GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
4
11%
- Ademi
9
24%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
41%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 37

Lillard
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Lillard » 27 okt 2013, 17:34

Sta me sve danas doceka na stadionu :mrgreen: ...Prvo na ulazu, gledaju se crne liste, provjere ovo, ono, redari, interventna an svakom koraku. Imao sam osjecaj kao da sam dosao u zatvor, a ne na stadion. Ali opet uzivao sam i uneredio grlo za ovaj put.

Utakmica mi je bila nekako u drugo mplanu, ali bilo je zanimljivo. Citam sad 3-4 zaledja bila, gol-sanse :roll: . Ali nebitno. Vidjeli smo danas sta je Dinamo sa navijacima, a sta bez njih. Zapad skoro pa prazan, brzo se ti mamicevci razbjeze...

Idemo dalje!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 okt 2013, 21:16

slika
Oduzet je roditeljima i u popravni dom odmah.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 29 okt 2013, 07:52

Baš je fora ovo sa zokijem na klupi. Prvi puta kurve od medija nemreju prognozirati kada će trener dobiti otkaz. Mamić ih dobrano sjebo!

Još kad bu na kraju ovo sve dobro ispalo! :shock:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 okt 2013, 08:34

I prvi puta nakon dugo vremena igraci trce i bivaju bolji od protvnika, jer znaju da ce im ovaj ocitat bukvicu, a ne kao Ivankovic davat sestice nakon niza poraza i slicno. Koliko su Mamic i strucni stozer ozbiljni i zeljni da igraci budu ozbiljno dovoljno govori cinjenica da nisu zadovoljni nakon sto uvale 4 komada u utakmici. I nakon Beca je opet dokazano da je Dinamo bolji bez trenera, jer treneri nemaju autoritet, a igracima je potreban autoritet i kada bi doveli dobrog strucnjaka sa autoritetom kakav Zoki ima vjerujem da bi ova momcad radila cuda, ali onda mediji nebi imali o cemu pisati.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 okt 2013, 11:16

Tko još vjeruje da će Mamić dovest trenera sa autoritetom.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 okt 2013, 19:22

KLJUČNI ČOVJEK MODRIH Što je zajedničko svim kiksevima Dinama u HNL-u? Nije igrao Brozović...

http://www.jutarnji.hr/bizaran-maksimir ... u/1136210/

Nije bas da je kljucni, ali definitivno igrac koji se preporodio i koji je jedan od boljih ove sezone.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 29 okt 2013, 23:19

Ne prati njega dzaba Sabatini vec nekoliko godina :smile:
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 okt 2013, 08:36

Nek prestane pratit, pogotovo ako ce zavrsiti kao Jedvaj. Polusezona se privodi kraju, a mali nije ni debitovao. Reprezentativni potencijal koji bi mogao propasti. Bolje da su ga posudili nekome il jos bolje da ga nisu ni kupovali. A Brozovic je bio panj proslih sezona, imao sam ga na fejsu, bas vidis da je lik glup i da ima problem u glavi. Sad je proradio, ne cini vise glupe poteze i pridonosi igri Dinama.
Zapitam se kakav bi Dinamo bio da prestane kupovati strance i da pokusa kroz 3-4 sezone izgraditi momcad iz omladinske skole tako da ne prodaju najbolje igrace. Zivo me zanima na sta bi ta momcad licila, jer sve sto je u Dinamu valjalo proslih godina bili su ti klinci iz omladinske skole i Eduardo, jedino pravo pojacanje.
Od ostalih stranaca, Morales je imao jednu dobru sezonu, Sammira ima pa ga nema, a Cufre nas je odusevljavao svojom borbenoscu, ali ipak nije bio igrac koji nosi cijelu ekipu. Soudani i Fernandes su tek stigli, imaju potencijal da budu zapisani u povijest Dinama, ali se moraju rijesiti sebicnosti. Takodjer, Pinta bi stavio uz Cufrea i svakako naveo Simunica kao pojacanje iako nije stranac, ali nije ni Dinamova skola. Vjerujem da bi Dinamo bio i dalje ovako jak, pogotovo iz razloga sto igraci idu u Lokomotivu i u Dinamo dolaze s iskustvom.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 okt 2013, 10:55

