Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Guarin14
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Guarin14 » 20 jan 2014, 03:14

Guarin14 je napisao/la:Od kosarkasa u Premieru uplaceno :
Bradley vise
Davis vise

Duncan vise

Drugi listic :
Jackson vise
Ibaka vise
Thomas vise
Green vise

Cisto da se ima sta ispratiti, vise se nadam listicima u Max Betu..uglavnom sretno nam svima veceras
Zahvaljujuci Premieru kvota jos vego sto je trebaal biti 12,25 :mrgreen:

Nadam se da je neko ispratio

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 20 jan 2014, 10:26

Fordinjo je napisao/la:ja cu ovako jedan probati ,Muguruza u strasnoj seriji u singlu sam na nju pobijedu odigro , jan-halep bi trebalo bez poteskoca u over da ode i na kraju mislim da sarapova veceras ispada i sinoc sam je gledo imala je problema kamaru u drugom setu je spasila par set lopti gdje je visila i da je otislo u treci mislim da bi donja bila , Cibulkova je usla u formu u pravo vrijeme zadnja dva puta je dobila sarapovu na hardu tako da ovaj Hendikep na setu bi moro lagano da dodze a inace i ovde sam singl odigro na pobijedu Cibulkove :lol: :lol: eto toliko od mene inace ne volim da piskaram ovako ali eto ko isprati SRETNO jel :mrgreen:

Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G / Muguruza, G +1.5 Set @1.62
Jankovic, J - Halep, S Over 21.5 @1.72
Cibulkova, D - Sharapova, M / Cibulkova, D +1.5 Set @1.75

@4.88

Cibulkova, D - Sharapova, M 1 @3.15

Radwanska, Agnieszka - Muguruza, G 2 @2.75
Svaka čast. I ja sam igrao na Muguruzu protiv Agnješke.

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 20 jan 2014, 10:52

Makedonija - Island; Island over 28,5@1,75 WWin/HL

Island je napravio veliki posao pobjedom u prvom kolu drugog kruga protiv Austrije 33:27. Nametnuli su svoj ritam igre Austrijancima i pokazali da su ipak jos uvijek prejaki za simpaticne Austrijance. Danas moraju upisati jos jednu pobjedu protiv Makeodnaca kako bi im ostale neke sanse za lasman u polufinale o kojem ce odlucivati u zadnjem susretu protiv Danske. Makedonci su isto porazeni u prvom kolu drugog kruga od Madjara (25:31) i sa 2 boda ce tesko do polufianala a u slucaju danasnjeg poraza to ce biti nemoguce.
Island igra brz rukomet dok se Makedonci oslanjaju na sporije akcije i najvise se oslanjaju na Lazarova (kojeg su Madjari odlicno branili). Islandjani su dva puta isli preko ove margine, Norveskoj su zabili 31 a Austriji 33,dok su protiv Spanjolaca (28) i Madjara(27) ostali ispod ove margine. Makedonci su protiv Danske(29) i Madjrske(31) primili vise a od Austrije (21) i Ceske(24) manje golova od ove margine.
Posto je Island dobra napadacka ekipa mislim da ce danas protiv Makedonaca upisati sigurnu pobjedu i ponovno biti blizu 30 postignutih golova.
Dobro je imati PlanB !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 jan 2014, 11:03

Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75

Danska igra samo takav rukomet, sve su svoje protivnike dobijali na poluvremenu sa najmanje 2 gola razlike.
Spanci su vodili na pol. protiv Madjara 7 golova razlike.
Danci ce vjerovatno manje ali siguran sam da ce imati i danas prednost od 2-3 gola razlike na poluvremenu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 20 jan 2014, 11:11

