Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G / Muguruza, G +1.5 Set @1.62
Jankovic, J - Halep, S Over 21.5 @1.72
Cibulkova, D - Sharapova, M / Cibulkova, D +1.5 Set @1.75
@4.88
Cibulkova, D - Sharapova, M 1 @3.15
Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G 2 @2.75
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zahvaljujuci Premieru kvota jos vego sto je trebaal biti 12,25Guarin14 je napisao/la:Od kosarkasa u Premieru uplaceno :
Bradley vise
Davis vise
Duncan vise
Drugi listic :
Jackson vise
Ibaka vise
Thomas vise
Green vise
Cisto da se ima sta ispratiti, vise se nadam listicima u Max Betu..uglavnom sretno nam svima veceras
Svaka čast. I ja sam igrao na Muguruzu protiv Agnješke.Fordinjo je napisao/la:ja cu ovako jedan probati ,Muguruza u strasnoj seriji u singlu sam na nju pobijedu odigro , jan-halep bi trebalo bez poteskoca u over da ode i na kraju mislim da sarapova veceras ispada i sinoc sam je gledo imala je problema kamaru u drugom setu je spasila par set lopti gdje je visila i da je otislo u treci mislim da bi donja bila , Cibulkova je usla u formu u pravo vrijeme zadnja dva puta je dobila sarapovu na hardu tako da ovaj Hendikep na setu bi moro lagano da dodze a inace i ovde sam singl odigro na pobijedu Cibulkove![]()
eto toliko od mene inace ne volim da piskaram ovako ali eto ko isprati SRETNO jel
![]()
Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G / Muguruza, G +1.5 Set @1.62
Jankovic, J - Halep, S Over 21.5 @1.72
Cibulkova, D - Sharapova, M / Cibulkova, D +1.5 Set @1.75
@4.88
Cibulkova, D - Sharapova, M 1 @3.15
Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G 2 @2.75
Gdje samo nadje -1,5 po ovoj kvoti??dr.van nostrand je napisao/la:Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75
Danska igra samo takav rukomet, sve su svoje protivnike dobijali na poluvremenu sa najmanje 2 gola razlike.
Spanci su vodili na pol. protiv Madjara 7 golova razlike.
Danci ce vjerovatno manje ali siguran sam da ce imati i danas prednost od 2-3 gola razlike na poluvremenu.
sport+vjesnicar je napisao/la:Gdje samo nadje -1,5 po ovoj kvoti??dr.van nostrand je napisao/la:Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75
Danska igra samo takav rukomet, sve su svoje protivnike dobijali na poluvremenu sa najmanje 2 gola razlike.
Danci ce vjerovatno manje ali siguran sam da ce imati i danas prednost od 2-3 gola razlike na poluvremenu.
Svaka cast! Oni su ludi!dr.van nostrand je napisao/la:sport+vjesnicar je napisao/la:Gdje samo nadje -1,5 po ovoj kvoti??dr.van nostrand je napisao/la:Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75
11BABADZO je napisao/la:Mozel mi netko rec koliko golova je postigao Igropulo jucer ? Hvala
BABADZO je napisao/la:Mozel mi netko rec koliko golova je postigao Igropulo jucer ? Hvala
Hvala ti prijatelju,jedan od rijetkih ljudi ovde ! <33vjesnicar je napisao/la:11BABADZO je napisao/la:Mozel mi netko rec koliko golova je postigao Igropulo jucer ? Hvala
Gurbeti stavili zato min 5 parova :SSSdr.van nostrand je napisao/la:sport+vjesnicar je napisao/la:Gdje samo nadje -1,5 po ovoj kvoti??dr.van nostrand je napisao/la:Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75
fixator je napisao/la:(+3,5) Cibulkova - Sharapova 1 @ 2.0
cibulkova dobija ili gubi manje od 4 gema
mislim da ce Cibulkova mlatnut ovu manekenku.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.