znam samo da je pouzdana i da dresovi jesu original .. za patike ne znam ..mulumbu1921 je napisao/la:vidjeo sam na facebooku stranicu MOJ DRES i tu ima odlicnih kosarkaskih patika po jeftinim cjenama npr.jedne patike su kod njih 160KM a u radnjama su i do 300,pa me zanima je li netko uzimao nesto od njih da li je orginal i uopste je li stranica pouzdana?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sigurno originali ? Otkud onako niske cijene dresova . sumnjivo mi nesto. jel ima neko iskustva s narucivanjem dresova preko te stranice ?IlPrincipe je napisao/la:znam samo da je pouzdana i da dresovi jesu original .. za patike ne znam ..mulumbu1921 je napisao/la:vidjeo sam na facebooku stranicu MOJ DRES i tu ima odlicnih kosarkaskih patika po jeftinim cjenama npr.jedne patike su kod njih 160KM a u radnjama su i do 300,pa me zanima je li netko uzimao nesto od njih da li je orginal i uopste je li stranica pouzdana?
pi.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dresovi nisu original, ali jesu dobra replika
Ma kakav original i kakvi bakraci.Samo solidne turske replike,koje ponekad znaju uvalit i kineskog kvaliteta.Moj najbolji drug narucio duks od Bayerna,onaj sto se u njemu zagrijavaju ili sta vec,i dosao mu znak neproporcionalan uopce s tim duksom.Drugaciji oblik,drugacija boja.A 100KM lafo.Ovaj im samo vratio 'ladno.
Vecina tih online shopova su teske prevare,pogotovo ako vam se ljude ne predstave ili slicno.Kad uzimate obavezno neke informacije sto se tice identiteta uzmite,ne govorim sad za ovaj gore iznad spomenuti(oni ne varaju s novcem,nego pale narod sa navodnim originalima)nego za ove druge.Ima tu naravno,kao i u svemu,postenih ljudi,ali i veliki broj muckih prevaranata.

Vecina tih online shopova su teske prevare,pogotovo ako vam se ljude ne predstave ili slicno.Kad uzimate obavezno neke informacije sto se tice identiteta uzmite,ne govorim sad za ovaj gore iznad spomenuti(oni ne varaju s novcem,nego pale narod sa navodnim originalima)nego za ove druge.Ima tu naravno,kao i u svemu,postenih ljudi,ali i veliki broj muckih prevaranata.

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
-
- Kontakt:
ma to sam i pretpostavljao,fino na ferhadiju i tene uzet,jest cijena veca al kvaliteta ne trpi 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
@ mulumbu
Jeftinije, a da opet dobijes original mozes proci samo na eBayu (a i to je upitno)...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Jeftinije, a da opet dobijes original mozes proci samo na eBayu (a i to je upitno)...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Ajde dajte neke slike kratkih muških frizura a da su cool.
I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
Keep walking.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije i nećemo mijenjati.Cautinho je napisao/la:I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- moustapha
- Kontakt:
Re: Odg: odjeca, patike etc etc
Ti bi samo mijenjao nazive teme.Cautinho je napisao/la: I jer vam palo ikad na pamet da promjenite naziv teme u "Moda" ili slično.
#divovi

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- rob do bagro
- Kontakt:
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro,Monologni,šta se ljutiš,samo predlažem 
Nešto malo duže od te JB.

Nešto malo duže od te JB.
Keep walking.
- Marsal
- Kontakt:
Hebo majku kad gledam ove slike sta stavljate i to pa ima li iko ovdje da je malo old fashioned i da nosi obične jednobojne majice, jeans, dukserice, neke jednostavne košulje i to. Hebo majku sve neki swaggeri, pichke materine, modeli, bogovi i to?
Stvarno ne znam otkud vam pare da ispratite sve te zayebancije...zbog ovog sam i prestao manje izlazit i kad izlazim tražim samo one rupe gdje stalo je vrijeme, sve neki hebači, glumci, modeli, to frizure to se utegne
Bože sačuvaj...

