Reprezentacija Spanije - La Roja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Reprezentacija Spanije - La Roja

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2013, 16:42

Nema to puno veze sto Koke igra ofanzivnije od Ilarre, radi se o dva igraca istih karakteristika i profila. Zato poredim ta dva igraca .
Diego je igrao jos ofanzivnije od Kokea dok je bio u Atleticu pa nema takvu statistiku kao Kokeman .
Imas jos Xabia igra zadnjeg veznog u Madridu pa biljezi masu asista i poneki gol u toku sezone,ili Artetu u Arsenalu i jos sada da ne nabrajam primjere. Stoga da samo zbog neke ofanzivnije role ima bolju statistiku ne bi rekao .
Koke igra na sredini terena iako to formacijski djeluje kao da igra na krilu ili poluspica ,on ustvari igra centralnog veznog i pivota odnosno u toku utakmice nadopunjuje se sa Gabiem i Mariom na sredini terena,i Ardom kada je potrebno na krilu .Pa ga nerijetko mozes vidjeti u odbranbenim zadacima,isto tako dosta ucestvuje u napadima.
Koke, osim sto je bio max asistent prosle sezone (13), imao najvise osvojenih lopti od svih ofanzivnijih igraca (1 svakih 17,28 m). ;) Tako da je to dokaz da i defanzivno odlicno radi posao . Ja ti kazem da bi jos bio bolji da igra na poziciji zadnjeg veznog,igrao je recimo na toj poziciji protiv Raya i bio odlican .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 sep 2013, 17:03

Nisam nigdje omalovazavao kvalitete Kokea. Primjetno je da svake godine raste kao igrac i da ce, ako ostane u Atleticu, biti jedan od ikona kluba.

Koke je centralni vezni, u Atleticu igra vise na AM nego na toj poziciji, izvlaci se dosta na stranu a ne igra destruktivca ko sto Illarra igra. Asier je prosle sezone imao najvise pasova prema naprijed u citavoj ligi od svih centralnih/defanzivnih veznjaka. Koke je vise igrac profila Xavija dok je Asier vise profil Busquetsa. Koke bi mogao biti bolji igrac, sada su tu negdje, a tesko da ce ikada moci bolje odgovoriti poziciji zadnjeg veznog od Illarre i obrnuto.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 sep 2013, 17:41

Ja ti kazem da je Koke kompletniji igrac od Illare i da u defanzivi nije nista slabiji. Cak defanzivno Illara je dosta losiji nego sto ti mislis , ne krade puno lopti. Kada je on u pitanju,mislim da imamo dosta razlicito misljenje,vidis on je meni dosta bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim zadacima. :?

Illara je puno vise bio koristan u napadima Reala nego u nekim taktickim zadacima kada je u pitanju bila odbrana gola. Bar po onom sto sam ja upratio iz prosle sezone,bitniji je bio u kreairanju tih napada nego u destrukciji .Takođe ovdje je problem sto kazes da radi pozicije Koke ima bolju statistiku a to nije tacno .

Imas Gabia koji je defanzivni vezni,ali to mu nije predstavljalo problem da one jedne sezone u Zaragozi zabije cini mi se 10 golova. Ubjedjen sam da ce Illara imati epizodnu ulogu u Madridu. Necu da kazem da ce propasti,ali mogao bi dobrano usporiti svoju karijeru ovim prelaskom u Madrid.

Mada mnogi tvrde da je on kao novi Xabi Alonso a to nije tacno,njegov pravi nasljednik po svemu je Pardo iz Sociedada.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 sep 2013, 17:59

Ja ti kazem da je Koke kompletniji igrac od Illare i da u defanzivi nije nista slabiji.
Ajde reci cemo da je kompletniji. Ali da je su defanzivno na istom nivou-nisu.
Spanija u23 prosle godine je igrala sa Kokeom na zadnjem veznom i ispali su u grupnoj fazi gdje im je bas sredina najlosije izgledala iako su imali u toj ekipi i Isca, Muniaina, Adriana u formi, Iniga a Asier je bio na klupi...
Godinu dana poslije toga ista ta selekcija osvaja u21 prvenstvo sa mozda najjacom sredinom od svih dosadasnjih u21 selekcija Spanije koliko sam ih ja upratio.

