Ne vjerujem da će Rolando počet,a ostatak će vjerojatno biti ovakav.Nažalost.Jbt vadi više Guarina ili Taidera i daj Matea od prve par utakmica zaredom.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ricardo Alvarez and Fredy Guarin are the two players who have completed the most dribbles in Serie A. As reported by Opta, in fact, Alvarez is in first place with 51 successful dribbles, closely followed by Fredy Guarin who is at 47 dribbles.
They trained with the team yesterday with some light sessions and running at Appiano Gentile. Mauro Icardi and Diego Milito are closer to a return and according to Sky, both are about 10 days away to be available once again as options for Mazzarri to choose for matches. Both are hoping to make the Napoli trip two weeks from now.
Faces from yesteryear, Nerazzurri forever (A date with history at the Meazza):- "I don't ask for anything, these decisions are for the coach and club to make. We've definitely got some good ones and so it's not a problem. Plus we currently have the best attack in the league." That's what Rodrigo Palaciohad to say to Sky Sport 24 when asked whether Inter need another striker. "I'm not tired because we work well during the week and I come into games in good shape."
Sampdoria are Palacio's preferred victim: he's scored more goals against the Blucerchiati than any other side. "Yes, playing against them seems to bring me luck, and I hope that continues. They play good football but we want to take the three points. We're not thinking about the table at the moment, we're taking it one game at time and, if we keep going like this, we can go far."
Guarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Kontao sam ja da necemo ni u proslom kolu primati golove, ali antitalenat koji se zove Taider se potrudio da tako ne bude..Ja ne mogu da vjerujem da Kovacic sjedi na klupi dok Taider redovno igra u prvih 11 iako odkako je dosao u Inter nije 5 minuta spojio kako treba..Pa da moj ljubimac igra na poziciji, na koju igra citavu karijeru i na kojoj je navikao da igra, bio bi nas najbolji igrac kao sto je bio slucaj prosle godine !Beppe je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Necemo mi danas primati golove. Jedini pitanje je da li ce tvoj ljubimac biti retardiran kao u prosloj utakmici i vecini sezone pa da nista ne napravimo naprijed.
ne volim ulaziti u rasprave niti nekom nametati svoje misljenje , ali mi tvoji postovi vezani za taidera smetaju , imas ti pravo na svoje misljenje i rekao si ga vec nekoliko puta ali sad vec posatjes naporan , pokusaj respektovati trenera kluba ,klub i igrace , zar ne mislis da postoje razlozi zasto on ima prednost , mozda bi izgubio balans u ekipi kad bi kova igrao mjesto njega i sam sam tog misljenja, ako vec smatras da je taider razlog neigranja kove mislim da si upotpunosti u krivu i da u ovoj postavci kova bi mogao igrati mjesto guarina ili rickya , dakle uzimas pogresnog momka na zub i to bez razloga jer on svoj posao odradjuje korektnoGuarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Taider i Belfodil su najveće ublehe na svijetu za njega. Daj malo ohladi, svi smo te skontali.materazzi je napisao/la:ne volim ulaziti u rasprave niti nekom nametati svoje misljenje , ali mi tvoji postovi vezani za taidera smetaju , imas ti pravo na svoje misljenje i rekao si ga vec nekoliko puta ali sad vec posatjes naporan , pokusaj respektovati trenera kluba ,klub i igrace , zar ne mislis da postoje razlozi zasto on ima prednost , mozda bi izgubio balans u ekipi kad bi kova igrao mjesto njega i sam sam tog misljenja, ako vec smatras da je taider razlog neigranja kove mislim da si upotpunosti u krivu i da u ovoj postavci kova bi mogao igrati mjesto guarina ili rickya , dakle uzimas pogresnog momka na zub i to bez razloga jer on svoj posao odradjuje korektnoGuarin14 je napisao/la:Taider danas se potrudi da dobijes zuti nakon dvadesetak sekundi i da budes kriv za dva primljena gola, mozda te onda napokon ugledam na klupi
Trazim gdje najbolja slika i nadjem jedan fin link kad ono hladno rukomet nekakav prenoseBeppe je napisao/la:Nema jara, bar ja nemam zato i ne postavljam, probaj ovdje nesto naci za svoj ukus...
http://www.streamhunter.eu/football-liv ... video.html
Ateistasanjingr je napisao/la:Je li iko otkrio koje je vjere novi predsjednik
Dobro doshao!Biscione je napisao/la:Obzirom da mi je ovo prvi post, red je da vas prvo sve pozdravim pogotovo braću po plavo-crnoj krvi. Iako sam na ovom forumu pasivni čitač od kako znam za sebe ali jbg tek sad sam se uspio registrirat (prije par godina sam probao i bilo je nekih problema).
Nego da se dotaknem današnje utakmice, prije svega ne sviđa mi se ova Mazzarijeva tvrdoglavost i insistiranje na ovoj prevaziđenoj formaciji sa 1 napadačem (i 3 pozadi). Danas moramo pobjedit pod svaku cijenu i trebao je malo ofanzivnije krenuti (sa Belfodilom od prve), također i ovo što radi našem najvećem talentu (Kovačiću) je za svaku osudu, strah me je da će upropastit najvećeg talenta kojeg smo ikad imali (svaka čast Coutinhu ali Kova je ipak bolji).
Kome treba dobar stream neće naći boljeg od ovog (Arena Sport 1, odličan kvalitet slike):
http://mali-ekrani.****/p/arena-sport-za-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.