odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

IlPrincipe
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jan 2014, 13:47

mulumbu1921 je napisao/la:vidjeo sam na facebooku stranicu MOJ DRES i tu ima odlicnih kosarkaskih patika po jeftinim cjenama npr.jedne patike su kod njih 160KM a u radnjama su i do 300,pa me zanima je li netko uzimao nesto od njih da li je orginal i uopste je li stranica pouzdana?
znam samo da je pouzdana i da dresovi jesu original .. za patike ne znam ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 14 jan 2014, 14:01

IlPrincipe je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:vidjeo sam na facebooku stranicu MOJ DRES i tu ima odlicnih kosarkaskih patika po jeftinim cjenama npr.jedne patike su kod njih 160KM a u radnjama su i do 300,pa me zanima je li netko uzimao nesto od njih da li je orginal i uopste je li stranica pouzdana?
znam samo da je pouzdana i da dresovi jesu original .. za patike ne znam ..
Sigurno originali ? Otkud onako niske cijene dresova . sumnjivo mi nesto. jel ima neko iskustva s narucivanjem dresova preko te stranice ?
pi.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 jan 2014, 14:09

dresovi nisu original, ali jesu dobra replika

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 14 jan 2014, 14:15

Ma kakav original i kakvi bakraci.Samo solidne turske replike,koje ponekad znaju uvalit i kineskog kvaliteta.Moj najbolji drug narucio duks od Bayerna,onaj sto se u njemu zagrijavaju ili sta vec,i dosao mu znak neproporcionalan uopce s tim duksom.Drugaciji oblik,drugacija boja.A 100KM lafo.Ovaj im samo vratio 'ladno. ;)

Vecina tih online shopova su teske prevare,pogotovo ako vam se ljude ne predstave ili slicno.Kad uzimate obavezno neke informacije sto se tice identiteta uzmite,ne govorim sad za ovaj gore iznad spomenuti(oni ne varaju s novcem,nego pale narod sa navodnim originalima)nego za ove druge.Ima tu naravno,kao i u svemu,postenih ljudi,ali i veliki broj muckih prevaranata. ;)
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 14 jan 2014, 14:29

ma to sam i pretpostavljao,fino na ferhadiju i tene uzet,jest cijena veca al kvaliteta ne trpi :D
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 jan 2014, 15:30

@ mulumbu
Jeftinije, a da opet dobijes original mozes proci samo na eBayu (a i to je upitno)...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la Cautinho » 15 jan 2014, 14:03

Ajde dajte neke slike kratkih muških frizura a da su cool.
I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
Keep walking.

nJoy
Kontakt:

Post Postao/la nJoy » 15 jan 2014, 14:09

slika

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 15 jan 2014, 14:10

slika
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jan 2014, 14:10

Cautinho je napisao/la:I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
Nije i nećemo mijenjati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

moustapha
Kontakt:

Re: Odg: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la moustapha » 15 jan 2014, 14:27

Cautinho je napisao/la: I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
Ti bi samo mijenjao nazive teme.
#divovi

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 15 jan 2014, 14:34

slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jan 2014, 14:35

Frajer. 8-)
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 jan 2014, 14:41

Dobro,Monologni,šta se ljutiš,samo predlažem :mrgreen:

Nešto malo duže od te JB.
Keep walking.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 jan 2014, 14:53

Hebo majku kad gledam ove slike sta stavljate i to pa ima li iko ovdje da je malo old fashioned i da nosi obične jednobojne majice, jeans, dukserice, neke jednostavne košulje i to. Hebo majku sve neki swaggeri, pichke materine, modeli, bogovi i to? :roll:

Stvarno ne znam otkud vam pare da ispratite sve te zayebancije...zbog ovog sam i prestao manje izlazit i kad izlazim tražim samo one rupe gdje stalo je vrijeme, sve neki hebači, glumci, modeli, to frizure to se utegne :roll:
Bože sačuvaj...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jan 2014, 15:01

Marsal je napisao/la:Hebo majku kad gledam ove slike sta stavljate i to pa ima li iko ovdje da je malo old fashioned i da nosi obične jednobojne majice, jeans, dukserice, neke jednostavne košulje i to. Hebo majku sve neki swaggeri, pichke materine, modeli, bogovi i to? :roll:

Stvarno ne znam otkud vam pare da ispratite sve te zayebancije...zbog ovog sam i prestao manje izlazit i kad izlazim tražim samo one rupe gdje stalo je vrijeme, sve neki hebači, glumci, modeli, to frizure to se utegne :roll:
Bože sačuvaj...
i sakloni...
I mene sve vise i vise nervira ova nova moda,frizure sa tonom gela,cvike zimi i tako dalje..Oblacim vecinom jednostavne stvari,dosta markirane,ali samo sa znakom onim na njima tipa slika
samo sto je moja na kragnu..Normalan jeans nosim,nista poderana,plavo,zuto ni zeleno..Par dzempera jednostavnih imam i par ono dukserica..Sto jednostavnije to bolje,s tim da to jednostavno mora/treba da ima neki detalj da bi ga ucinilo malo drugacijim od najobicnije bijele polo majice ili tako nesto..Kosulje oblacim samo za novu godinu naravno :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jan 2014, 15:12

Sta ima veze sto netko nosi naocale zime? Ne prestaje sunce biti stetno, odnosno ne prestaje proizvoditi UV zrake samo zato sto je zima i manje klasicnih suncanih dana.
Da ne govorim o snijegu, pa duplo vise zbog odraza UV zraka ima nego ljeti, npr.
...Život za Široki...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 jan 2014, 15:15

Cuj ti cara, on ne izlazi jer se ostali sreduju ,po nekom novom trendu. Ostani u kuci i ne izlazi nikako.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 15 jan 2014, 15:16

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta ima veze sto netko nosi naocale zime? Ne prestaje sunce biti stetno, odnosno ne prestaje proizvoditi UV zrake samo zato sto je zima i manje klasicnih suncanih dana.
Da ne govorim o snijegu, pa duplo vise zbog odraza UV zraka ima nego ljeti, npr.
Naravno da steti Sunce i da smeta i sve to,ali dosta ljudi u Tuzli makar nosi naocale tek tako,sunca nigdje,zima,napolju vec pada mrak on nabio svoje Prada cvike kupljene kod kineza da nesto pokaze.takvi me likovi nerviraju i taj mi se neki stil oblacenja/nosenja ne svidja..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 15 jan 2014, 15:23

Marsal je napisao/la:Hebo majku kad gledam ove slike sta stavljate i to pa ima li iko ovdje da je malo old fashioned i da nosi obične jednobojne majice, jeans, dukserice, neke jednostavne košulje i to. Hebo majku sve neki swaggeri, pichke materine, modeli, bogovi i to? :roll:

Bože sačuvaj...
to sto se tebi "novotarije" ne svidjaju ostavi za sebe, ukusi su razliciti i ne mozes ti nikome nametati kako da se oblaci, koju zurku da fura itd.
ako ti se ne svidja ovdje, bujrum u S. Koreju pa tamo da svi budete jednaki
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 69 gostiju.