Koja je razlika? Illaramendi u prvoj postavi. Igrac koji je na kraju prvenstva izabran za idealnih XI. Asier ima duplo vise osvojenih lopti od Khedire npr.
Cak defanzivno Illara je dosta losiji nego sto ti mislis , ne krade puno lopti. Kada je on u pitanju,mislim da imamo dosta razlicito misljenje,vidis on je meni dosta bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim zadacima. :?
Ponovo ti kazem, zagubio sam statistiku i cim je nadjem postavljam ovdje.
Kojoj ofanzivi? 0 golova u karijeri i 2 asistencije prosle sezone?
Za zadnjeg veznog ima dosta dobru pas igru i igrac je koji zna cesto povuci, sto mu vjerovatno u Realu nece biti uloga jer ima dosta takvih.

U Sociedadu je igrao ofanzivnije kada igra sa Bergarom a kad je sa Zurutuzom nije toliko vukao naprijed. Imao je dosta predasistencija (glumim malo one sa indexa) i uglavnom sa Zurutuzom je bio kreator igre.
.Takođe ovdje je problem sto kazes da radi pozicije Koke ima bolju statistiku a to nije tacno .
Ofanzivniji je igrac od Asiera i logicno je da ima vise asistencija i golova, zato tu statistiku i ne uzimam previse u obzir kada to poredim. Mada opet ne mozes ih statisticki ni porediti jer su druga pozicija.

Mada mnogi tvrde da je on kao novi Xabi Alonso a to nije tacno,njegov pravi nasljednik po svemu je Pardo iz Sociedada.
Kakav Pardo. Taj igrac je previse razvikan. Talent je on, ali svi ga dizu previse. I u mladjim reprezentacijama Spanije je na sredini bio sporedni igrac i igrac koji je bio u sjeni Alexa dok u Sociedadu nije ni blizu da izbori prvih XI. Bergara, Zurutuza, Granero a cesto i Ansotegi su izbor za vezni red prije njega. Tesko da ce Pardo ikada biti na nivou Illarre.
Necu da kazem da ce propasti,ali mogao bi dobrano usporiti svoju karijeru ovim prelaskom u Madrid.
Ja sam skroz suprotnog misljenja. Real godinama trazi igraca tipa Illarre, fulali su ranije sa Sahinom, Granerom i Lassom. Illarra je klasicni glue guy i u svakom segmentu je ispred Khedire pa prema tome nikako ne sumnjam da ce biti upitan njegov status u prvom timu.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 sep 2013, 12:59

Pa dobro. Ja ti kazem da je sveukupno gledajuci Koke mnogo bolji igrac od Illare,te da bi bolje odgovorio na poziciji zadnjeg veznog gdje je uostalom i igrao na nedavno osvojenom sampionatu u paru sa Illarom gdje je bio jedan od najboljih igraca . Valjda ce njih dvojica konkurisati za to jedno mjesto na sredini terena kada je u pitanju Brazil 2014,zato ih i uporedjujem.

Sto se tice Parda ,dosta ga podcjenjujes. On je jos suvise mlad da bi vec sada bio neki igrac koji pravi razliku . Njemu je tek 20 godina,ali ono sto je odigrao je dovoljno da se moze zakljuciti o kakvoj je klasi rijec. Ne trebas zaboraviti da ima i problema sa povredama zbog kojih nije jos uvijek stekao status prvotimca,a nikada ta prventsva u-19-u20-u-21 ne trebaju biti ogledalo za kvalitete nekog fudbalera,jer vrhunski i ozbiljni klupski fudbal i ta takmicenja su potpuno dva razilicita svijeta. Masu je igraca koja su dominirala na tim turnirima,ali kasnije nista nisu napravili u klupskoj karijeri (odmah mi padaju na pamet Keko i Pulido).