16:00 Island (-28,5+) OVER @ 1.75 Wwin

Danas su na rasporedu druge utakmice grupe 1 a ja sam se odlucio za duel Island-Makedonija. Svoj danasnji tip zasnivam prvenstveno na onome sto sam vidio do sada na ovom prvenstvu od pbje ekipe a onda i na statistici koja ide u prilog. Dakle igram da ce Island postici najmanje 29 golova protiv slabasne Makedonije koja je na ovom prvenstvu pokazala zaista puno manje od onoga sto sam ocekivao. Njihova odbrana ne lini na odbranu koju smo navikli gledati a to je ona jaka 6-0 odbrana koja je zaustavljala i najbolje. Na suprotnoj strani imamo razigrani Island koji me poprilicno iznenadio sa svojom brzom ali i efikasnom igrom imajuci u vidu da su podmladili tim i da se jos uvijek uigravaju. Postizali su redom Norveskoj 31, Madjarskoj 27, Spancima 28 i u proslom kolu Austriji 33 sto me dovodi da igram ovaj over jer su jos vise dali gas kad je najpotrebnije a to je danas itekako potrebno. Jako su raspolozeni na bekovskim linijama Palmarsson i Hallgrimsson, na golu je sjajni Gustavsson koji ce sigurno baciti 3-4 kontre odlicnom Sigurdssonu koji je na ovom prvenstvu neumoljiv sa linije 7m koji ce doprinjeti nasem prolazu. Po svemu sudeci ne vidim nacin na koji bi nezainteresovani i vjerovatno u mislima vec kuci, Makedonci mogli zaustaviti nabrijane Islandjane da danas ne zabiljeze ubjedljivu pobjedu sa 30+ postignutih golova. Sretno! :mrgreen:

20:30 G.Csaszar (-4,5+) OVER @ 1.85 Wwin

Od igraca sam se odlucio na Gabora Csaszara, Madjara koji igra na poziciji srednjeg beka, clana PSG-a i koji u prosjeku igra 35+ minuta po utakmici na ovom prvenstvu. Prvi je izvodjac sedmeraca sto jako utice na moj odabir s tim da je izvanredan u realizaciji istih kako prvenstvo odmice. Redom je pucao 1/2, 2/3, a onda dva puta izvanrednih 4/4. Iz igre uzme 4-5 suteva sto je nama dovoljno ukoliko budu bar 3-4 sedmerca, u sta ne sumnjam, koje ce on sigurno realizovati jer bez obzira koliko je Landin sjajan golman nije dobar po pitanju branjena sedmeraca te ga cesto u tom slucaju mijenja drugi golman Green. Reci cu i da Danci igraju jako grubu odbranu koja donosi jako puno sedmeraca a to pokazuje i podatak da su u zadnjoj utakmici protiv Spanije napravili cak 9 komada!! Sve u svemu smatram da je granica od 4,5 gola za Gabora niska granica uzmemo li u obzir dosadasnju njegovu formu i statisticke podatke koji nam itekako idu u prilog! Sretno! :mrgreen:

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 20 jan 2014, 11:15

dr.van nostrand je napisao/la:Danska-Madjarska 1p h-1,5 1,75

Danska igra samo takav rukomet, sve su svoje protivnike dobijali na poluvremenu sa najmanje 2 gola razlike.
Danci ce vjerovatno manje ali siguran sam da ce imati i danas prednost od 2-3 gola razlike na poluvremenu.
Gdje samo nadje -1,5 po ovoj kvoti?? :D

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 20 jan 2014, 11:20

Dragan Milosavljevic (Partizan) 11,5 over @ 1.85

U gostima uzima vise suteva, narocito sto se vecina ekipa koncentrise na zaustavljanje Bogdanovica. Na 8 dosadasnjih utakmica u gostima u ABA ligi samo jednom nije isao preko ove granice i to protiv Krke u trecem kolu nakon toga svih 7 puta ide preko. U prvom susretu u Beogradu ubacio 13 poena.

