FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2013, 17:23

BegAx je napisao/la:Htjeli su da im ostane Malky, Tan im je ispunio zelju. 0-3 :lol: :lol:
Prodaj taj jad Vincente i dolazi 'vamo!
I ja navijam da ga "otjeraju" :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 dec 2013, 17:28

Prosto je nevjerovatno kako se sad odjedno razni ''novinari'' utrkuju da popljuju Tana :lol:
Odnos navijaca Kardifa i Tana su glavne teme u BIH :lol:
A ne dao bog dragi da se ovo nije u tisini radilo, prava hajka bi se stvorila protiv njegovog upumpavanja miliona dolara u FKS. Utrkivali bi se ko ce vise da mu ogadi ovaj klub, evo vam hasima malo povucite zohari :lol:
Potpisano, i pare legle sad balite babi i sincini mu koliko hocete, ovaj klub preko noci postade ono o cemu vi ni u sali niste mogli sanjati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:32

junuz23 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako se sad odjedno razni ''novinari'' utrkuju da popljuju Tana :lol:
A ne dao bog dragi da se ovo nije u tisini radilo, prava hajka bi se stvorila protiv njegovog upumpavanja miliona dolara u FKS. Utrkivali bi se ko ce vise da mu ogadi ovaj klub, evo vam hasima malo povucite zohari :lol:
Potpisano, i pare legle sad balite babi i sincini mu koliko hocete, ovaj klub preko noci postade ono o cemu vi ni u sali niste mogli sanjati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoj se ti meni sikirati, bice Sarajevo opet sampion. ;)

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 17:38

DzoleZeljo je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako se sad odjedno razni ''novinari'' utrkuju da popljuju Tana :lol:
Pjeni djecace pjeni, provjeri jel ovjerena knjizica ovo je bas uhvatilo maha, kako li ce tek kasnije biti.Brzooo mamu pod ruku i doktoru, ili mozes i sam ako si dovoljno veliki

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 17:40

Ma koga se dotice njihova pisanja,i tamo neki problemi sa Cardifom ,koji opet nemaju veze sa nama.Bitno je da nama odblokiran racun posle desetjeca,da se ubrzo gradi akademija.Da smo klub bez fin.i bilo drugih problema.Da gledamo u svoju avliju(sto prije nije bio slucaj) i da resavamo svoje probleme,a ovih pisanja ce uvjek biti.Mislim da jos nismo svjesni,sta je ova Uprava uradila dolaskom milijardera Tana. ;)
Sve ostalo je nebitno. :D

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:41

coloniac je napisao/la:
Pjeni djecace pjeni, provjeri jel ovjerena knjizica ovo je bas uhvatilo maha, kako li ce tek kasnije biti.Brzooo mamu pod ruku i doktoru, ili mozes i sam ako si dovoljno veliki
Sto da pjenim? Pa zar se to odmah nesto osvojili pa da vam se divimo? :lol: :lol: :lol:
Moj sinko...

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 26 dec 2013, 17:43

Ja nesto ne vidim jos da ste postali klub o kojem mi sanjamo, pogled na tabelu i broj titula mi pokazuje da je moj klub ono o cemu sanjam tj. Najveci u drzavi. Pozdrav za Junuza hahahaha cuj Junuz
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 17:44

Pa sto si se toliko uzbudio, skocio ti pritisak pises ovdje ko da je doktorat u pitanju (sudeci po razmisljanju i NEkontanju sumnjam da mozes uopste upisati ustanovu viseg tipa obrazovanja).Ne trebas ti nama nista pokazivati, guglati o gospodinu Vincentu, znamo mi sve.Brinite se vi za svoje igrace prije svega, kojima su ocito pare udarile u glavu..jer tu gdje su sada na stocnoj pijaci nema dinara.A sad nastavi pjeniti, i brzo doktoru dom zdravlja zna raditi i do 20:00.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:45

coloniac je napisao/la:Pa sto si se toliko uzbudio, skocio ti pritisak pises ovdje ko da je doktorat u pitanju (sudeci po razmisljanju i NEkontanju sumnjam da mozes uopste upisati ustanovu viseg tipa obrazovanja).Ne trebas ti nama nista pokazivati, guglati o gospodinu Vincentu, znamo mi sve.Brinite se vi za svoje igrace prije svega, kojima su ocito pare udarile u glavu..jer tu gdje su sada na stocnoj pijaci nema dinara.A sad nastavi pjeniti, i brzo doktoru dom zdravlja zna raditi i do 20:00.
Vidim, da si vredan i pametan momcic cim tako lepo zboris. :lol:

Rodila majka svog vice sampioncica...

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 17:47

coloniac je napisao/la:Pa sto si se toliko uzbudio, skocio ti pritisak pises ovdje ko da je doktorat u pitanju (sudeci po razmisljanju i NEkontanju sumnjam da mozes uopste upisati ustanovu viseg tipa obrazovanja).Ne trebas ti nama nista pokazivati, guglati o gospodinu Vincentu, znamo mi sve.Brinite se vi za svoje igrace prije svega, kojima su ocito pare udarile u glavu..jer tu gdje su sada na stocnoj pijaci nema dinara.A sad nastavi pjeniti, i brzo doktoru dom zdravlja zna raditi i do 20:00.
Vidim, da si vredan i pametan momcic ti tako lepo zboris. :lol:

Rodila te majka tako pametnog...

Evo tvoj odgovor govori o tebi.Provokatoru balavi.Zao mi te jbg i razumijem te opet, bolje ti je ovako odma na startu vidis sta ce sve biti.

