GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Insect_terminator » 26 okt 2013, 11:21

Signore je napisao/la:Zar je vama toliko dosadno u zivotu da godinama vodite jedan te isti razgovor?
Obicno dodjem tu nakon dinamove utakmice i prozujim po temi da vidim sto se pisalo i kada vidim komentare tipa tko moze navijati za tu izdrkotinu skoci mi tlak :mrgreen: . Uostalom nisam imao namjeru ulaziti u takve rasprave pa sam tebe citirao na pocetku ali jednostavno budes uvucen u sve to. Dobra stvar je sto sam poglavici na ignore za ubuduce, a i navodno ce Sammir potpisati novi ugovor :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 okt 2013, 13:08

Sutra sam na Maksimiru opet nakon 2 godine. Istok naravno :mrgreen:. Da vidimo taj Dragovoljac :P
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 okt 2013, 16:34

Does the president feel he has been paid back by the Nerazzurri fans?
M.Moratti:"Yes, definitely so. The fans have always tried to be understanding with me and, when they weren't that, they were right. I haven't got any negative memories of the fans because they understand that they are the real owners of a football team, they're the only ones who really have their hands on it because they are the ones who support and bring it to life, always."
Ovako se odnosi prema svojim navijačima.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 26 okt 2013, 23:26

Insect_terminator je napisao/la:Siamo je seronja kao i svi prisutni mrzitelji Mamica, ne zato sto ga ne voli nego zato sto ga mrzi vise nego sto voli Dinamo a tu prdi da je neki navijac.
Hoće li otac udariti svoje dijete zato što ga mrzi?
Hoće li vojska granatirati okupirana područja svoje zemlje zato što je mrzi?
Hoće li neko navijati za PSV zato što mrzi Mamića?!
Ne, nego isključivo iz ljubavi.
Ljubavi koju ti nikad nećeš shvatit, jer nemaš pojma šta je Dinamo...

Momčino, ovih dana se ljubav prema Dinamu ne pokazuje kupovanjem šala ili kalendara, pljeskanjem Sammiru, pjevanjem ''ajmo plavi'' ili navijanjem za ovo što je ostalo od Dinama. Zbog takvog razmišljanja i imamo menadžersku agenciju, a ne normalan klub s kojim se možemo poistovjetit. Naravno, to ti nije jasno i to ne zato što ne možeš vidjet, nego zato što ne želiš.

Naviko si na ''kruha i igara''. Boli te klinac gdje je lova od Modrića, svejedno ti je što će se za te pare dovesti poluigrači od 50 000 €; nebitno ti je što će se sakrivat računi; nebitno ti je što će se kršit zakoni i statuti, što će se rušit ugled, nabijat na ****, itd... Sve ti je to ispred nosa, ali žmiriš. Pa da, nisi porezna inspekcija ili državni tužitelj, a i ''nemaš želuca'' da vidiš. Nisi lud da se boriš za neki Dinamo... Važno da si ispred Hajduka (ili ipak nisi), da će karte biti po kunu, da će doći Real i da ti je Mamić doveo Kikija na Maksimir...

I niko neće žaliti što nisi na pravoj strani. Ionako od tebe ne bi ni bilo koristi. Jer si beskičmenjak, jer bi vjerovatno žmirio i da ti sutra neko obitelj pokuša uzet.

Ali, dečko... ostavi se ''mrzitelja'', huligana, razbijača i ostalih koji imaju barem malo obraza i ponosa pljunuti na nešto što ne valja i ne naguziti se pred nepravdom.

Idi na te svoje utakmice, prati, navijaj, plješći, skači, piši po forumu, slaži taktike, broj točna dodavanja... zajedno sa ostalih 12 istomišljenika, ali nas ostavi na miru da se borimo za nešto što naše.
Signore je napisao/la:Zar je vama toliko dosadno u zivotu da godinama vodite jedan te isti razgovor?
Ne bih reko da je iz dosade, ali vjerujem da je poanta da su ti razgovori besmisleni.
Složio bih se s tobom.
Ionako je pticama na grani jasno kako stvari stoje. Ovi koji nisu shvatili do sad, neće nikad.
I ne trebaju.

