne može navijati, s tim se dinamovac ne može poistovijetiti.
Siamo nije ništa ''otkrio'' 2010., nego mu je tad ''prekipjelo'', uostalom, kao i meni. Iskreno, i bojkot BBB-a je doprinio tomu.
Za ovaj dio o razlikama u odnosu na 2001., 2004. ili 1994., predlažem lektiru!
Gdje je zavrsilo 20 milja?
Siamo je seronja kao i svi prisutni mrzitelji Mamica, ne zato sto ga ne voli nego zato sto ga mrzi vise nego sto voli Dinamo a tu prdi da je neki navijac.
Sto se lektire tice cim sam vidio da se radi o indexu sam zgrasio jer nemam zeludac to sranje citat
Zar je vama toliko dosadno u zivotu da godinama vodite jedan te isti razgovor?
Previše plačem sada.Insect_terminator je napisao/la:Siamo je seronja kao i svi prisutni mrzitelji Mamica, ne zato sto ga ne voli nego zato sto ga mrzi vise nego sto voli Dinamo a tu prdi da je neki navijac.
Da si ti išta otvorio i vidio bilo bi ti jasno da index osim što je prenio tekst nema veze s njime.Toliko o tome da uopće imaš volje išta proučit i shvatit.Ideš na ignore.Ugodan dan želim.Insect_terminator je napisao/la:Sto se lektire tice cim sam vidio da se radi o indexu sam zgrasio jer nemam zeludac to sranje citat
- Insect_terminator
- Kontakt:
Obicno dodjem tu nakon dinamove utakmice i prozujim po temi da vidim sto se pisalo i kada vidim komentare tipa tko moze navijati za tu izdrkotinu skoci mi tlakSignore je napisao/la:Zar je vama toliko dosadno u zivotu da godinama vodite jedan te isti razgovor?
Sutra sam na Maksimiru opet nakon 2 godine. Istok naravno
. Da vidimo taj Dragovoljac 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovako se odnosi prema svojim navijačima.Does the president feel he has been paid back by the Nerazzurri fans?
M.Moratti:"Yes, definitely so. The fans have always tried to be understanding with me and, when they weren't that, they were right. I haven't got any negative memories of the fans because they understand that they are the real owners of a football team, they're the only ones who really have their hands on it because they are the ones who support and bring it to life, always."
Hoće li otac udariti svoje dijete zato što ga mrzi?Insect_terminator je napisao/la:Siamo je seronja kao i svi prisutni mrzitelji Mamica, ne zato sto ga ne voli nego zato sto ga mrzi vise nego sto voli Dinamo a tu prdi da je neki navijac.
Hoće li vojska granatirati okupirana područja svoje zemlje zato što je mrzi?
Hoće li neko navijati za PSV zato što mrzi Mamića?!
Ne, nego isključivo iz ljubavi.
Ljubavi koju ti nikad nećeš shvatit, jer nemaš pojma šta je Dinamo...
Momčino, ovih dana se ljubav prema Dinamu ne pokazuje kupovanjem šala ili kalendara, pljeskanjem Sammiru, pjevanjem ''ajmo plavi'' ili navijanjem za ovo što je ostalo od Dinama. Zbog takvog razmišljanja i imamo menadžersku agenciju, a ne normalan klub s kojim se možemo poistovjetit. Naravno, to ti nije jasno i to ne zato što ne možeš vidjet, nego zato što ne želiš.
Naviko si na ''kruha i igara''. Boli te klinac gdje je lova od Modrića, svejedno ti je što će se za te pare dovesti poluigrači od 50 000 €; nebitno ti je što će se sakrivat računi; nebitno ti je što će se kršit zakoni i statuti, što će se rušit ugled, nabijat na ****, itd... Sve ti je to ispred nosa, ali žmiriš. Pa da, nisi porezna inspekcija ili državni tužitelj, a i ''nemaš želuca'' da vidiš. Nisi lud da se boriš za neki Dinamo... Važno da si ispred Hajduka (ili ipak nisi), da će karte biti po kunu, da će doći Real i da ti je Mamić doveo Kikija na Maksimir...
I niko neće žaliti što nisi na pravoj strani. Ionako od tebe ne bi ni bilo koristi. Jer si beskičmenjak, jer bi vjerovatno žmirio i da ti sutra neko obitelj pokuša uzet.
