Pustite male plave i uzivajte u pobjedi Sarajeva, kakva god da je , nasa je.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pile87 je napisao/la:Kad smo kod pjevanja ja se sjecam derbija od prije rata na kome navijaci Zelje pjevaju Bosna , Bog i carsija a navijaci sarajeva odgovaraju skandiranjem Jugoslavija na nasu zastavu isto tako odgovaraju zastavom Jugosalvije.soe je napisao/la:@ tu i tamo:Zaboravio si onu vasu tamo daleko.
Nadji mi neki klip sa utamice gdje se pjeva ja jos spavam po navici.
Zasto nisi nabrojo nase obrade Merlina,Azre itd.
A da paradoks bude veci danas se busaju u bosanstvno, dobro jesu vremena druga i drugi ljudi ali... istinotost price mogu potvrditi stariji navijaci oba kluba...
Dilema je riješena. Ofsajd je bio. Zbog takvog ofsajda (Adilović protiv Čelika) i sličnih situacija, cijelu prošlu sezonu, Željo je iz Zenice i pitara bio na meti provokacija.vincenttan je napisao/la:0:36 je taj detalj, u trenutku kada igrac udara loptu, puzigaća jeste u ifajsdu ali je taj ofsajd otprilike 20 cm, tj ako sudija nije bio dobro namjesten (a nije vidi se sa klipa) nije mogao vidjeti to nikako...
Dakle ofajd jeste, ali je tesko bilo za vidjeti, uz to , nije stekao nikakvu prednost jer je vraćao se nazad...
adilovic je trcao prema naprijed i ofsajdom izgradio sebi prednost, dok se puzigaća nije kretao prema golu i ofajd od 10 -20 cm je nemoguce vidjeti, adilovic je cijelim tijelom bio ispred obrane i kretao se prema golu...avlami97 je napisao/la: Dilema je riješena. Ofsajd je bio. Zbog takvog ofsajda (Adilović protiv Čelika) i sličnih situacija, cijelu prošlu sezonu, Željo je iz Zenice i pitara bio na meti provokacija.
vincenttan je napisao/la:adilovic je trcao prema naprijed i ofsajdom izgradio sebi prednost, dok se puzigaća nije kretao prema golu i ofajd od 10 -20 cm je nemoguce vidjeti, adilovic je cijelim tijelom bio ispred obrane i kretao se prema golu...avlami97 je napisao/la: Dilema je riješena. Ofsajd je bio. Zbog takvog ofsajda (Adilović protiv Čelika) i sličnih situacija, cijelu prošlu sezonu, Željo je iz Zenice i pitara bio na meti provokacija.
na vasoj tekmi
-penal?? napucana lopta
-faul prije gola nad igracem travnika
i dosta skakljivvih situacija... koje su bile tu i tamo , bas kao i ovaj ofajd.... tako da su i tu dileme sve rijesene
nama se spocitava penal u bijeljini, a niko nema ni jedan snimak gdje se vidi je li bilo kontakta ili nije...
igrac sarajeva kaze da je bilo kontakta ovaj kaze da nije... posto nema DOKAZA da nije bio penal, smatra se da jeste... i to je to
jucer gledam ovaj snimak gdje igrač želje sa 7-8 metara napucava igraca travnika u ruku i ne vidi se NISTA na snimku... odakle meni pravo da kazem sta je bilO?
meni je ono napucana lopta, da li je igrac imao ruku u priirodnom polozaju ili nije ne vidi se i necu da monetarisem...
A ko ce im poslati zadnji pas...Tu je problemamypitar je napisao/la:Ma daj **** vas vise penal.
Izgleda da nam se vraca Emir Hadzic.Bice to tandem u vrhu napada Komazec-Hadzic-Bilbija.STRAŠNO.
Naravno da ce biti,trebaju nas pojacati Bekic,Lede,Hadzic i valjda Duljevic a odlaze Trava,Huseinbasic,Osmanagic za sadaamypitar je napisao/la:Bice pojacanja sad u zimskom prelaznom roku,a tad ce napokon i ,Biblija steci pravo nastupa.
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Bordo10, bordobijeli, Hajdeee, Hamagara, johntravolta123, laznokrilo, Maestro^^, MSOZ101, NazorUso, NeSamSafetee, Pact1921, Pena, Proximic, Riziko, robertkosar i 183 gosta.