Domorocki neku noc to napisaosuper je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NO PYRO NO PARTY
Nemaš ti blage veze o životu. Nego samo lupaš. Mogu i ja lupit sad dolaze četiri igrača, a imena neću napisati, pa i čorava koka zrno ubode. Kakav Kajkut poslije Čelika fino izjavio da neće igrati ni u jednom drugom klubu iz BH-a. Ti fol došla jača ponuda.super je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
Isto ko da smo im debili, kao da ne znamo da Amar sebi ne bi dozvolio da ga nekoe zahebe dva puta, jednom može, ali dva puta ne. Zato ne lupaj molim te.
Zadnja izmjena: Grokok, dana/u 22 jan 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Nikad te ja prozvao nisam, ni za jedan info, provjeri malo!super je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
Grbavica naš je Hram!!!
teško, lik ima 4 milje eura platu.Head je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/almir-b ... 99053.html" onclick="window.open(this.href);return false;gio10 je napisao/la:Jel' to onaj iz Zrinjskog?Head je napisao/la:Je li to sa Bekicem pregovarate?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@grokok ili timeline opusti se uz koje fine lijekove buraz ,naporan si
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Lupetalosuper je napisao/la:@grokok ili timeline opusti se uz koje fine lijekove buraz ,naporan si
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
Nemojte čovjeka odmah napadati, meni je drago kada mi neko ovako zagolica maštu, ne bude dosadno do početka sezone. @Super je bio u pravu za Marjana Antolovića, i tada ste ga razapeli sa postovima, a ispostavilo se na kraju da čovjek ima provjeren info. Možda je bio upravu i za Kajkuta, nije čudo da igrači izrađuju naše ekipe u zadnjim momentima (sjetimo se Nadarevića, pa evo sada Purovića za Velež). Hoću da kažem da nije sve crno-bijelo, većinom su to nijanse sive.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Griješite s napadanjem supera. Momak ima dobre informacije, i bio je upravu za Kajkuta. Pitajte Dželu.
zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozz[/quote]
Domorocki neku noc to napisao[/quote]
radilo se o D.Bajicu i A.Spahiću
Domorocki neku noc to napisao[/quote]
Einigkeit und Recht und Freiheit
Dželo da je nešto znao ne bi sad bio bivši.
Domorocki neku noc to napisao[/quote]domorocki je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozz
A nije valjda Delimir ?
NO PYRO NO PARTY
- super
- Kontakt:
evo necu reci za 7 dana javit cu ovdje javno u petak kasno navece ili u subotu ujutro jel ok 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Da,upravo je Damir Sadikovic garancija za titulu.Damir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca.Ko zeli,od ovih koji misle drugacije,a nije zlonamjeran,moze pogledati utakmicu Viktorija pl.-Zeljo i vidjeti da je to tako.
Ono sto po meni nije upitno ni sekunde,Dado je bojli igrac,u ovim godinama,od svakog veznjaka koji je dosao u FKS u zadnju godinu dana.A razlika je drasticna u cinjenici da ga je odgojila Zeljina skola.
Ono sto po meni nije upitno ni sekunde,Dado je bojli igrac,u ovim godinama,od svakog veznjaka koji je dosao u FKS u zadnju godinu dana.A razlika je drasticna u cinjenici da ga je odgojila Zeljina skola.
- corleone87
- Kontakt:
Cekamo te..super je napisao/la:evo necu reci za 7 dana javit cu ovdje javno u petak kasno navece ili u subotu ujutro jel ok
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
@Grokok bivši @Timeline, bivši @alldin, dona itd. Čudno mi je to da @Timeline koji je pisao dao 20.01.2014. svaki dan barem po 5 postova odjednom prestane pisati, a još čudnije je to da se @Grokok registruje nekoliko sati poslije zadnjeg posta dotičnog @Timeline. Čudno šta sve možeš saznati sa malo istraživanja. Uglavnom, dosadan si sa napadanjem čovjeka. Šta i ako ništa ne pogodi što kaže, barem nam zagolica maštu i ubije ovo sivilo do početka proljetnog dijela prvenstva. Lijep pozdrav.
Dobro je ako se nesto iza brda valja...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
lafomamone
- Kontakt:
Utakmica protiv Viktorije je pokazala svu nemoc fudbalera zeljeznicara, ili ako ti je lakse, naseg fudbala u cjelini, ljudi su igrali doslovno igru macke i misa, svi smo gledali i nema potrebe da o tome diskutujemo.FKZ1921 je napisao/la:Da,upravo je Damir Sadikovic garancija za titulu.Damir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca.Ko zeli,od ovih koji misle drugacije,a nije zlonamjeran,moze pogledati utakmicu Viktorija pl.-Zeljo i vidjeti da je to tako.
Vidis, ja mislim da je Radovac bolji i odgojila ga je FKS skola, ali to ne znaci da sam ja u pravu niti da si ti u pravu...to su jos klinci, ne treba im nabijati pritisak neka igraju, vrijeme ce pokazati kakvi suDamir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
*djebi u skokovima udbas
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- super
- Kontakt:
znaci utakmica juniora prvo poluvrije radovac se nevidi damir hara terenom vodimo 1-0 na poluvremenu damira vade jer igra sutra za 1 tim i onda premoc sarajeva na sredini 1-1 na kraju toliko ko je boljilafomamone je napisao/la:Utakmica protiv Viktorije je pokazala svu nemoc fudbalera zeljeznicara, ili ako ti je lakse, naseg fudbala u cjelini, ljudi su igrali doslovno igru macke i misa, svi smo gledali i nema potrebe da o tome diskutujemo.FKZ1921 je napisao/la:Da,upravo je Damir Sadikovic garancija za titulu.Damir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca.Ko zeli,od ovih koji misle drugacije,a nije zlonamjeran,moze pogledati utakmicu Viktorija pl.-Zeljo i vidjeti da je to tako.
Ono sto po meni nije upitno ni sekunde,Dado je bojli igrac,u ovim godinama,od svakog veznjaka koji je dosao u FKS u zadnju godinu dana.A razlika je drasticna u cinjenici da ga je odgojila Zeljina skola.Vidis, ja mislim da je Radovac bolji i odgojila ga je FKS skola, ali to ne znaci da sam ja u pravu niti da si ti u pravu...to su jos klinci, ne treba im nabijati pritisak neka igraju, vrijeme ce pokazati kakvi suDamir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amazon [Bot], Anpa, Arma00, Babayaro, bvsic, doncarlo, ELDIABLO20, HugoSancez, Omerta1921, Rahma, Redfire16, Rule_hz, sakahuligana, tiagofaria25, ultra1987 i 144 gosta.