FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 18:30

Ne interesuju nas ta imena i prezimena, nema od toga ništa, šuplja priča...
Vratimo se aktuelnim dešavanjima u FK Sarajevo.
F.K.SARAJEVO

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 02 dec 2013, 18:32

Nije mi jasno kako su otjerali Musemića koji je dva boda zaostaje za prvom ekipom i ima jos jedanaest kola do kraja prvenstva? Ravnopravna borba... dovesti trenera koji nema iskustva i jos pri tome dovesti mu određen broj pojacanja i ako slučano Sarajevo bude šampion pripisat ce se uspjeh Jarniu. A Musemića ko J... ne ide to tako...
Zanima me šta ce se desiti ako Sarajevo ne bude šampion, da ne vude Husrefe vrati se... ako Sarajevo ima para sada one ce se brzo potrošiti i onda će biti novi dugovi pa kako se izvući ???
"Truth begins in lies."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 18:34

KrajPrice je napisao/la:Nikakva prednost nije ovaj vas novi trener , nema iskustva za ovu ligu!
Mozda je dobar za europe , ovu ligu "umjetnici" poznaju:D
Valja istrcati na Pirotu hahahah , nema tu taktike!
Bilo kako bilo ganjat cemo se do predzadnjeg kola kada pada odluka o novom sampionu!
Ima i toga, ali imace na raspolaganju solidan igracki kadar, pa cemo vidjeti kakvi su mu trenerski kapaciteti ;) Neka bolji dodje do titule, ali ne treba zanemariti ni Zrinjski, Borac, Siroki i donekle Olipmic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 dec 2013, 19:08

fibonacci je napisao/la:Nije mi jasno kako su otjerali Musemića koji je dva boda zaostaje za prvom ekipom i ima jos jedanaest kola do kraja prvenstva? Ravnopravna borba... dovesti trenera koji nema iskustva i jos pri tome dovesti mu određen broj pojacanja i ako slučano Sarajevo bude šampion pripisat ce se uspjeh Jarniu. A Musemića ko J... ne ide to tako...
Zanima me šta ce se desiti ako Sarajevo ne bude šampion, da ne vude Husrefe vrati se... ako Sarajevo ima para sada one ce se brzo potrošiti i onda će biti novi dugovi pa kako se izvući ???
Musemic je covjek koji je bolestan, ima problema sa zdravljem,i nije tacno da je otjeran.Ima ponudu od kluba za novu funkciju,koju ce vjerovatno i prihvatiti.Ne vidim sta je tu problem. :idea:

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 02 dec 2013, 19:21

fibonacci je napisao/la:Nije mi jasno kako su otjerali Musemića koji je dva boda zaostaje za prvom ekipom i ima jos jedanaest kola do kraja prvenstva? Ravnopravna borba... dovesti trenera koji nema iskustva i jos pri tome dovesti mu određen broj pojacanja i ako slučano Sarajevo bude šampion pripisat ce se uspjeh Jarniu. A Musemića ko J... ne ide to tako...
Jesi ti gledao sve utakmice Sarajeva, ukljucujuci i onaj Evropski izlet?

Ako jesi, sve ti treba biti jasno.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 02 dec 2013, 19:32

Nije mi jasno kako su otjerali Musemića koji je dva boda zaostaje za prvom ekipom i ima jos jedanaest kola do kraja prvenstva? Ravnopravna borba... dovesti trenera koji nema iskustva i jos pri tome dovesti mu određen broj pojacanja i ako slučano Sarajevo bude šampion pripisat ce se uspjeh Jarniu. A Musemića ko J... ne ide to tako...
Samo navijaci zeljeznicara ne mogu skontati da je konkurencija nikad smijesnija,da je sramota biti iza ovakvog zeljeznicara,da je moj Borac koji je pred gasenjem uzeo jesenju titulu,normalno da ce otjerati,covjek nista nije uradio,kiksali su 10 puta,meni je drago vidjeti da jedno fudbalsko ime dodje u ovu kuruz ligu,bar da se malo popravi rejting,iako je kao trener nedokazan al primjer moze biti kakvu je euforiju napravio Prosinecki dolaskom na klupu Zvezde,zasto ne probati i sa njim.....

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 02 dec 2013, 19:33

England je napisao/la:
macahz je napisao/la:Sta li je sa nasim Saidom Huseinovicem, da li je jos uvijke povrijedjen, i da li bi mogao on doci kod nas, jer je potpisao na 1+5 sa Dinamom, sad ova povreda ga je unazadila kao i to da i kad je bio zdrav nije igrao pa ne vjerujem da ce mu on produziti na 5 godina. Za nas bio on bio mega pojacanje, a i vjerujem da je i njemu u cilju da se vrati u abd jako Sarajevo, nego da sjedi na klupi u Zagrebu
Stvarno glupost pises, klupa u Zagrebu se placa mjesecno koliko u Sarajevu godisnje, zar to nije malo preambiciozno, ide on u Rijeku.
S obzirom da je Said mlad jos uvijek, a u Dianamu nece biti prva nikad, a zeli poziv u reprezentaciju u kojoj realno i ima mjesta pored Vrsajevica, naravno da je logicno da ce traziti klub u kojem moze igrati, a u Sarajevu bi mu naravno bilo najbolje. I nema potrebe za takvim epitetima, al ne bih da se spustam na tvoj nivo i vrijedjam :)... I ovo su samo nagadjanja i zelje, zasto se ne bi opustili i lijepo mastali :D... a naravno ako nas preuzme Tan ne bi bilo i nemoguce da mu i ne ispunimo njegove zahtijeve u vezi plate ....