Ali nemoj misliti da ćemo ovdje igrati football managera ili slično.
Barem dok je naslov teme ''Dinamo Zagreb''.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 okt 2013, 12:31

SiamoNoi je napisao/la:
Does the president feel he has been paid back by the Nerazzurri fans?
M.Moratti:"Yes, definitely so. The fans have always tried to be understanding with me and, when they weren't that, they were right. I haven't got any negative memories of the fans because they understand that they are the real owners of a football team, they're the only ones who really have their hands on it because they are the ones who support and bring it to life, always."
Ovako se odnosi prema svojim navijačima.
I ovako se u velikim klubovima radi:
Your form of protest against a rule that appears questionable in many ways results in two outcomes, both of which are undesirable.
The first outcome is a limited access to the San Siro.

The second outcome, which is far more serious, is that of being accused of racist and discriminatory behaviour. Yet we are certain than none of you hold such barbaric feelings in your hearts.

The club will do everything in its power to change the rules that regard access to the stadiums, but we need your help. We need for any possible further protests to be carried out in a different manner, and in such a way as to be permissible within the rules, so as not to bring harm to the club and to you as fans.

We at Inter are relying on your participation.
Dok se u ovoj GNK izdrkotini to radi ovako:
Uefa je poručila da će u sljedećem slučaju širenja rasizma, homofobije i mržnje, a to su bili na ovoj utakmici registrirani i detaljno nabrojani povici: "Igrajte ****", "Mamiću cigane", "Jurčiću cigane", sljedeća sankcija biti zatvaranje cijelog stadiona i 50 tisuća eura kazne, a treća izbacivanja Europe. To možemo zahvaliti šaci huligana koja to viče s tribina Dinamovog stadiona i koja ne reketari samo naš klub, nego i hrvatsku državu.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 okt 2013, 12:38

Prejak video! Bas ono potakne u tebi nesto :) ..

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 27 okt 2013, 13:08

Ne znam koja je granica tu na forumu ali imam prijedlog za moderatore da baniraju korisnike koji koriste rijec izdrkotina za modri klub. Po meni se radi o vulgarnom rijecniku i poceo se malo precesto upotrebljavati.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 okt 2013, 17:30

Dobra igra Dinama protiv HD-a. Na prvi gol sam zakasnio, drugi mi je bio smijesan, ne mogu vjerovat da je ono golman primio. Nakon toga Beqiraj zabija za 3-0, ali sudac vidi zaledje. Prevario se, ali je to nadoknadio Brozovicu koji je po meni bio u zaledju kad je zabio za 3-0. Inace, Rukavina je tad dao nevjerojatnu loptu, samo da je jos ovaj bio malo iza linije. Nakon toga je Simunovic igrao rukom, penal koji gosti koriste. Kasnije Cop skolski zabija za 4-1, a malo prije kraja Simunovic pravi jos jedan penal, dobija crveni, ali ovaj puta Zelenika brani.

Iduci protivnik u Europi, PSV je porazen kod Rode sa 2-1. Iako su vodili nisu uspjeli izdrzati. Ovim porazom PSV je pao na peto mjesto.

Dinamu u srijedu slijedi Zagora u Kupu, a u nedjelju Lokomotiva u HNL-u. Obe u gostima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 okt 2013, 17:34

Sta me sve danas doceka na stadionu :mrgreen: ...Prvo na ulazu, gledaju se crne liste, provjere ovo, ono, redari, interventna an svakom koraku. Imao sam osjecaj kao da sam dosao u zatvor, a ne na stadion. Ali opet uzivao sam i uneredio grlo za ovaj put.

Utakmica mi je bila nekako u drugo mplanu, ali bilo je zanimljivo. Citam sad 3-4 zaledja bila, gol-sanse :roll: . Ali nebitno. Vidjeli smo danas sta je Dinamo sa navijacima, a sta bez njih. Zapad skoro pa prazan, brzo se ti mamicevci razbjeze...

Idemo dalje!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 okt 2013, 21:16

slika
Oduzet je roditeljima i u popravni dom odmah.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 okt 2013, 07:52

Baš je fora ovo sa zokijem na klupi. Prvi puta kurve od medija nemreju prognozirati kada će trener dobiti otkaz. Mamić ih dobrano sjebo!