Plus si i nepismen eto sam sebe bolan zavalis, idi procitaj knjigu neku, mozda manje budes pjenio.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:50

coloniac je napisao/la:
Vidim, da si vredan i pametan momcic ti tako lepo zboris. :lol:

Rodila te majka tako pametnog...

Evo tvoj odgovor govori o tebi.Provokatoru balavi.Zao mi te jbg i razumijem te opet, bolje ti je ovako odma na startu vidis sta ce sve biti.

Plus si i nepismen eto sam sebe bolan zavalis, idi procitaj knjigu neku, mozda manje budes pjenio.
Tako je, mi smo nepismeni, provokatori ali vi se NASI VICE SAMPIONCICI... :lol: :lol:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 dec 2013, 17:51

Gdje poceti :)
s ponosom mogu reci da sam vidio plan (neoficijelni) Akademije... perverzija
ono sto me jos vise raduje je to da nece samo klub imati korist od Tana preko Akademije (Jer ce to zemljiste pripadati FKS) nego ce Tan da u okviru FKS osnuje i druge kompanije, koje ce zaposljavati ljude i koje ce u dogledno vrijeme biti dovoljan oslonac klubu da se samofinansira
sto sei igrackog kadra tice, on ce biti rijesen do polaska u Antaliju, jer Trener zeli da se uvjeri u rad igraca i da kaze gdje sta i kako ... pare nisu problem ali se nece dovoditi mega pojacanja niti ce se uvajivati lova za neke starije igrace... cilj suigraci - 24
koliko smo novca dobili, to je tajna, al svaki iznos koji ej naoisan od strane navijaca i novinara je manji od stvarnog

igraci nam se nude sami, nije Jamak, drugi su u pitanju, ima tu zanimljivog materijala... od mladih rep. do igraca koji su u proslom cikljusu izasli iz U21
najvise me raduje to sto je komazec odlucan da ostane... vjerovatno ce ga malo i "podmazati" jer nam je prijeko potreban
Moja zelja je jedan igrac mladi koji je desni bek, te jedan zadnji vezni koji JEDE teren i zna uci u duel...

usput,, ne obazirite se na komentare susjeda, njma je najveca dusevna hrana kada vide vas dogvoor na provokacije, samo ih iskulirajte, zaobiđite i ne odovarajte na psotove, valjda vam je jasno po ovim člancima iz novina koliko neke ljude boli... ima stvarno korektnih i normalnih ljudi na forumu, ali ovoliko neargumentovanih izjava i ovoliko nekih pokušaja humora, pa to je zalosno...

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 17:53

Pjeni pjeni :D tako dohaka ti malezijac haha..a tek na ljeto, e moji beraci zeljeza.Idi zazeli zelju za novu godinu molim te Boze da i nama dodje neki guzonja pun ko brod, i da prodamo bulju kome stignemo.Ne nasli nikoga, amin..eh sad idi poguraj malo svog sponzora...narezi sebi meze, tj sudzuke brajlovic i lagano jedii i sanjaj...I PJENI NARAVNO.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 dec 2013, 17:55

coloniac je napisao/la:Pjeni pjeni :D tako dohaka ti malezijac haha..a tek na ljeto, e moji beraci zeljeza.Idi zazeli zelju za novu godinu molim te Boze da i nama dodje neki guzonja pun ko brod, i da prodamo bulju kome stignemo.Ne nasli nikoga, amin..eh sad idi poguraj malo svog sponzora...narezi sebi meze, tj sudzuke brajlovic i lagano jedii i sanjaj...I PJENI NARAVNO.
ne dajemo mi bulju tako lahko ko vi :D .

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:55

coloniac je napisao/la:Pjeni pjeni :D tako dohaka ti malezijac haha..a tek na ljeto, e moji beraci zeljeza.Idi zazeli zelju za novu godinu molim te Boze da i nama dodje neki guzonja pun ko brod, i da prodamo bulju kome stignemo.Ne nasli nikoga, amin..eh sad idi poguraj malo svog sponzora...narezi sebi meze, tj sudzuke brajlovic i lagano jedii i sanjaj...I PJENI NARAVNO.
Namam ja sta pjeniti, mozete vi samo, jer jos nista niste osvojili a dizete se u nebesa...
Standardno, jaki u prici a veoma slabi u djelima... ;)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 26 dec 2013, 17:55

Asmir Begović prelazi u FK.Sarajevo,a u Stoke dolazi :D Tan je počeo da :D
slika

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 17:55

@vincenttan

Odlicno brate, odusevljen sam!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 dec 2013, 17:57

Iskoristite ovo nezadovoljstvo navijaca Cardiffa sa Tanom i podrzite covjeka na sve nacina. :mrgreen: Nije iskljuceno da cak sa takvim odnosom i Kardif u buduce postane filijala Sarajeva ako se covjek maksimalno posveti vama a njih batali zbog ovih prozivanja i tjeranja :mrgreen: Za obiljezja ste se obezbjedili i nema sanse da vam uradi ono sto je njima.
Ovo je ogroman korak za BH fudbal i nesto sto je bezpotrebno kritikovati.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 17:57

terabajt je napisao/la:
ne dajemo mi bulju tako lahko ko vi :D .

Koga ba ti lazes, da mozete prodali bi je ovima preko Drine.A tamo prica o areni nekoj haha tad nije bio obraz upitan haha, joj prelivoda.Pjeni, pjeni

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:59

@coloniac - Novi, stari forumas na djelu. Pokusava da ostavi pozitivan utisak na svoje vice sampioncice.. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”