Ali, dečko... ostavi se ''mrzitelja'', huligana, razbijača i ostalih koji imaju barem malo obraza i ponosa pljunuti na nešto što ne valja i ne naguziti se pred nepravdom.
Idi na te svoje utakmice, prati, navijaj, plješći, skači, piši po forumu, slaži taktike, broj točna dodavanja... zajedno sa ostalih 12 istomišljenika, ali nas ostavi na miru da se borimo za nešto što naše.
Ne bih reko da je iz dosade, ali vjerujem da je poanta da su ti razgovori besmisleni.Signore je napisao/la:Zar je vama toliko dosadno u zivotu da godinama vodite jedan te isti razgovor?
Složio bih se s tobom.
Ionako je pticama na grani jasno kako stvari stoje. Ovi koji nisu shvatili do sad, neće nikad.
I ne trebaju.
Ali nemoj misliti da ćemo ovdje igrati football managera ili slično.
Barem dok je naslov teme ''Dinamo Zagreb''.
" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovako se u velikim klubovima radi:SiamoNoi je napisao/la:Ovako se odnosi prema svojim navijačima.Does the president feel he has been paid back by the Nerazzurri fans?
M.Moratti:"Yes, definitely so. The fans have always tried to be understanding with me and, when they weren't that, they were right. I haven't got any negative memories of the fans because they understand that they are the real owners of a football team, they're the only ones who really have their hands on it because they are the ones who support and bring it to life, always."
Dok se u ovoj GNK izdrkotini to radi ovako:Your form of protest against a rule that appears questionable in many ways results in two outcomes, both of which are undesirable.
The first outcome is a limited access to the San Siro.
The second outcome, which is far more serious, is that of being accused of racist and discriminatory behaviour. Yet we are certain than none of you hold such barbaric feelings in your hearts.
The club will do everything in its power to change the rules that regard access to the stadiums, but we need your help. We need for any possible further protests to be carried out in a different manner, and in such a way as to be permissible within the rules, so as not to bring harm to the club and to you as fans.
We at Inter are relying on your participation.
Uefa je poručila da će u sljedećem slučaju širenja rasizma, homofobije i mržnje, a to su bili na ovoj utakmici registrirani i detaljno nabrojani povici: "Igrajte ****", "Mamiću cigane", "Jurčiću cigane", sljedeća sankcija biti zatvaranje cijelog stadiona i 50 tisuća eura kazne, a treća izbacivanja Europe. To možemo zahvaliti šaci huligana koja to viče s tribina Dinamovog stadiona i koja ne reketari samo naš klub, nego i hrvatsku državu.
Prejak video! Bas ono potakne u tebi nesto
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Insect_terminator
- Kontakt:
Ne znam koja je granica tu na forumu ali imam prijedlog za moderatore da baniraju korisnike koji koriste rijec izdrkotina za modri klub. Po meni se radi o vulgarnom rijecniku i poceo se malo precesto upotrebljavati.
Dobra igra Dinama protiv HD-a. Na prvi gol sam zakasnio, drugi mi je bio smijesan, ne mogu vjerovat da je ono golman primio. Nakon toga Beqiraj zabija za 3-0, ali sudac vidi zaledje. Prevario se, ali je to nadoknadio Brozovicu koji je po meni bio u zaledju kad je zabio za 3-0. Inace, Rukavina je tad dao nevjerojatnu loptu, samo da je jos ovaj bio malo iza linije. Nakon toga je Simunovic igrao rukom, penal koji gosti koriste. Kasnije Cop skolski zabija za 4-1, a malo prije kraja Simunovic pravi jos jedan penal, dobija crveni, ali ovaj puta Zelenika brani.
Iduci protivnik u Europi, PSV je porazen kod Rode sa 2-1. Iako su vodili nisu uspjeli izdrzati. Ovim porazom PSV je pao na peto mjesto.
Dinamu u srijedu slijedi Zagora u Kupu, a u nedjelju Lokomotiva u HNL-u. Obe u gostima.
Iduci protivnik u Europi, PSV je porazen kod Rode sa 2-1. Iako su vodili nisu uspjeli izdrzati. Ovim porazom PSV je pao na peto mjesto.
Dinamu u srijedu slijedi Zagora u Kupu, a u nedjelju Lokomotiva u HNL-u. Obe u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.