FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ArthurBishop
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi.. 
Željezničar za život cijeli!
Izvini prijatelju ali moj izbor za koga cu ja da navijam. Za Inter navijam od kako znam za sebe, a ti si se nasao pametan da govoris da su to gluposti. Odem ja i na utakmicu "Slobode" ali jednostavno nije mi blizu srcu taj klub. Sad ces ti da osuđujes, i da kazes da nisam "patriota" i da ne volim svoje. Moj izbor sta cu da volim, a sta ne. Ukusi su različiti. I da, za mene jeste katastrofa ako mi brat navija za Milan. Ja kad se upoznajem sa nekim i kaže mi da navija za Milan i Juve odmah kontam da i ne mogu imati sa njim neku komunikaciju, za mene su to odmah "teški ljudi", cim to neko kaze ja mu odmah pridodajem neke karakterne osobine. Naravno i ti imas pravo na svoje misljenje tako da se necemo dalje raspravljati.ArthurBishop je napisao/la:Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
+1ArthurBishop je napisao/la:Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi..
Apsolutno, mada evo npr. ovaj forum sluzi za raspravu o stranim klubovima(barem za mene) jer nemamo priliku biti dio toga, pa barem na ovaj nacin da se dobije ljepsi osjecaj kad se prati tekma.
Al ipak Sloboda je Sloboda, pratis je od malih nogu, zavolis i dio si toga i slazem se bujrum buraza na Tusanj nek osjeti to pa kako god da je nase je...
Treba djeci od malih nogu ugradit taj mentalitet, jer nisu ni strani klubovi postigli ovo sto jesu dok nisu dobili prvo podrsku svoje sredine, zato pravac Tusanj
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Neke izdvojene izjave iz prošlog tjedna:
- ArthurBishop
- Kontakt:
Upoznaješ se sa nekim i uđete u konverzaciju za koga navijate i spominjete juve, milan, inter, real, barcu, umjesto željo, sarajevo, sloboda, čelik. Pa krasno, genijalno.h1a2s3o je napisao/la:Izvini prijatelju ali moj izbor za koga cu ja da navijam. Za Inter navijam od kako znam za sebe, a ti si se nasao pametan da govoris da su to gluposti. Odem ja i na utakmicu "Slobode" ali jednostavno nije mi blizu srcu taj klub. Sad ces ti da osuđujes, i da kazes da nisam "patriota" i da ne volim svoje. Moj izbor sta cu da volim, a sta ne. Ukusi su različiti. I da, za mene jeste katastrofa ako mi brat navija za Milan. Ja kad se upoznajem sa nekim i kaže mi da navija za Milan i Juve odmah kontam da i ne mogu imati sa njim neku komunikaciju, za mene su to odmah "teški ljudi", cim to neko kaze ja mu odmah pridodajem neke karakterne osobine. Naravno i ti imas pravo na svoje misljenje tako da se necemo dalje raspravljati.ArthurBishop je napisao/la:Kakve gluposti bože sačuvaj.. Kontam da si u Milanu, a onda vidim Tuzla ti je, ipak, grad. Pravac fan shop, bar šal Fukara i na Tušanj, dok još nije kasno (kao za tebe npr.). Kakvi inostrani klubovi za takve stvari, bože dragi..
Mani se tih predrasuda, nećeš dobro proći..
Uostalom, ne znam ni što ti repliciram, promašen si slučaj, jbg, a i off je svakako. Dosta od mene na ovu temu.
Željezničar za život cijeli!
Najveci fudbaler ikada bi trebao startati u nedjelju protiv Sampdorie
!!
Jedan je Javier !!
Jedan je Javier !!
Na čemu je ovajAgent of Cristian Chivu, Victor Becali, is back to talk about the future of his client.
“There is no reason to return to Romania. Chivu already has a good contract and has won many trophies. If he recovered, he will play. There is no reason to return home,” he speaks to Mediafax.
Moratti:Speaking to FC Inter News, agent of Mateo Kovacic, Nikky Vuksan, discusses the current situation of this client at Inter.
“He played a great match with Croatia against Iceland, helping his team to qualify for the World Cup. He is playing less at Inter? He plays when Mazzarri gives him a chance and Mateo is hoping for more opportunities.”
"Guarin stays too close to Palacio at times, he needs to drop deeper but he played very well today. He did everything but score, rather like Palacio. It just wasn't our day. He battled hard, was good throughout and it wasn't easy. It's true that he needs to make his runs from deeper, which is what we practise in training, but the same could happen with anyone and we'd have fewer options going forward. We attack as a team - just think that we play with Alvarez in midfield. That's how I like to play, with the ball on the ground: we played some good football today, it's just a shame about the mistakes.
"Why not try Kovacic on the left of central midfield and Alvarez on the right? I did that at the end, but it's best not to switch things around too much because the moves need to be rehearsed again and again on the training pitch. The players haven't developed enough yet to know which movements to make if you change things around midway through a game. At Napoli I'd been working with the same set of players for years. Here I don't think they're ready for too many changes just yet. There were certain things from the past, new signings and players who weren't used to playing so much, so we're in the process of growing. Then there are youngsters like Taider and Juan Jesus who are doing well. Juan can become a top-class defender if he keeps improving.."

Ne vjerujem da će Rolando počet,a ostatak će vjerojatno biti ovakav.Nažalost.Jbt vadi više Guarina ili Taidera i daj Matea od prve par utakmica zaredom.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Danas sigurna pobjeda bez primljenog gola. Rezultat 2:0.