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 02 dec 2013, 19:35

Bio je Musemić i prošli put bolestan pa se vratio na klupu Sarajeva. A sam je izjavio da je još prije mjesec dana otjeran. Ja poštujem Musemića, on je gradska raja i najbolje poznaje situaciju u našoj ligi. A sada kada s vrati Hadžić, Sesar i Bilbija šta će onda biti? Da je Musemić imao ove igrače na eurpskoj sceni prišli bi vjerovatno Kuksija...
"Truth begins in lies."

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 02 dec 2013, 19:37

Papalukas je napisao/la:
Samo navijaci zeljeznicara ne mogu skontati da je konkurencija nikad smijesnija,da je sramota biti iza ovakvog zeljeznicara,da je moj Borac koji je pred gasenjem uzeo jesenju titulu,normalno da ce otjerati,covjek nista nije uradio,kiksali su 10 puta,meni je drago vidjeti da jedno fudbalsko ime dodje u ovu kuruz ligu,bar da se malo popravi rejting,iako je kao trener nedokazan al primjer moze biti kakvu je euforiju napravio Prosinecki dolaskom na klupu Zvezde,zasto ne probati i sa njim.....

...eto Robert Jarni je TRENERSKO fudbalsko ime ???
"Truth begins in lies."

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 02 dec 2013, 19:37

fibonacci je napisao/la:Bio je Musemić i prošli put bolestan pa se vratio na klupu Sarajeva. A sam je izjavio da je još prije mjesec dana otjeran. Ja poštujem Musemića, on je gradska raja i najbolje poznaje situaciju u našoj ligi. A sada kada s vrati Hadžić, Sesar i Bilbija šta će onda biti? Da je Musemić imao ove igrače na eurpskoj sceni prišli bi vjerovatno Kuksija...
izvini momak, al' onu ekipu Kuksija bi mor'o proci da ima igrace iz Rudara iz Breze a ne iz Sarajeva, smijesno je uopste pricati o toj utakmici, al' zaista...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 02 dec 2013, 19:41

...eto Robert Jarni je TRENERSKO fudbalsko ime ???
I nauci citati!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 dec 2013, 20:02

u svakom slucaju, sretno sa novim trenerom ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 02 dec 2013, 20:05

harisfcb je napisao/la:
fibonacci je napisao/la:Bio je Musemić i prošli put bolestan pa se vratio na klupu Sarajeva. A sam je izjavio da je još prije mjesec dana otjeran. Ja poštujem Musemića, on je gradska raja i najbolje poznaje situaciju u našoj ligi. A sada kada s vrati Hadžić, Sesar i Bilbija šta će onda biti? Da je Musemić imao ove igrače na eurpskoj sceni prišli bi vjerovatno Kuksija...
izvini momak, al' onu ekipu Kuksija bi mor'o proci da ima igrace iz Rudara iz Breze a ne iz Sarajeva, smijesno je uopste pricati o toj utakmici, al' zaista...
danas svako igra fudbal i ta prica Rudar da ih prodje je smijesna! Treba ih Rudar proci al nemoze Metalurg koji vrijedi ko cijela nasa liga

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 dec 2013, 20:07

problem je sto vecina pamti isfur protiv Kukesija ili Zete, al slabo ko spominje senzaciju protiv Levskog. Nisam Pitar, samo sam realan.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 dec 2013, 20:12

super je napisao/la:samo moram reci da je Robert Jarni upravu sa ovom izjavom da izmedju Hajduka i Sarajeva nema nikakve razlike...........uvjek pretenduju na trofeje samo sto na kraju ostanu praznih vitrina
A i izmedju ove teme i teme NK zeljezniCmar ima jako velike razlike...nemate o cemu kenjati na vasoj dosadnoj temi jer je jedina novost tamo je kad ce se platiti kirija jani urdinova...zato brze bolje dodjete ovdje i kenjate o vitrinama, a ne kenjate o tome da niste BiH donijeli boda iz Evrope vec godinama za razliku od nas koji smo praznih vitrina...bolje biti praznih vitrina a poderati Levski nego imati u vitirinama a skidati gace pred svakom prosjecnom Evropskom ekipom...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 dec 2013, 20:14

Koja maskota :lol:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 dec 2013, 20:15

Head je napisao/la:Al' sto je vuna bila Ljigati na konferenciji. :lol: :mrgreen:
Neko se pošteno rumenio i crvenio poslije Ligatinih pitanja danas, a neko je i bio vidno nervozan, čisto da se zna.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 dec 2013, 20:16

dr.van nostrand je napisao/la:
Head je napisao/la:Ko kaze da se sistemski ne radi taj nije dobar u vuglu.Akademija se planira vise od godinu dana i za tu godinu smo privolili preko 30 djecaka sa strane koji ce od januara da budu u nasoj Akademiji i tako budu na raspolaganju timu za koju godinu.

Navijaci jedino priznaju titulu tako da se sve ostalo zanemaruje.Ne smijem ni zamisliti kako bi se stvari odvijale kad bi pored akademije,prolaska statuta u vidu Tana uspjeli i da osvojimo titulu.

Sretno nam svima!
Ako se titula ne osvoji djaba im sve, ova Uprava mora otici...Naravno, s njom ne i nuzno Akademija i sve ostalo sto je dobro napravljeno. Medjutim, nekako sam utiska da se taj projekat shvaca previse licno od strane pojedinaca :roll:
Ako se titula osvoji, ti moras otici na Golubarnik i preci navijati za zeljezniCmar...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 02 dec 2013, 20:25

Malo je utakmica u drugom dijelu svega 11 a to znaci da se valja vratiti sa teskih goatovanja sa 3 bobe. Ko god se oklizne prvi mogao bi bez titule ostati.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 dec 2013, 20:26

koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, ErosViverosViv, HyperOS, JavierBosnia, mnon46, vedinjo98 i 96 gostiju.