Pardo je takodje potpuno drugaciji igrac od Illare, on je igrac koji se nudi, ne gubi loptu , odlicno se krece na sredinii to gotovo dovodi do savrsenstva, pogotovo je dobar u tim prijelazima iz odbrane u napad . Nekako djeluje elegantinije od Illare. U mladoj repki Spanije Gines ga je smjestio pokraj Alex Fernandeza pored koga nije mogao pruziti najbolje od sebe jer su oni dva razlicita veznjaka. Dok Alex je puno vise igrac tipa Busquets , igrac kojem treba praviti one trougle da bi funkcionisao na sredini i bio sigurniji ,Ruben Pardo je potpuno isti tip igraca Xabi Alonso. Ne znam jel se sjecas kak o je funkcinonisao kada je bio u paru sa Kampanjom ? Pardo je tada dosegnuo najbolje od svoje igre , tada je sredina terena radila kao svicarski sat. Pardo je tada potpuno imao kontrolu na sredini i on je bio taj mozak ekipe.

Međutim , jedan od nedostataka koji se jos uvijek mora popraviti su da ima vise muda kada je rijec o obrambenoj tranziciji . Fali mu jos malo vise fizicke snage da bi igrao na sredini terena. Naravno,imas primjere Xabia ili Toulalana koji nisu nesto pretjerano fizicki jaki,ali zato pretrce jako puno u toku utakmice i na taj nacin nadomjeste neke fizicke nedostatke.
Spanija u23 prosle godine je igrala sa Kokeom na zadnjem veznom i ispali su u grupnoj fazi gdje im je bas sredina najlosije izgledala iako su imali u toj ekipi i Isca, Muniaina, Adriana u formi, Iniga a Asier je bio na klupi...
Godinu dana poslije toga ista ta selekcija osvaja u21 prvenstvo sa mozda najjacom sredinom od svih dosadasnjih u21 selekcija Spanije koliko sam ih ja upratio
Mislis na Olimpijadu ? Tu svu svi zakazali ,nema to veze ni sa Kokeom ni Illarom kao nekm igracem koji je donio nesto. Sto se tice u-21 ,pa Koke je tada bio igrac iz sjene,svu slavu pokupili su Isco i Illara a zapravo je iza njih bio igrac koji je najvise radio u oba smijera zrtvujuci se iskljucivo za dobrobit ekipe,dok su ostali manje-vise gledali kako ce se predstaviti individualno na tom sampionatu. ;)
Kojoj ofanzivi? 0 golova u karijeri i 2 asistencije prosle sezone?
Za zadnjeg veznog ima dosta dobru pas igru i igrac je koji zna cesto povuci, sto mu vjerovatno u Realu nece biti uloga jer ima dosta takvih.
Znas sam za onu da je statistika kao bikini bla bla bla....To i jeste tacno ,zato sto ja znam sta sam gledao ,a to je da je Illara meni bolji u tim kao organizator igre i u tim ofanzivnim akcijama nego defanzivnim. U nekoliko navrata me je neugodno iznenadio prosle sezone kada je rijes o defanzivi . Jedva cekam da zaigra pa ces vidjeti kako ce za koje kolo grijati klupu Khediri ili Xabiu zbog toga sto defanzivno nije dorastao taktici Carlita. Sjedece sezone na posudbu negdje u englesku ili povratak u Sociedad. Diego dok je igrao za Atleti je imao neku smijesnu statistiku ,ali je bio najbitniji igrac za kreairanje napade.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 09 sep 2013, 13:28

Ja se sjecam da je na u21 Euru koji je Spanija osvojila Koke morao uci da krpi rupe koje su ostavljali Alcantara i Isco.
Jedan nije bio dovoljan.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 09 sep 2013, 21:23

juznjak> je napisao/la:Pa dobro. Ja ti kazem da je sveukupno gledajuci Koke mnogo bolji igrac od Illare,te da bi bolje odgovorio na poziciji zadnjeg veznog gdje je uostalom i igrao na nedavno osvojenom sampionatu u paru sa Illarom gdje je bio jedan od najboljih igraca . Valjda ce njih dvojica konkurisati za to jedno mjesto na sredini terena kada je u pitanju Brazil 2014,zato ih i uporedjujem.
Koke nije toliko bolji od Illarre, za par mjeseci cemo vidjeti je li uopste i bolji. A Koke je igrao centralnog veznog (vise kao Xabi na SP) a Illarra zadnjeg veznog (vise kao Busquets u A reprezentaciji), i cisto sumnjam da ce se ta dva igraca naci u konkurenciji za jednu poziciju.

