I ja navijam da ga "otjeraju"BegAx je napisao/la:Htjeli su da im ostane Malky, Tan im je ispunio zelju. 0-3![]()
![]()
Prodaj taj jad Vincente i dolazi 'vamo!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja navijam da ga "otjeraju"BegAx je napisao/la:Htjeli su da im ostane Malky, Tan im je ispunio zelju. 0-3![]()
![]()
Prodaj taj jad Vincente i dolazi 'vamo!
Nemoj se ti meni sikirati, bice Sarajevo opet sampion.junuz23 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako se sad odjedno razni ''novinari'' utrkuju da popljuju Tana![]()
Odnos navijaca Kardifa i Tana su glavne teme u BIH![]()
A ne dao bog dragi da se ovo nije u tisini radilo, prava hajka bi se stvorila protiv njegovog upumpavanja miliona dolara u FKS. Utrkivali bi se ko ce vise da mu ogadi ovaj klub, evo vam hasima malo povucite zohari![]()
Potpisano, i pare legle sad balite babi i sincini mu koliko hocete, ovaj klub preko noci postade ono o cemu vi ni u sali niste mogli sanjati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pjeni djecace pjeni, provjeri jel ovjerena knjizica ovo je bas uhvatilo maha, kako li ce tek kasnije biti.Brzooo mamu pod ruku i doktoru, ili mozes i sam ako si dovoljno velikiDzoleZeljo je napisao/la:Nemoj se ti meni sikirati, bice Sarajevo opet sampion.junuz23 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako se sad odjedno razni ''novinari'' utrkuju da popljuju Tana![]()
A ne dao bog dragi da se ovo nije u tisini radilo, prava hajka bi se stvorila protiv njegovog upumpavanja miliona dolara u FKS. Utrkivali bi se ko ce vise da mu ogadi ovaj klub, evo vam hasima malo povucite zohari![]()
Potpisano, i pare legle sad balite babi i sincini mu koliko hocete, ovaj klub preko noci postade ono o cemu vi ni u sali niste mogli sanjati![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto da pjenim? Pa zar se to odmah nesto osvojili pa da vam se divimo?coloniac je napisao/la:Pjeni djecace pjeni, provjeri jel ovjerena knjizica ovo je bas uhvatilo maha, kako li ce tek kasnije biti.Brzooo mamu pod ruku i doktoru, ili mozes i sam ako si dovoljno velikiDzoleZeljo je napisao/la:Nemoj se ti meni sikirati, bice Sarajevo opet sampion.junuz23 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako se sad odjedno razni ''novinari'' utrkuju da popljuju Tana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim, da si vredan i pametan momcic cim tako lepo zboris.coloniac je napisao/la:Pa sto si se toliko uzbudio, skocio ti pritisak pises ovdje ko da je doktorat u pitanju (sudeci po razmisljanju i NEkontanju sumnjam da mozes uopste upisati ustanovu viseg tipa obrazovanja).Ne trebas ti nama nista pokazivati, guglati o gospodinu Vincentu, znamo mi sve.Brinite se vi za svoje igrace prije svega, kojima su ocito pare udarile u glavu..jer tu gdje su sada na stocnoj pijaci nema dinara.A sad nastavi pjeniti, i brzo doktoru dom zdravlja zna raditi i do 20:00.
DzoleZeljo je napisao/la:Vidim, da si vredan i pametan momcic ti tako lepo zboris.coloniac je napisao/la:Pa sto si se toliko uzbudio, skocio ti pritisak pises ovdje ko da je doktorat u pitanju (sudeci po razmisljanju i NEkontanju sumnjam da mozes uopste upisati ustanovu viseg tipa obrazovanja).Ne trebas ti nama nista pokazivati, guglati o gospodinu Vincentu, znamo mi sve.Brinite se vi za svoje igrace prije svega, kojima su ocito pare udarile u glavu..jer tu gdje su sada na stocnoj pijaci nema dinara.A sad nastavi pjeniti, i brzo doktoru dom zdravlja zna raditi i do 20:00.![]()
Rodila te majka tako pametnog...
Tako je, mi smo nepismeni, provokatori ali vi se NASI VICE SAMPIONCICI...coloniac je napisao/la:DzoleZeljo je napisao/la:Vidim, da si vredan i pametan momcic ti tako lepo zboris.coloniac je napisao/la:Pa sto si se toliko uzbudio, skocio ti pritisak pises ovdje ko da je doktorat u pitanju (sudeci po razmisljanju i NEkontanju sumnjam da mozes uopste upisati ustanovu viseg tipa obrazovanja).Ne trebas ti nama nista pokazivati, guglati o gospodinu Vincentu, znamo mi sve.Brinite se vi za svoje igrace prije svega, kojima su ocito pare udarile u glavu..jer tu gdje su sada na stocnoj pijaci nema dinara.A sad nastavi pjeniti, i brzo doktoru dom zdravlja zna raditi i do 20:00.![]()
Rodila te majka tako pametnog...
Evo tvoj odgovor govori o tebi.Provokatoru balavi.Zao mi te jbg i razumijem te opet, bolje ti je ovako odma na startu vidis sta ce sve biti.
Plus si i nepismen eto sam sebe bolan zavalis, idi procitaj knjigu neku, mozda manje budes pjenio.
ne dajemo mi bulju tako lahko ko vicoloniac je napisao/la:Pjeni pjenitako dohaka ti malezijac haha..a tek na ljeto, e moji beraci zeljeza.Idi zazeli zelju za novu godinu molim te Boze da i nama dodje neki guzonja pun ko brod, i da prodamo bulju kome stignemo.Ne nasli nikoga, amin..eh sad idi poguraj malo svog sponzora...narezi sebi meze, tj sudzuke brajlovic i lagano jedii i sanjaj...I PJENI NARAVNO.
Namam ja sta pjeniti, mozete vi samo, jer jos nista niste osvojili a dizete se u nebesa...coloniac je napisao/la:Pjeni pjenitako dohaka ti malezijac haha..a tek na ljeto, e moji beraci zeljeza.Idi zazeli zelju za novu godinu molim te Boze da i nama dodje neki guzonja pun ko brod, i da prodamo bulju kome stignemo.Ne nasli nikoga, amin..eh sad idi poguraj malo svog sponzora...narezi sebi meze, tj sudzuke brajlovic i lagano jedii i sanjaj...I PJENI NARAVNO.
terabajt je napisao/la:ne dajemo mi bulju tako lahko ko vicoloniac je napisao/la:Pjeni pjenitako dohaka ti malezijac haha..a tek na ljeto, e moji beraci zeljeza.Idi zazeli zelju za novu godinu molim te Boze da i nama dodje neki guzonja pun ko brod, i da prodamo bulju kome stignemo.Ne nasli nikoga, amin..eh sad idi poguraj malo svog sponzora...narezi sebi meze, tj sudzuke brajlovic i lagano jedii i sanjaj...I PJENI NARAVNO.
.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Burberry46, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, JavierBosnia, mercurial, mnon46, Proximic, Seipronto, svabonja i 83 gosta.