FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 30 nov 2013, 18:09

slika
Ne vjerujem da će Rolando počet,a ostatak će vjerojatno biti ovakav.Nažalost.Jbt vadi više Guarina ili Taidera i daj Matea od prve par utakmica zaredom.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 nov 2013, 23:29

Thohir sutra prisustvuje mecu protiv Dorije :P

https://www.youtube.com/watch?v=nA6z-ox7Ji0
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 01 dec 2013, 12:25

Danas sigurna pobjeda bez primljenog gola. Rezultat 2:0.
Amar Osim selektor BiH

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 dec 2013, 13:37

Ricardo Alvarez and Fredy Guarin are the two players who have completed the most dribbles in Serie A. As reported by Opta, in fact, Alvarez is in first place with 51 successful dribbles, closely followed by Fredy Guarin who is at 47 dribbles.
They trained with the team yesterday with some light sessions and running at Appiano Gentile. Mauro Icardi and Diego Milito are closer to a return and according to Sky, both are about 10 days away to be available once again as options for Mazzarri to choose for matches. Both are hoping to make the Napoli trip two weeks from now.
- "I don't ask for anything, these decisions are for the coach and club to make. We've definitely got some good ones and so it's not a problem. Plus we currently have the best attack in the league." That's what Rodrigo Palaciohad to say to Sky Sport 24 when asked whether Inter need another striker. "I'm not tired because we work well during the week and I come into games in good shape."
Sampdoria are Palacio's preferred victim: he's scored more goals against the Blucerchiati than any other side. "Yes, playing against them seems to bring me luck, and I hope that continues. They play good football but we want to take the three points. We're not thinking about the table at the moment, we're taking it one game at time and, if we keep going like this, we can go far."
Faces from yesteryear, Nerazzurri forever (A date with history at the Meazza):
http://www.inter.it/en/news/44330
http://www.inter.it/en/news/44310

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 01 dec 2013, 14:08

FORMAZIONI UFFICIALI

Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Zanetti; Guarin; Palacio
All. Mazzarri

Sampdoria 4-2-3-1: Da Costa; De Silvestri, Gastaldello, Mustafi, Costa; Palombo, Obiang; Gabbiadini, Eder, Soriano; Pozzi
All. Mihajlovic

Odvratna postava. Gubimo ovo danas...Jedina dobra stvar je povratak Capitana :!:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 dec 2013, 14:10

Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 dec 2013, 14:13

Nevjerica da covjek ne voli Kovacica. Valja sad trpiti hiljadu nabijenih lopti Guarina pod oblake i Palacia koji dobije ukupno dvije lopte za 90 minuta. Smijesno.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 01 dec 2013, 14:15

Guarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi

Necemo mi danas primati golove. Jedini pitanje je da li ce tvoj ljubimac biti retardiran kao u prosloj utakmici i vecini sezone pa da nista ne napravimo naprijed.
Amar Osim selektor BiH

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 dec 2013, 14:36

Beppe je napisao/la:
Guarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi

Necemo mi danas primati golove. Jedini pitanje je da li ce tvoj ljubimac biti retardiran kao u prosloj utakmici i vecini sezone pa da nista ne napravimo naprijed.
Kontao sam ja da necemo ni u proslom kolu primati golove, ali antitalenat koji se zove Taider se potrudio da tako ne bude..Ja ne mogu da vjerujem da Kovacic sjedi na klupi dok Taider redovno igra u prvih 11 iako odkako je dosao u Inter nije 5 minuta spojio kako treba..Pa da moj ljubimac igra na poziciji, na koju igra citavu karijeru i na kojoj je navikao da igra, bio bi nas najbolji igrac kao sto je bio slucaj prosle godine !

Ima li neko kakav dobar sopcast link ??

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 01 dec 2013, 14:41

ne volim ulaziti u rasprave niti nekom nametati svoje misljenje , ali mi tvoji postovi vezani za taidera smetaju , imas ti pravo na svoje misljenje i rekao si ga vec nekoliko puta ali sad vec posatjes naporan , pokusaj respektovati trenera kluba ,klub i igrace , zar ne mislis da postoje razlozi zasto on ima prednost , mozda bi izgubio balans u ekipi kad bi kova igrao mjesto njega i sam sam tog misljenja, ako vec smatras da je taider razlog neigranja kove mislim da si upotpunosti u krivu i da u ovoj postavci kova bi mogao igrati mjesto guarina ili rickya , dakle uzimas pogresnog momka na zub i to bez razloga jer on svoj posao odradjuje korektno

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 01 dec 2013, 14:45

materazzi je napisao/la:
ne volim ulaziti u rasprave niti nekom nametati svoje misljenje , ali mi tvoji postovi vezani za taidera smetaju , imas ti pravo na svoje misljenje i rekao si ga vec nekoliko puta ali sad vec posatjes naporan , pokusaj respektovati trenera kluba ,klub i igrace , zar ne mislis da postoje razlozi zasto on ima prednost , mozda bi izgubio balans u ekipi kad bi kova igrao mjesto njega i sam sam tog misljenja, ako vec smatras da je taider razlog neigranja kove mislim da si upotpunosti u krivu i da u ovoj postavci kova bi mogao igrati mjesto guarina ili rickya , dakle uzimas pogresnog momka na zub i to bez razloga jer on svoj posao odradjuje korektno
Taider i Belfodil su najveće ublehe na svijetu za njega. Daj malo ohladi, svi smo te skontali.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 dec 2013, 14:47

Drago mi je da sam vam ja oci otvorio,kada pored svojih ne zelite da vidite

Nego ima li iko sopcast link kakav dobar, ili to necete da podijelite sa bratom Interovcom, sto su mu Taider i Belfodil ublehe od igraca a ne WC igraci ??