Sto se tice Parda ,dosta ga podcjenjujes. On je jos suvise mlad da bi vec sada bio neki igrac koji pravi razliku . Njemu je tek 20 godina,ali ono sto je odigrao je dovoljno da se moze zakljuciti o kakvoj je klasi rijec.
Dosta momaka njegovih godina vec vode glavne uloge u njihovim ekipama, dok je Pardo jos uvijek daleko od prvog tima Sociedada. A da je nesto i odigrao do sada u svojoj karijeri, i nije. Odigrao je par utakmica gdje je pokazao da ima dosta potencijal ali je on jos uvijek daleko od klasnog igraca.
Ne trebas zaboraviti da ima i problema sa povredama zbog kojih nije jos uvijek stekao status prvotimca
Povdrede dosta uticu na vrijednost igraca (Canales, Kaka, Vicente...) i to sto je igrac sklon povredama umanjuje njegove vrijednosti i smanjuje mogucnost uspjesne karijere.

,a nikada ta prventsva u-19-u20-u-21 ne trebaju biti ogledalo za kvalitete nekog fudbalera,jer vrhunski i ozbiljni klupski fudbal i ta takmicenja su potpuno dva razilicita svijeta
Pardo je do sada samo u mladjim kategorijama i dominirao, u Sociedadu je bio samo dva mjeseca prvotimac.

Pardo je takodje potpuno drugaciji igrac od Illare, on je igrac koji se nudi, ne gubi loptu , odlicno se krece na sredinii to gotovo dovodi do savrsenstva, pogotovo je dobar u tim prijelazima iz odbrane u napad . Nekako djeluje elegantinije od Illare.
Pa ja uvijek govorim da mi Pardo vise lici na Xabija nego Illarra (ne zbog kvaliteta nego zbog stila igre) a Illarra me vise podsjeca na Busquetsa ili cak neka vrsta spanjolskog Carricka.
U mladoj repki Spanije Gines ga je smjestio pokraj Alex Fernandeza pored koga nije mogao pruziti najbolje od sebe jer su oni dva razlicita veznjaka. Dok Alex je puno vise igrac tipa Busquets , igrac kojem treba praviti one trougle da bi funkcionisao na sredini i bio sigurniji ,Ruben Pardo je potpuno isti tip igraca Xabi Alonso. Ne znam jel se sjecas kak o je funkcinonisao kada je bio u paru sa Kampanjom ? Pardo je tada dosegnuo najbolje od svoje igre , tada je sredina terena radila kao svicarski sat. Pardo je tada potpuno imao kontrolu na sredini i on je bio taj mozak ekipe.
Pardo ce sada imati priliku da ponovi Illarrin put, i ako se digne u igraca kakvog je Asier to ce biti sasvim zadovoljavajuce sto se mene tice. Alex je kroz sve mladje kategorije bio ispred Parda, a meni se cak i Saul vise svidja od Rubena i mislim da bi Saul mogao napraviti bolju karijeru od Parda.

Mislis na Olimpijadu ? Tu svu svi zakazali ,nema to veze ni sa Kokeom ni Illarom kao nekm igracem koji je donio nesto. Sto se tice u-21 ,pa Koke je tada bio igrac iz sjene,svu slavu pokupili su Isco i Illara a zapravo je iza njih bio igrac koji je najvise radio u oba smijera zrtvujuci se iskljucivo za dobrobit ekipe,dok su ostali manje-vise gledali kako ce se predstaviti individualno na tom sampionatu. ;)
Koke je maestralno odigrao u21 prvenstvo, kao i cjela ekipa Spanije. A i Illarra je bas zahvaljujuci te igre sto je pripisujes samo Kokeu dosao do idealnih XI.