Stvarno ne znam otkud vam pare da ispratite sve te zayebancije...zbog ovog sam i prestao manje izlazit i kad izlazim tražim samo one rupe gdje stalo je vrijeme, sve neki hebači, glumci, modeli, to frizure to se utegne

Bože sačuvaj...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Slatinash_7
- Kontakt:
i sakloni...Marsal je napisao/la:Hebo majku kad gledam ove slike sta stavljate i to pa ima li iko ovdje da je malo old fashioned i da nosi obične jednobojne majice, jeans, dukserice, neke jednostavne košulje i to. Hebo majku sve neki swaggeri, pichke materine, modeli, bogovi i to?![]()
Stvarno ne znam otkud vam pare da ispratite sve te zayebancije...zbog ovog sam i prestao manje izlazit i kad izlazim tražim samo one rupe gdje stalo je vrijeme, sve neki hebači, glumci, modeli, to frizure to se utegne![]()
Bože sačuvaj...
I mene sve vise i vise nervira ova nova moda,frizure sa tonom gela,cvike zimi i tako dalje..Oblacim vecinom jednostavne stvari,dosta markirane,ali samo sa znakom onim na njima tipa

samo sto je moja na kragnu..Normalan jeans nosim,nista poderana,plavo,zuto ni zeleno..Par dzempera jednostavnih imam i par ono dukserica..Sto jednostavnije to bolje,s tim da to jednostavno mora/treba da ima neki detalj da bi ga ucinilo malo drugacijim od najobicnije bijele polo majice ili tako nesto..Kosulje oblacim samo za novu godinu naravno

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sta ima veze sto netko nosi naocale zime? Ne prestaje sunce biti stetno, odnosno ne prestaje proizvoditi UV zrake samo zato sto je zima i manje klasicnih suncanih dana.
Da ne govorim o snijegu, pa duplo vise zbog odraza UV zraka ima nego ljeti, npr.
Da ne govorim o snijegu, pa duplo vise zbog odraza UV zraka ima nego ljeti, npr.
...Život za Široki...
- tyler durden
- Kontakt:
Cuj ti cara, on ne izlazi jer se ostali sreduju ,po nekom novom trendu. Ostani u kuci i ne izlazi nikako.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Naravno da steti Sunce i da smeta i sve to,ali dosta ljudi u Tuzli makar nosi naocale tek tako,sunca nigdje,zima,napolju vec pada mrak on nabio svoje Prada cvike kupljene kod kineza da nesto pokaze.takvi me likovi nerviraju i taj mi se neki stil oblacenja/nosenja ne svidja..ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta ima veze sto netko nosi naocale zime? Ne prestaje sunce biti stetno, odnosno ne prestaje proizvoditi UV zrake samo zato sto je zima i manje klasicnih suncanih dana.
Slatina Bog i batina
to sto se tebi "novotarije" ne svidjaju ostavi za sebe, ukusi su razliciti i ne mozes ti nikome nametati kako da se oblaci, koju zurku da fura itd.Marsal je napisao/la:Hebo majku kad gledam ove slike sta stavljate i to pa ima li iko ovdje da je malo old fashioned i da nosi obične jednobojne majice, jeans, dukserice, neke jednostavne košulje i to. Hebo majku sve neki swaggeri, pichke materine, modeli, bogovi i to?![]()
Stvarno ne znam otkud vam pare da ispratite sve te zayebancije...zbog ovog sam i prestao manje izlazit i kad izlazim tražim samo one rupe gdje stalo je vrijeme, sve neki hebači, glumci, modeli, to frizure to se utegne![]()
Bože sačuvaj...
ako ti se ne svidja ovdje, bujrum u S. Koreju pa tamo da svi budete jednaki
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Google [Bot], spolacentra i 43 gosta.