Šteta što to nažalost nećemo još neko vrijeme doživit.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 31 okt 2013, 20:13

Samo za ratnog profitera " onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 nov 2013, 15:03

Signore je napisao/la:Nek prestane pratit, pogotovo ako ce zavrsiti kao Jedvaj. Polusezona se privodi kraju, a mali nije ni debitovao. Reprezentativni potencijal koji bi mogao propasti. Bolje da su ga posudili nekome il jos bolje da ga nisu ni kupovali. A Brozovic je bio panj proslih sezona, imao sam ga na fejsu, bas vidis da je lik glup i da ima problem u glavi. Sad je proradio, ne cini vise glupe poteze i pridonosi igri Dinama.
Zapitam se kakav bi Dinamo bio da prestane kupovati strance i da pokusa kroz 3-4 sezone izgraditi momcad iz omladinske skole tako da ne prodaju najbolje igrace. Zivo me zanima na sta bi ta momcad licila, jer sve sto je u Dinamu valjalo proslih godina bili su ti klinci iz omladinske skole i Eduardo, jedino pravo pojacanje.
Od ostalih stranaca, Morales je imao jednu dobru sezonu, Sammira ima pa ga nema, a Cufre nas je odusevljavao svojom borbenoscu, ali ipak nije bio igrac koji nosi cijelu ekipu. Soudani i Fernandes su tek stigli, imaju potencijal da budu zapisani u povijest Dinama, ali se moraju rijesiti sebicnosti. Takodjer, Pinta bi stavio uz Cufrea i svakako naveo Simunica kao pojacanje iako nije stranac, ali nije ni Dinamova skola. Vjerujem da bi Dinamo bio i dalje ovako jak, pogotovo iz razloga sto igraci idu u Lokomotivu i u Dinamo dolaze s iskustvom.

ja bi tu dodao i Tonela koji je bio sasvim ok stoper dok ga glavonja nije počeo **** oko ugovora,pa ga pred kraj bacio da trenira s juniorima mislim.Tonel-Biščan doktorski stoperski par za ove danas + Vaha na klupi

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 01 nov 2013, 23:58

Georg Koch :ugeek:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 nov 2013, 07:18

Koch i Tonel definitivno spadaju u pojacanja, al pisao sam post onako iz glave, nisam gledao tko je sve bio u Dinamu pa sam morao nekoga zaboraviti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 nov 2013, 10:45

Danas s Lokomotivom. Utakmica me i pretjerano ne zanima...
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 nov 2013, 11:05

Zajedno Za Dinamo
31 October
Navijači Dinama pohapšeni zbog verbalnog delikta jučer u Unešiću još su uvijek zatvoreni...dakle zovete li se Zdravko Mamić za "**** majki" ne morate ni na saslušanje, ali ako uvrijedite istog...zatvor. Dobro došli u zemlju vladavine prava.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/295 ... ce=message

http://www.zdravko-mamic.com/

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 nov 2013, 13:53

Trebaju li voucheri za danasnje gostovanje :mrgreen: :mrgreen: ..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 02 nov 2013, 14:01

Lillard je napisao/la:Trebaju li voucheri za danasnje gostovanje :mrgreen: :mrgreen: ..
:mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 nov 2013, 15:48

Sram me vise. Fuj, fuj i fuj. Dabogda ligu popusili.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 02 nov 2013, 15:51

Lillard je napisao/la:Sram me vise. Fuj, fuj i fuj. Dabogda ligu popusili.
Šta je bilo, penal je čist
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 nov 2013, 16:19

Sportfanatik je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Sram me vise. Fuj, fuj i fuj. Dabogda ligu popusili.
Šta je bilo, penal je čist
Daj me nemoj zahebavat :roll: .

i poslije ne sudi cist crveni za Addy-a:
slika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.