Znas sam za onu da je statistika kao bikini bla bla bla....To i jeste tacno ,zato sto ja znam sta sam gledao ,a to je da je Illara meni bolji u tim kao organizator igre i u tim ofanzivnim akcijama nego defanzivnim
Jes' to. Imao je dosta cesto ulogu organizatora kada mu je Bergara cuvao ledja i to je dosta dobro odradjivao. Visok procenat tacnih dodavanja i najveci broj dodavanja prema napred (opet statistika) potvrdjuju to sto govoris.

Medjutim, Illarra se dokazao na EP a i cesto u Sociedadu (opet zavisno od formacije i same utakmice) kao dosta dobar destruktivac. Zbog toga i ne cudi cinjenica da Sociedad nije htio pristati ni na jednu cifru osim one koja stoji u klauzuli. Realov plan je jednostavan, postaviti takvog mobilnog i svestranog veznjaka na poziciju koja je najtanja. Khedira mu ne moze parirati, ni ofanzivno ni defanzivno. Iako se Kedira cini kao mrcina, jedan Modric je bolji kradljivac lopti od njega, a o distribuciji lopte da ne govorimo.

.
U nekoliko navrata me je neugodno iznenadio prosle sezone kada je rijes o defanzivi . Jedva cekam da zaigra pa ces vidjeti kako ce za koje kolo grijati klupu Khediri ili Xabiu zbog toga sto defanzivno nije dorastao taktici Carlita. Sjedece sezone na posudbu negdje u englesku ili povratak u Sociedad. Diego dok je igrao za Atleti je imao neku smijesnu statistiku ,ali je bio najbitniji igrac za kreairanje napade.
Citiram te za par mjeseci.
Sam Carlo je trazio da se dovede Illarramendi i cisto sumnjam da ce se gurati limitirani panj (Korida) ispred njega, Xabi je out do nove godine a vec ima pune 32.

Ovakav tip igraca dosta vise moze ponuditi ekipi poput Madrida nego Sociedadu.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 sep 2013, 00:41

Cuo sam da se Spanska Federacija bori da Diego Costa dobije spanski pasos, nacionalnost, sta vec, posto ga je Scolari o'ladio za poziv, kakav imbecil...

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 27 sep 2013, 00:47

Paradajz je napisao/la:Cuo sam da se Spanska Federacija bori da Diego Costa dobije spanski pasos, nacionalnost, sta vec, posto ga je Scolari o'ladio za poziv, kakav imbecil...
Iskreno Brazilu i nije potreban toliko dok bi Spaniji leg'o ko kec na desetku. Zasto bi Scolari mijenjao tim koji savrseno funkcionise, Fred se odlicno uklapa u sistem. Inace cisto sumnjam u ovakav rasplet, komplikacija je milju.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 sep 2013, 01:06

Korinov je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Cuo sam da se Spanska Federacija bori da Diego Costa dobije spanski pasos, nacionalnost, sta vec, posto ga je Scolari o'ladio za poziv, kakav imbecil...
Iskreno Brazilu i nije potreban toliko dok bi Spaniji leg'o ko kec na desetku. Zasto bi Scolari mijenjao tim koji savrseno funkcionise, Fred se odlicno uklapa u sistem. Inace cisto sumnjam u ovakav rasplet, komplikacija je milju.
Ma kakav Fred nije to nimalo ozbiljno za vece domete, kakvim Brazil tezi. Nemaju krstenog napadaca, ne secam se od kad. Prolazili su i Adriano, ali on propade, i Luis Fabiano, a Pato je posebna prica, nista, sve nula do nule.
Ok je Fred, ali nije to to.