Amar Osim selektor BiH
Ricardo Alvarez and Fredy Guarin are the two players who have completed the most dribbles in Serie A. As reported by Opta, in fact, Alvarez is in first place with 51 successful dribbles, closely followed by Fredy Guarin who is at 47 dribbles.
They trained with the team yesterday with some light sessions and running at Appiano Gentile. Mauro Icardi and Diego Milito are closer to a return and according to Sky, both are about 10 days away to be available once again as options for Mazzarri to choose for matches. Both are hoping to make the Napoli trip two weeks from now.
Faces from yesteryear, Nerazzurri forever (A date with history at the Meazza):- "I don't ask for anything, these decisions are for the coach and club to make. We've definitely got some good ones and so it's not a problem. Plus we currently have the best attack in the league." That's what Rodrigo Palaciohad to say to Sky Sport 24 when asked whether Inter need another striker. "I'm not tired because we work well during the week and I come into games in good shape."
Sampdoria are Palacio's preferred victim: he's scored more goals against the Blucerchiati than any other side. "Yes, playing against them seems to bring me luck, and I hope that continues. They play good football but we want to take the three points. We're not thinking about the table at the moment, we're taking it one game at time and, if we keep going like this, we can go far."
http://www.inter.it/en/news/44330
http://www.inter.it/en/news/44310
FORMAZIONI UFFICIALI
Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Zanetti; Guarin; Palacio
All. Mazzarri
Sampdoria 4-2-3-1: Da Costa; De Silvestri, Gastaldello, Mustafi, Costa; Palombo, Obiang; Gabbiadini, Eder, Soriano; Pozzi
All. Mihajlovic
Odvratna postava. Gubimo ovo danas...Jedina dobra stvar je povratak Capitana
Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Zanetti; Guarin; Palacio
All. Mazzarri
Sampdoria 4-2-3-1: Da Costa; De Silvestri, Gastaldello, Mustafi, Costa; Palombo, Obiang; Gabbiadini, Eder, Soriano; Pozzi
All. Mihajlovic
Odvratna postava. Gubimo ovo danas...Jedina dobra stvar je povratak Capitana
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Nevjerica da covjek ne voli Kovacica. Valja sad trpiti hiljadu nabijenih lopti Guarina pod oblake i Palacia koji dobije ukupno dvije lopte za 90 minuta. Smijesno.
Call the coroner!
Guarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Necemo mi danas primati golove. Jedini pitanje je da li ce tvoj ljubimac biti retardiran kao u prosloj utakmici i vecini sezone pa da nista ne napravimo naprijed.
Amar Osim selektor BiH
Kontao sam ja da necemo ni u proslom kolu primati golove, ali antitalenat koji se zove Taider se potrudio da tako ne bude..Ja ne mogu da vjerujem da Kovacic sjedi na klupi dok Taider redovno igra u prvih 11 iako odkako je dosao u Inter nije 5 minuta spojio kako treba..Pa da moj ljubimac igra na poziciji, na koju igra citavu karijeru i na kojoj je navikao da igra, bio bi nas najbolji igrac kao sto je bio slucaj prosle godine !Beppe je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Necemo mi danas primati golove. Jedini pitanje je da li ce tvoj ljubimac biti retardiran kao u prosloj utakmici i vecini sezone pa da nista ne napravimo naprijed.
Ima li neko kakav dobar sopcast link ??
ne volim ulaziti u rasprave niti nekom nametati svoje misljenje , ali mi tvoji postovi vezani za taidera smetaju , imas ti pravo na svoje misljenje i rekao si ga vec nekoliko puta ali sad vec posatjes naporan , pokusaj respektovati trenera kluba ,klub i igrace , zar ne mislis da postoje razlozi zasto on ima prednost , mozda bi izgubio balans u ekipi kad bi kova igrao mjesto njega i sam sam tog misljenja, ako vec smatras da je taider razlog neigranja kove mislim da si upotpunosti u krivu i da u ovoj postavci kova bi mogao igrati mjesto guarina ili rickya , dakle uzimas pogresnog momka na zub i to bez razloga jer on svoj posao odradjuje korektnoGuarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
- Interista02
- Kontakt:
Taider i Belfodil su najveće ublehe na svijetu za njega. Daj malo ohladi, svi smo te skontali.materazzi je napisao/la:ne volim ulaziti u rasprave niti nekom nametati svoje misljenje , ali mi tvoji postovi vezani za taidera smetaju , imas ti pravo na svoje misljenje i rekao si ga vec nekoliko puta ali sad vec posatjes naporan , pokusaj respektovati trenera kluba ,klub i igrace , zar ne mislis da postoje razlozi zasto on ima prednost , mozda bi izgubio balans u ekipi kad bi kova igrao mjesto njega i sam sam tog misljenja, ako vec smatras da je taider razlog neigranja kove mislim da si upotpunosti u krivu i da u ovoj postavci kova bi mogao igrati mjesto guarina ili rickya , dakle uzimas pogresnog momka na zub i to bez razloga jer on svoj posao odradjuje korektnoGuarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Drago mi je da sam vam ja oci otvorio,kada pored svojih ne zelite da vidite
Nego ima li iko sopcast link kakav dobar, ili to necete da podijelite sa bratom Interovcom, sto su mu Taider i Belfodil ublehe od igraca a ne WC igraci ??
Nego ima li iko sopcast link kakav dobar, ili to necete da podijelite sa bratom Interovcom, sto su mu Taider i Belfodil ublehe od igraca a ne WC igraci ??
Nema jara, bar ja nemam zato i ne postavljam, probaj ovdje nesto naci za svoj ukus...
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
Amar Osim selektor BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.