Maleni o kompleksimasonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome

Poklopi se.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Maleni o kompleksimasonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome
Ma 100% pasicesonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome
to se moze reci za vas najvise jer ovdje pisete masovno,a prelistaj svoju temu svaka druga rijec vasih navijaca R.Jarni,pitari,FK Sarajevosonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome
Koliko kompleksa kod vas pa konstantno visite na nasoj temi. Toliko o tome.sonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome
Eto ti ces me otjerati...i huligancici kao ti koji su otjerali ona tri boda protiv Borca s naseg bodovnog konta...Ako se titula osvoji, ti moras otici na Golubarnik i preci navijati za zeljezniCmar...
Trequartista je napisao/la:Neko se pošteno rumenio i crvenio poslije Ligatinih pitanja danas, a neko je i bio vidno nervozan, čisto da se zna.Head je napisao/la:Al' sto je vuna bila Ljigati na konferenciji.![]()
Zahvaljujuči vama naravno.FKZ1921 je napisao/la:Ovo ganganje je dno,nema dalje.Ovaj nivo komuniciranja vidio sam samo na temi FK Sarajevo.
Šta'š kad većina novinara u gradu navija za Želju i dođu ovako na pressice saraj'va i postavljaju provokativna pitanja čisto radi šuplje.Head je napisao/la:
![]()
Mene bi bilo stid postavljati onakva pitanja da sam novinar.
Njegovim clancima ne bi zovegu obris'o kao ni sa onim od kompleksasa Hasanbegovica.
Al' neka,kompleksi su normalna pojava i sasvim razumljiva.
skakljivo pitanje "gospodine Selimovicu pise li u ugovoru da Sarajevo mora igrati lijep fudbal" ?Trequartista je napisao/la:Šta'š kad većina novinara u gradu navija za Želju i dođu ovako na pressice saraj'va i postavljaju provokativna pitanja čisto radi šuplje.Head je napisao/la:
![]()
Njegovim clancima ne bi zovegu obris'o kao ni sa onim od kompleksasa Hasanbegovica.
Nećemo o kompleksima, ispadne svako iskompleksiran kada postavi neko škakljivo pitanje, ali ono i pitanje za platu je jedno od glupljih koje sam čuo.
ne postoje glupa pitanjaHead je napisao/la:skakljivo pitanje "gospodine Selimovicu pise li u ugovoru da Sarajevo mora igrati lijep fudbal" ?Trequartista je napisao/la:Šta'š kad većina novinara u gradu navija za Želju i dođu ovako na pressice saraj'va i postavljaju provokativna pitanja čisto radi šuplje.Head je napisao/la:
![]()
Nećemo o kompleksima, ispadne svako iskompleksiran kada postavi neko škakljivo pitanje, ali ono i pitanje za platu je jedno od glupljih koje sam čuo.
Reci mi sta je ovdje skakljiv'o,prije bi rek'o da je glupo.
Ne snalazi se "izljev mozgova" u ulozi sportskog novinara...Opsjednut je teorijama zavjere..VanBasten je napisao/la:Jao emisije... jadno, nepismeno i zlonamjerno. Moj Husrefe šta'š bolan u ovakvim emisijama.
Cirkus.molotovljev je napisao/la:Ne snalazi se "izljev mozgova" u ulozi sportskog novinara...Opsjednut je teorijama zavjere..VanBasten je napisao/la:Jao emisije... jadno, nepismeno i zlonamjerno. Moj Husrefe šta'š bolan u ovakvim emisijama.
Al' su me tel. uključenja podsjetila na ovaj forum.."dobronamjerni susjedi"..
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MaroonBjelave, NeSamSafetee i 63 gosta.