Rasplet je vrlo moguc, po pravilima Costa nije odigrao niti jedan "kompetitivan mec" za Brazil, te je moguce da zaigra za Spance.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 sep 2013, 10:59

Costa i Ramo ima da budu guzni Haveri 8-) :lol:
Ne bi bio prvi Brazilac koji je zaigrao za Furiju . Ranije su igrali Senna,Donato,Catanha . A vec i danas imas Thiaga koji je vec debitovao za repku ili Lea Baptistaa koji ce nastupati za u-21. 8-)
Nevjerojatno kako za Brazil igraju Jo, Pato ili Bernad a ne Diego Costa. :shock: Nevjerojatno da se pozivaju Henandez i Maxwell, a ne Filipe i Miranda. No, za dobrobit moje ekipe draze mi je ovako, tako su vise usredotoceni na svoj klub i ne dolaze umorni ili ozlijeđeni. Kada je Costa u pitanju ,naravno da bi volio da ga vidim u Roji ,no valjda ce Costa prije odluke prvo razgovarati s Scolarijem, a ako mu Luther kaze da i dalje ceka ili bilo sta drugo sto mu ne garantuje mjesto u Brazilu ,vjerujem da ce tek tada razgovarati s Del Bosqueom.

U ovom slucaju, bilo bi jako glupo da ga ne pozove u Roju . Spaniji fali jedan takav Killer . Negredo i Torres nisu kljucni igraci za svoje klubove u ovom trenutku ,ko zna u kakvom ce stanju biti kada dodje Mundijal -Jedino za Soldada nisam siguran,za sada dobro gura u Tottanhamu . Opet za samog Costu ne znam koliko bi bilo pametno da igra za Spaniju s obzirom da kod Del Bosquea bilo koji napadac moze grijati klupu na Mundijalu vrlo lako, jer ne vjeruje nikome. Imas sada Soldada,Negreda ili Torresa koji griju klupu jer preferia Cesca da igra laznu 9, a isto je poceo raditi sa Javi Martinezom .

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 sep 2013, 12:32

Ne znam koliko je pametan potez da njega zovu u repku. Poznato je da mu na svakom stadionu hebaju mame i da ga malo koji spanjolski igrac gotivi.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 okt 2013, 18:38

[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 25 okt 2013, 10:56

Diego Costa dobio poziv u BRAZILSKU repku.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 29 okt 2013, 17:23

A ako je verovati AS-u koji je upravo objavio, Costa je i odbio taj poziv, ispalio Scolaria, i igrace za Spaniju, big news...

Evo i oficijelni twitter Spanske repke objavio, to je to, Costa je Spanac, jedini deo koji je nedostajao Spancima...

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 29 okt 2013, 18:13

Ipak ce igrati za Furiju. Uh kakav dobitak.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 okt 2013, 18:36

Mene je razocarao. I ne znam zasto je odabrao Spanjolsku :roll: , a sada predstoji prvenstvo u njegovoj zemlji. Mogu mislit kako ce ga docekat dolje 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 29 okt 2013, 19:33

Lillard je napisao/la:Mene je razocarao. I ne znam zasto je odabrao Spanjolsku :roll: , a sada predstoji prvenstvo u njegovoj zemlji. Mogu mislit kako ce ga docekat dolje 8-)
Ko ih j3be razvlace lika ko da je Adilovic u pm,a ne jedan od najjacih napadaca u Evropi.
I jedan od najvecih cigana.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 30 okt 2013, 00:27

Lillard je napisao/la:Mene je razocarao. I ne znam zasto je odabrao Spanjolsku :roll: , a sada predstoji prvenstvo u njegovoj zemlji. Mogu mislit kako ce ga docekat dolje 8-)
Moze samo Scolari da se krivi, koga **** sto je tek sad shvatio kakva je igracina, a poziv nije dobijao nikako, iako zna da nema dobrog napadaca, msm oni ce sa Fredom na SP, good luck with that.

Costa ce u dresu Spanije da da 100 golova kakve igrace ce samo imati iza sebe, idealnijeg napadaca za ovu repku Spanije nisu mogli dobiti. Mada i Torres poceo da igra, a i Villa je uvek tu...

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 04 nov 2013, 12:13

DC postaje najomraženiji igrač u povijesti nogometa :D

A meni je baš zakon.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.