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 01 dec 2013, 14:51

Nema jara, bar ja nemam zato i ne postavljam, probaj ovdje nesto naci za svoj ukus...

http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
Amar Osim selektor BiH

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 01 dec 2013, 14:54

Je li iko otkrio koje je vjere novi predsjednik :mrgreen:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 dec 2013, 14:56

Obzirom da mi je ovo prvi post, red je da vas prvo sve pozdravim pogotovo braću po plavo-crnoj krvi. Iako sam na ovom forumu pasivni čitač od kako znam za sebe ali jbg tek sad sam se uspio registrirat (prije par godina sam probao i bilo je nekih problema :mrgreen: ).

Nego da se dotaknem današnje utakmice, prije svega ne sviđa mi se ova Mazzarijeva tvrdoglavost i insistiranje na ovoj prevaziđenoj formaciji sa 1 napadačem (i 3 pozadi). Danas moramo pobjedit pod svaku cijenu i trebao je malo ofanzivnije krenuti (sa Belfodilom od prve), također i ovo što radi našem najvećem talentu (Kovačiću) je za svaku osudu, strah me je da će upropastit najvećeg talenta kojeg smo ikad imali (svaka čast Coutinhu ali Kova je ipak bolji).

Kome treba dobar stream neće naći boljeg od ovog (Arena Sport 1, odličan kvalitet slike):
http://mali-ekrani.****/p/arena ... a-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false; (neki je problem sa forumom pa prikazuje zvjezdice umjesto nekih riječi pa možda vam neće raditi link jbg)
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 01 dec 2013, 15:03, ukupno mijenjano 3 puta.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 01 dec 2013, 14:57

Beppe je napisao/la:Nema jara, bar ja nemam zato i ne postavljam, probaj ovdje nesto naci za svoj ukus...

http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
Trazim gdje najbolja slika i nadjem jedan fin link kad ono hladno rukomet nekakav prenose :lol: :lol:
sanjingr je napisao/la:Je li iko otkrio koje je vjere novi predsjednik :mrgreen:
Ateista :lol:

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 01 dec 2013, 14:58

Guarin14 stvarno si navalio na Taidera i furas nesto Kovacica koji nije u nista boljoj formi od Taidera.. meni niti jedan niti drugi nisu drazi od ostalih igraca ili jedan od drugog ali pretjerujes usao je Kovacic proslu utakmicu pa nije sastavio 3 pasa.. u ostalom kod WM da nije zasluzio nebi ni igrao a na Kovacicu je da zasluzi svoju poziciju koja nema nikakve veze sa pozicijom Taidera.. Guarin igra 3 puta gore od Taidera pa njega ne kritikujes a vjerojatno zbog nekog simpatisanja prema njemu.. Budi objektivan i uzivaj u pobjedi danas..
Interista al 100 %

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 01 dec 2013, 14:59

Biscione je napisao/la:Obzirom da mi je ovo prvi post, red je da vas prvo sve pozdravim pogotovo braću po plavo-crnoj krvi. Iako sam na ovom forumu pasivni čitač od kako znam za sebe ali jbg tek sad sam se uspio registrirat (prije par godina sam probao i bilo je nekih problema :mrgreen: ).

Nego da se dotaknem današnje utakmice, prije svega ne sviđa mi se ova Mazzarijeva tvrdoglavost i insistiranje na ovoj prevaziđenoj formaciji sa 1 napadačem (i 3 pozadi). Danas moramo pobjedit pod svaku cijenu i trebao je malo ofanzivnije krenuti (sa Belfodilom od prve), također i ovo što radi našem najvećem talentu (Kovačiću) je za svaku osudu, strah me je da će upropastit najvećeg talenta kojeg smo ikad imali (svaka čast Coutinhu ali Kova je ipak bolji).

Kome treba dobar stream neće naći boljeg od ovog (Arena Sport 1, odličan kvalitet slike):
http://mali-ekrani.****/p/arena-sport-za-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro doshao! :)

Ne radi ti link. :)
Amar Osim selektor BiH

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 01 dec 2013, 15:00

http://netsportchannel.****/201 ... eetle.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Interista al 100 %

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 dec 2013, 15:00

Cemu minuta sutnje?

Thohir i Massimo zajedno na tribinama 8-)

Dobrodoslica novom clanu :)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.