Još kad bu na kraju ovo sve dobro ispalo! :shock:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 okt 2013, 08:34

I prvi puta nakon dugo vremena igraci trce i bivaju bolji od protvnika, jer znaju da ce im ovaj ocitat bukvicu, a ne kao Ivankovic davat sestice nakon niza poraza i slicno. Koliko su Mamic i strucni stozer ozbiljni i zeljni da igraci budu ozbiljno dovoljno govori cinjenica da nisu zadovoljni nakon sto uvale 4 komada u utakmici. I nakon Beca je opet dokazano da je Dinamo bolji bez trenera, jer treneri nemaju autoritet, a igracima je potreban autoritet i kada bi doveli dobrog strucnjaka sa autoritetom kakav Zoki ima vjerujem da bi ova momcad radila cuda, ali onda mediji nebi imali o cemu pisati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2013, 11:16

Tko još vjeruje da će Mamić dovest trenera sa autoritetom.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 okt 2013, 19:22

KLJUČNI ČOVJEK MODRIH Što je zajedničko svim kiksevima Dinama u HNL-u? Nije igrao Brozović...

http://www.jutarnji.hr/bizaran-maksimir ... u/1136210/

Nije bas da je kljucni, ali definitivno igrac koji se preporodio i koji je jedan od boljih ove sezone.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 29 okt 2013, 23:19

Ne prati njega dzaba Sabatini vec nekoliko godina :smile:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2013, 08:36

Nek prestane pratit, pogotovo ako ce zavrsiti kao Jedvaj. Polusezona se privodi kraju, a mali nije ni debitovao. Reprezentativni potencijal koji bi mogao propasti. Bolje da su ga posudili nekome il jos bolje da ga nisu ni kupovali. A Brozovic je bio panj proslih sezona, imao sam ga na fejsu, bas vidis da je lik glup i da ima problem u glavi. Sad je proradio, ne cini vise glupe poteze i pridonosi igri Dinama.
Zapitam se kakav bi Dinamo bio da prestane kupovati strance i da pokusa kroz 3-4 sezone izgraditi momcad iz omladinske skole tako da ne prodaju najbolje igrace. Zivo me zanima na sta bi ta momcad licila, jer sve sto je u Dinamu valjalo proslih godina bili su ti klinci iz omladinske skole i Eduardo, jedino pravo pojacanje.
Od ostalih stranaca, Morales je imao jednu dobru sezonu, Sammira ima pa ga nema, a Cufre nas je odusevljavao svojom borbenoscu, ali ipak nije bio igrac koji nosi cijelu ekipu. Soudani i Fernandes su tek stigli, imaju potencijal da budu zapisani u povijest Dinama, ali se moraju rijesiti sebicnosti. Takodjer, Pinta bi stavio uz Cufrea i svakako naveo Simunica kao pojacanje iako nije stranac, ali nije ni Dinamova skola. Vjerujem da bi Dinamo bio i dalje ovako jak, pogotovo iz razloga sto igraci idu u Lokomotivu i u Dinamo dolaze s iskustvom.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2013, 10:55

Šteta što to nažalost nećemo još neko vrijeme doživit.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 31 okt 2013, 20:13

Samo za ratnog profitera " onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 nov 2013, 15:03

Signore je napisao/la:Nek prestane pratit, pogotovo ako ce zavrsiti kao Jedvaj. Polusezona se privodi kraju, a mali nije ni debitovao. Reprezentativni potencijal koji bi mogao propasti. Bolje da su ga posudili nekome il jos bolje da ga nisu ni kupovali. A Brozovic je bio panj proslih sezona, imao sam ga na fejsu, bas vidis da je lik glup i da ima problem u glavi. Sad je proradio, ne cini vise glupe poteze i pridonosi igri Dinama.
Zapitam se kakav bi Dinamo bio da prestane kupovati strance i da pokusa kroz 3-4 sezone izgraditi momcad iz omladinske skole tako da ne prodaju najbolje igrace. Zivo me zanima na sta bi ta momcad licila, jer sve sto je u Dinamu valjalo proslih godina bili su ti klinci iz omladinske skole i Eduardo, jedino pravo pojacanje.
Od ostalih stranaca, Morales je imao jednu dobru sezonu, Sammira ima pa ga nema, a Cufre nas je odusevljavao svojom borbenoscu, ali ipak nije bio igrac koji nosi cijelu ekipu. Soudani i Fernandes su tek stigli, imaju potencijal da budu zapisani u povijest Dinama, ali se moraju rijesiti sebicnosti. Takodjer, Pinta bi stavio uz Cufrea i svakako naveo Simunica kao pojacanje iako nije stranac, ali nije ni Dinamova skola. Vjerujem da bi Dinamo bio i dalje ovako jak, pogotovo iz razloga sto igraci idu u Lokomotivu i u Dinamo dolaze s iskustvom.

ja bi tu dodao i Tonela koji je bio sasvim ok stoper dok ga glavonja nije počeo **** oko ugovora,pa ga pred kraj bacio da trenira s juniorima mislim.Tonel-Biščan doktorski stoperski par za ove danas + Vaha na klupi

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []