FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rodman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rodman » 02 dec 2013, 20:35

sonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome :lol:
Maleni o kompleksima slika A vise na ovoj temi od kad postoji forum. :lol: :lol: :lol:

Poklopi se.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 dec 2013, 20:35

sonik24 je napisao/la:koliko sam kompleksa od Plavih imaju pojedinci da na svojoj temi pricaju o rivalu svome :lol:
Ma 100% pasice :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 02 dec 2013, 20:41

to se moze reci za vas najvise jer ovdje pisete masovno,a prelistaj svoju temu svaka druga rijec vasih navijaca R.Jarni,pitari,FK Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 dec 2013, 20:43

Koliko kompleksa kod vas pa konstantno visite na nasoj temi. Toliko o tome. :arrow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 02 dec 2013, 20:47

Ako se titula osvoji, ti moras otici na Golubarnik i preci navijati za zeljezniCmar...
Eto ti ces me otjerati...i huligancici kao ti koji su otjerali ona tri boda protiv Borca s naseg bodovnog konta...

Bas si pravi primjer onoga sto sam iznad rekao...neki su bas previse licno shvatili ovaj projekat "novog Sarajeva" pa se ponasaju kao da im je privatna prcija. Zapitas li se da nisu tribine prazne zbog takvih kao ti, koji su oficijelni "mjeraci ljubavi" prema klubu i koji odredjuju ko je dostojan a ko nije da navija za FK Sarajevo.

Ova uprava je dovodila i smjenjivala brdo trenera, pokazalo se da su svi promasaji. Do koga je do trenera ili Uprave?
Do kada da im se to tolerise? Husref dobio otkaz jer je drugi na tabeli. Ok , znaci cilj nam je titula, drugo mjesto je neprihvatljivo, nikakav problem. Doveden Jarni i sta sad treba da covjek zavrsi drugi i pojeo vuk magarca?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 dec 2013, 20:49

Trequartista je napisao/la:
Head je napisao/la:Al' sto je vuna bila Ljigati na konferenciji. :lol: :mrgreen:
Neko se pošteno rumenio i crvenio poslije Ligatinih pitanja danas, a neko je i bio vidno nervozan, čisto da se zna.
:lol:

Mene bi bilo stid postavljati onakva pitanja da sam novinar.
Njegovim clancima ne bi zovegu obris'o kao ni sa onim od kompleksasa Hasanbegovica.
Al' neka,kompleksi su normalna pojava i sasvim razumljiva.
1946

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 dec 2013, 20:51

FKZ1921 je napisao/la:Ovo ganganje je dno,nema dalje.Ovaj nivo komuniciranja vidio sam samo na temi FK Sarajevo.
Zahvaljujuči vama naravno. ;) Večih provokatora, trollova od vas ne vidjoh.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 02 dec 2013, 21:01

Treba ovu Zalbu za utakmicuprotiv Borca gurati do kraja,velika bi stvar bila ima jos 3 bbe na bilansu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 dec 2013, 21:07

Slazem se da ima ljudi koji bez veze i smisla pisu samo da bi pisali.Ali vokabular tog ganga je apsolutno dno.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 dec 2013, 21:07

Head je napisao/la:

Njegovim clancima ne bi zovegu obris'o kao ni sa onim od kompleksasa Hasanbegovica.
Šta'š kad većina novinara u gradu navija za Želju i dođu ovako na pressice saraj'va i postavljaju provokativna pitanja čisto radi šuplje.

Nećemo o kompleksima, ispadne svako iskompleksiran kada postavi neko škakljivo pitanje, ali ono i pitanje za platu je jedno od glupljih koje sam čuo. :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 dec 2013, 21:12

Head je napisao/la:

Šta'š kad većina novinara u gradu navija za Želju i dođu ovako na pressice saraj'va i postavljaju provokativna pitanja čisto radi šuplje.

Nećemo o kompleksima, ispadne svako iskompleksiran kada postavi neko škakljivo pitanje, ali ono i pitanje za platu je jedno od glupljih koje sam čuo. :mrgreen:
skakljivo pitanje "gospodine Selimovicu pise li u ugovoru da Sarajevo mora igrati lijep fudbal" ?

Reci mi sta je ovdje skakljiv'o,prije bi rek'o da je glupo.
1946

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 02 dec 2013, 21:16

Pročitaš današnji Avaz i skontaš zašto je postavljeno takvo pitanje. Ja ti kažem da dođu gore čisto radi šupljiranja i provociranja.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

jarnirobert
Kontakt:

Post Postao/la jarnirobert » 02 dec 2013, 22:07

Gledam sad emisiju na alfi s Musemićem i tačno mi žao čovjeka. Nijednu lošu nije htio reći ni za koga ali se vidi da je razočaran.
Ono u smislu kad sam im trebao, kad niko drugi nije htio mene su zvali, kad nije niko mogao opravdat se navijačima mene su iskoristili, a sad kad se to stišalo mene su otjerali.

Lično meni ga je bas žao poslije ove emisije, rekao da mu je ponuđeno da bude savjetnik :lol: sramota. Uglavnom imao je riječi hvale za Jarnija kao igrača i nije rekao ni jednu lošu riječ.

U emisiju se večinom javljali Željovci koji su imali samo riječi hvale za dotičnog.
mrs!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 02 dec 2013, 22:09

Head je napisao/la:
Head je napisao/la:

skakljivo pitanje "gospodine Selimovicu pise li u ugovoru da Sarajevo mora igrati lijep fudbal" ?

Reci mi sta je ovdje skakljiv'o,prije bi rek'o da je glupo.
ne postoje glupa pitanja ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 dec 2013, 22:24

Jao emisije... jadno, nepismeno i zlonamjerno. Moj Husrefe šta'š bolan u ovakvim emisijama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 02 dec 2013, 22:28

mozemte vi vaziti do jutra al od nasih protivnika niko vise nebi volio da je husref ostao, a to se i vidi :)

husref mi je daleko najdrazi igrac a i trener, moze se ko hoce vatiti na stare postove u kojima sam ga podrzavao i nakon kukesija, i sirokog i VO. ali je jasno da on do titule ne moze... ova igra je UŽAS, katastrofa, kuci prosuli bruku bodova
na derbiju samo pola sata NEČEG, 60 prazno
ovo u sirokom je bila kap koja je prelila casu

Husref nije dobar ni sa zdravljem, pred dvije vazne tekme se razbolio i jasno je da ga sve to pogađa, htio on to priznati ili ne
Nije imao ni neku extra ekipu ali je komotno zbog uslova u klubu moRAO biti prvi
jednostavno ni igrom a ni rez nismo to zasluzili, i bolje sprijeciti nego lijeciti

pozicija koju je dobio je odlicna, nije stresna a ima mogucnost lijepog zivota, od putovanja, skautiranja itd...

nije OTJERAN nego je dobio drugu poziciju

sto se malenih tice, sjatili su se na temu, cast nekima koji normalno diskutuju, ali ovi ostali ... :roll:

ps.
meni je jako drago da vidim da jedan ljigata postavlja ovako pitanje jer se zna ko je i sta je.. ocito da mu je malo prigustilo...

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 dec 2013, 22:32

Ne mogu nac post kad vazda pisete gluposti, sta vam je Husref sad u klubu?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 dec 2013, 22:32

VanBasten je napisao/la:Jao emisije... jadno, nepismeno i zlonamjerno. Moj Husrefe šta'š bolan u ovakvim emisijama.
Ne snalazi se "izljev mozgova" u ulozi sportskog novinara...Opsjednut je teorijama zavjere..
Al' su me tel. uključenja podsjetila na ovaj forum.. :lol: "dobronamjerni susjedi"..
F.K.SARAJEVO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 dec 2013, 22:38

molotovljev je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Jao emisije... jadno, nepismeno i zlonamjerno. Moj Husrefe šta'š bolan u ovakvim emisijama.
Ne snalazi se "izljev mozgova" u ulozi sportskog novinara...Opsjednut je teorijama zavjere..
Al' su me tel. uključenja podsjetila na ovaj forum.. :lol: "dobronamjerni susjedi"..
Cirkus.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 02 dec 2013, 22:38

Moze Li neko postaviti emisiju da vidim kako to do juce prepotentni musemic place hah

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, goGlobal, Velaxsa i 42 gosta.