Izgleda da je "internet time" u Vrapcu, dođi nam sutra u isto vrijeme, svi zelimo procitat novu umotvorinu veleuma.adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Pereira ili Zanetti protiv Sampdorije na lijevom boku?Jedina je dvojba da li je Zanetti dovoljno spreman da od početka počinje utakmice.Uz promjenu na lijevom boku mogla bi jos eventualno jedna u vezi (Kovačić-Taider ??),a ostalo očekujem kao i zadnju utakmicu.
Inter have scored 30 goals this season which makes them having the best attack in the league and a lot of confidence in their quality. Inter are doing well and also have an extra weapon: the corner kicks. The Nerazzurri have scored six goals from corner kicks so far this season. A true extra weapon for the boys of Mazzarri.
- L'Avvocato
- Kontakt:
adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.

Instant legenda foruma i svih bianconera

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
Nadam se radi tebe da furash! Da nisi lud ovoliko!

Amar Osim selektor BiH
Esi mi dobar ? Imaš jarane ustanove, liječi se.adc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Za sve je kriva Sjeverna Korejaadc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.

Ljudi situacija je alarmantna. Strašne stvari se događaju. Imam dosta mlađeg brata od sebe i od malih nogu ga ucim kako da postuje svetinju, gledao je tekme Intera sa mnom, kupovao sam mu dresove Intera i volio je mali fakat. Kako je kod nas pao prvi snijeg i vrijeme zahladnjelo morao se normalno toplije oblačiti, i nosio je šal Intera u školu. Danas se vraća kući i govori mi kako su mu svi govorili (balavci naravno) da mu je šal bezveze i omalovažavali Inter pred njim. Naravno malac je podlegao pritiscima i dolazi kuci vraca mi šal govoreci kako vise ne voli Inter i da navija za Real. Sad se ja pitam, šta da mu radim, da li da ga istjeram iz kuce ili da ga pustim da živi u zabludi ??
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Interista02
- Kontakt:
Objasni mu da u životu nije fazon raditi ono što svi rade i utapati se u sivilo seljakluka. Kad prođeš gradom i pitaš za koga ljudi navijaju, svaki drugi će ti reći Real ili Barca.h1a2s3o je napisao/la:Ljudi situacija je alarmantna. Strašne stvari se događaju. Imam dosta mlađeg brata od sebe i od malih nogu ga ucim kako da postuje svetinju, gledao je tekme Intera sa mnom, kupovao sam mu dresove Intera i volio je mali fakat. Kako je kod nas pao prvi snijeg i vrijeme zahladnjelo morao se normalno toplije oblačiti, i nosio je šal Intera u školu. Danas se vraća kući i govori mi kako su mu svi govorili (balavci naravno) da mu je šal bezveze i omalovažavali Inter pred njim. Naravno malac je podlegao pritiscima i dolazi kuci vraca mi šal govoreci kako vise ne voli Inter i da navija za Real. Sad se ja pitam, šta da mu radim, da li da ga istjeram iz kuce ili da ga pustim da živi u zabludi ??
Treba biti unikatan i biti ponosan na svoj Inter i u dobru i u zlu.
A ako je skroz mali, slaži mu da će Inter kupiti i Ronalda i Messija i riješio si problem

Re: R: F.C. Internazionale Milano
jedna kila 4 jabukeadc je napisao/la:U drugu ligu trebate ići da otplatite dug zato što ste Juventusu namjestili one gnusne kriminalne radnje za koje odgovorno tvrdim - odgovoran je Massimo Moratti.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Covjek odgovorno tvrdi pa vi kako hocete. 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
boli ga hojto,uziva cojk
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
h1a2s3o je napisao/la:Ljudi situacija je alarmantna. Strašne stvari se događaju. Imam dosta mlađeg brata od sebe i od malih nogu ga ucim kako da postuje svetinju, gledao je tekme Intera sa mnom, kupovao sam mu dresove Intera i volio je mali fakat. Kako je kod nas pao prvi snijeg i vrijeme zahladnjelo morao se normalno toplije oblačiti, i nosio je šal Intera u školu. Danas se vraća kući i govori mi kako su mu svi govorili (balavci naravno) da mu je šal bezveze i omalovažavali Inter pred njim. Naravno malac je podlegao pritiscima i dolazi kuci vraca mi šal govoreci kako vise ne voli Inter i da navija za Real. Sad se ja pitam, šta da mu radim, da li da ga istjeram iz kuce ili da ga pustim da živi u zabludi ??
Sta ima veze nije za Milan ili Juve poceo navijati, nedo Bog. To bi vec bili ozbiljni problemi.