Andrew Derek Renaldo Lawrence (Zadar) 9,5 under @ 1.85

Jednostavno ne vidim nacin da igrac koji ima sut iz igre samo 37,5 procenata i u citavoj dosadasnjoj sezoni u 16 utakmica ubaci samo 13 trojki moze protiv granitne odbrane Partizana da ubaci dvocifren broj poena. U dosadasnjih 8 utakmica kuci samo dvaput isao preko ove granice, u dva uzastopna kola, sednom i osmom i to je jedino protiv Igokee imao zapazen ucinak 26 poena dok je protiv MZT-a nekako stigao do 10 poena... ostalih 6 utakmica sve underi (3, 4, 5, 6, 6, 7). U prvom susretu u Beogradu postigao je 5 poena.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 20 jan 2014, 11:25

Mozel mi netko rec koliko golova je postigao Igropulo jucer ? Hvala

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 20 jan 2014, 11:30

vjesnicar je napisao/la:

sport+ :D
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 20 jan 2014, 11:33

dr.van nostrand je napisao/la:
vjesnicar je napisao/la:

Svaka cast! Oni su ludi! :lol: :lol:

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 20 jan 2014, 11:40

BABADZO je napisao/la:Mozel mi netko rec koliko golova je postigao Igropulo jucer ? Hvala
11 :mrgreen:

matija994
Kontakt:

Post Postao/la matija994 » 20 jan 2014, 11:43

BABADZO je napisao/la:Mozel mi netko rec koliko golova je postigao Igropulo jucer ? Hvala

12-13

Nisam vidio da je kolega iznad odgovorio, a i promašio sam za 1. :D

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 20 jan 2014, 11:44

vjesnicar je napisao/la:
11 :mrgreen:
Hvala ti prijatelju,jedan od rijetkih ljudi ovde ! <33

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 20 jan 2014, 11:51

dr.van nostrand je napisao/la:
vjesnicar je napisao/la:

Gurbeti stavili zato min 5 parova :SSS

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 jan 2014, 11:53

fixator je napisao/la:(+3,5) Cibulkova - Sharapova 1 @ 2.0
cibulkova dobija ili gubi manje od 4 gema
mislim da ce Cibulkova mlatnut ovu manekenku.

slika
:geek:
:geek:
Semper Fidelis

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 20 jan 2014, 12:12

ko ima live evo:

slika

idemo Kukuruza :)
Semper Fidelis

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 20 jan 2014, 12:14

13.00
Omsk-Donbass over 4.5 1.65, over 5.5 2.40

dvije napadački potentne ekipe i očekujem golove, tri u prvoj i ostatak u drugoj a ako usfali ajde može koji i u trećoj :mrgreen:

isprike svima koji su pratili, bem ti hokej 0-0 nakon 40 min :twisted:
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 20 jan 2014, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 jan 2014, 12:19

Nacional - Estoril 1 2,75
Moje misljenje je da bi ovdje mogao doci kec jer u njihovim dosadasnjim mecevima gost nikad nije uzeo ni boda
slika
ja cu igrati 1 pa sta bude

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 20 jan 2014, 12:35

bas je smrdljiva ponuda danas, ovu Madeiru sam i ja primjetio da dosta tuku domacinski ali nekako ne zelim cisto 1 pa bih isao sa domacin daje gol, dansku -1,5 1p sam vidio analizu u doktora i nisam mogao odolit, kod wba i evertona je nerealno ocekivati 4+ golova, nizozemci klasika i bilbao sta bi trebalo jel, al 22:00h u pm, termin kojeg se ja uzasavam... :lol:

misljenja, u masi glava tu na forumu vjerovatno ima ljudi koji bi ovo pratili a i onih koji ce valjda reci sta konkretno i zasto ne? :mrgreen:

http://prntscr.com/2kxyd5" onclick="window.open(this.href);return false;

zivili! ;)

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 20 jan 2014, 12:46

Boki je napisao/la:Pozdrav svima, na FB stranicama se reklamira neka nova igrica vezana za kladionicu ne znam da li ste videli?

Skinuo sam je i uopste nija losa, ima prave meceve, prave kvote, mogu da se prate odigrani tiketi i trenutni rezultati sa odigranih tiketa, ne moras na net ili teletekst da juris. Dobra ideja mada je jos uvek Beta verzija, finalna verzija ce sigurno biti jos bolja.

Ovo je link do igrice http://****/Bookiegame" onclick="window.open(this.href);return false; i reklamna slika
Ma kakva crna igrica, mi ovdje u ozbiljnim temama, kako cemo pare uzeti a ti nam o igricama pricas :lol:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.