Gdje poceti

s ponosom mogu reci da sam vidio plan (neoficijelni) Akademije... perverzija
ono sto me jos vise raduje je to da nece samo klub imati korist od Tana preko Akademije (Jer ce to zemljiste pripadati FKS) nego ce Tan da u okviru FKS osnuje i druge kompanije, koje ce zaposljavati ljude i koje ce u dogledno vrijeme biti dovoljan oslonac klubu da se samofinansira
sto sei igrackog kadra tice, on ce biti rijesen do polaska u Antaliju, jer Trener zeli da se uvjeri u rad igraca i da kaze gdje sta i kako ... pare nisu problem ali se nece dovoditi mega pojacanja niti ce se uvajivati lova za neke starije igrace... cilj suigraci - 24
koliko smo novca dobili, to je tajna, al svaki iznos koji ej naoisan od strane navijaca i novinara je manji od stvarnog
igraci nam se nude sami, nije Jamak, drugi su u pitanju, ima tu zanimljivog materijala... od mladih rep. do igraca koji su u proslom cikljusu izasli iz U21
najvise me raduje to sto je komazec odlucan da ostane... vjerovatno ce ga malo i "podmazati" jer nam je prijeko potreban
Moja zelja je jedan igrac mladi koji je desni bek, te jedan zadnji vezni koji JEDE teren i zna uci u duel...
usput,, ne obazirite se na komentare susjeda, njma je najveca dusevna hrana kada vide vas dogvoor na provokacije, samo ih iskulirajte, zaobiđite i ne odovarajte na psotove, valjda vam je jasno po ovim člancima iz novina koliko neke ljude boli... ima stvarno korektnih i normalnih ljudi na forumu, ali ovoliko neargumentovanih izjava i ovoliko nekih pokušaja humora, pa to je zalosno...