Ne bih se slozio s kolegom.Pusti dijete neka uziva u zivotu i navija za koga hoce, sumnjam da je i tebi neko govorio, sam si vjerovatno skontao neke stvari. Pretpostavljam da je klinjo u pitanju, promijenit ce on josh puno klubova dok se trazi.
Sa druge strane, kada udje u pubertet pusti mu klip o Interu koji traje sto duze i omlacuj ga od sto dok traje klip.Da mu neke stvari udju u glavu.

Ne, salim se, definitivno prvi dio posta ti je moja preporuka.

Amar Osim selektor BiH
Ja ba, nije za Milan hvala Bogu. A gotivio je mali pravo, cak i on meni za poklon dresove kupovao. Nije ni tolko mali, ima 13 god.Beppe je napisao/la:
Sta ima veze nije za Milan ili Juve poceo navijati, nedo Bog. To bi vec bili ozbiljni problemi.![]()
Ne bih se slozio s kolegom.Pusti dijete neka uziva u zivotu i navija za koga hoce, sumnjam da je i tebi neko govorio, sam si vjerovatno skontao neke stvari. Pretpostavljam da je klinjo u pitanju, promijenit ce on josh puno klubova dok se trazi.
Sa druge strane, kada udje u pubertet pusti mu klip o Interu koji traje sto duze i omlacuj ga od sto dok traje klip.Da mu neke stvari udju u glavu.![]()
Ne, salim se, definitivno prvi dio posta ti je moja preporuka.

Ma slomi se objasnjavajuci mu, i meni smeta ova balavurdija sto od juce prati nogomet pa su zakleti navijači Reala ili Barse.. jbt pravo opasni, krenes u raspravu oce udarat.Interista02 je napisao/la:
Objasni mu da u životu nije fazon raditi ono što svi rade i utapati se u sivilo seljakluka. Kad prođeš gradom i pitaš za koga ljudi navijaju, svaki drugi će ti reći Real ili Barca.
Treba biti unikatan i biti ponosan na svoj Inter i u dobru i u zlu.
A ako je skroz mali, slaži mu da će Inter kupiti i Ronalda i Messija i riješio si problem

Lagat ću i njemu, a i sebi da cemo kupiti Ronalda. Tako cemo se obojica tješiti.

- ArthurBishop
- Kontakt:
Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi.. 

Željezničar za život cijeli!
Izvini prijatelju ali moj izbor za koga cu ja da navijam. Za Inter navijam od kako znam za sebe, a ti si se nasao pametan da govoris da su to gluposti. Odem ja i na utakmicu "Slobode" ali jednostavno nije mi blizu srcu taj klub. Sad ces ti da osuđujes, i da kazes da nisam "patriota" i da ne volim svoje. Moj izbor sta cu da volim, a sta ne. Ukusi su različiti. I da, za mene jeste katastrofa ako mi brat navija za Milan. Ja kad se upoznajem sa nekim i kaže mi da navija za Milan i Juve odmah kontam da i ne mogu imati sa njim neku komunikaciju, za mene su to odmah "teški ljudi", cim to neko kaze ja mu odmah pridodajem neke karakterne osobine. Naravno i ti imas pravo na svoje misljenje tako da se necemo dalje raspravljati.ArthurBishop je napisao/la:Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi..

+1ArthurBishop je napisao/la:Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi..
Apsolutno, mada evo npr. ovaj forum sluzi za raspravu o stranim klubovima(barem za mene) jer nemamo priliku biti dio toga, pa barem na ovaj nacin da se dobije ljepsi osjecaj kad se prati tekma.
Al ipak Sloboda je Sloboda, pratis je od malih nogu, zavolis i dio si toga i slazem se bujrum buraza na Tusanj nek osjeti to pa kako god da je nase je...
Treba djeci od malih nogu ugradit taj mentalitet, jer nisu ni strani klubovi postigli ovo sto jesu dok nisu dobili prvo podrsku svoje sredine, zato pravac Tusanj

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Neke izdvojene izjave iz prošlog tjedna:
- ArthurBishop
- Kontakt:
Upoznaješ se sa nekim i uđete u konverzaciju za koga navijate i spominjete juve, milan, inter, real, barcu, umjesto željo, sarajevo, sloboda, čelik. Pa krasno, genijalno.h1a2s3o je napisao/la:Izvini prijatelju ali moj izbor za koga cu ja da navijam. Za Inter navijam od kako znam za sebe, a ti si se nasao pametan da govoris da su to gluposti. Odem ja i na utakmicu "Slobode" ali jednostavno nije mi blizu srcu taj klub. Sad ces ti da osuđujes, i da kazes da nisam "patriota" i da ne volim svoje. Moj izbor sta cu da volim, a sta ne. Ukusi su različiti. I da, za mene jeste katastrofa ako mi brat navija za Milan. Ja kad se upoznajem sa nekim i kaže mi da navija za Milan i Juve odmah kontam da i ne mogu imati sa njim neku komunikaciju, za mene su to odmah "teški ljudi", cim to neko kaze ja mu odmah pridodajem neke karakterne osobine. Naravno i ti imas pravo na svoje misljenje tako da se necemo dalje raspravljati.ArthurBishop je napisao/la:Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi..
Mani se tih predrasuda, nećeš dobro proći..
Uostalom, ne znam ni što ti repliciram, promašen si slučaj, jbg, a i off je svakako. Dosta od mene na ovu temu.
Željezničar za život cijeli!
Najveci fudbaler ikada bi trebao startati u nedjelju protiv Sampdorie
!!
Jedan je Javier !!

Jedan je Javier !!
Na čemu je ovajAgent of Cristian Chivu, Victor Becali, is back to talk about the future of his client.
“There is no reason to return to Romania. Chivu already has a good contract and has won many trophies. If he recovered, he will play. There is no reason to return home,” he speaks to Mediafax.

Moratti:Speaking to FC Inter News, agent of Mateo Kovacic, Nikky Vuksan, discusses the current situation of this client at Inter.
“He played a great match with Croatia against Iceland, helping his team to qualify for the World Cup. He is playing less at Inter? He plays when Mazzarri gives him a chance and Mateo is hoping for more opportunities.”
"Guarin stays too close to Palacio at times, he needs to drop deeper but he played very well today. He did everything but score, rather like Palacio. It just wasn't our day. He battled hard, was good throughout and it wasn't easy. It's true that he needs to make his runs from deeper, which is what we practise in training, but the same could happen with anyone and we'd have fewer options going forward. We attack as a team - just think that we play with Alvarez in midfield. That's how I like to play, with the ball on the ground: we played some good football today, it's just a shame about the mistakes.
"Why not try Kovacic on the left of central midfield and Alvarez on the right? I did that at the end, but it's best not to switch things around too much because the moves need to be rehearsed again and again on the training pitch. The players haven't developed enough yet to know which movements to make if you change things around midway through a game. At Napoli I'd been working with the same set of players for years. Here I don't think they're ready for too many changes just yet. There were certain things from the past, new signings and players who weren't used to playing so much, so we're in the process of growing. Then there are youngsters like Taider and Juan Jesus who are doing well. Juan can become a top-class defender if he keeps improving.."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.