Domorocki neku noc to napisaosuper je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nemaš ti blage veze o životu. Nego samo lupaš. Mogu i ja lupit sad dolaze četiri igrača, a imena neću napisati, pa i čorava koka zrno ubode. Kakav Kajkut poslije Čelika fino izjavio da neće igrati ni u jednom drugom klubu iz BH-a. Ti fol došla jača ponuda.super je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
Isto ko da smo im debili, kao da ne znamo da Amar sebi ne bi dozvolio da ga nekoe zahebe dva puta, jednom može, ali dva puta ne. Zato ne lupaj molim te.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Nikad te ja prozvao nisam, ni za jedan info, provjeri malo!super je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozzRiverPlate je napisao/la:Imena i prezimena?super je napisao/la:2 igraca
teško, lik ima 4 milje eura platu.Head je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/en/almir-b ... 99053.html" onclick="window.open(this.href);return false;gio10 je napisao/la:Jel' to onaj iz Zrinjskog?Head je napisao/la:Je li to sa Bekicem pregovarate?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Lupetalosuper je napisao/la:@grokok ili timeline opusti se uz koje fine lijekove buraz ,naporan si
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Domorocki neku noc to napisao[/quote]
radilo se o D.Bajicu i A.Spahiću
Domorocki neku noc to napisao[/quote]domorocki je napisao/la:zelis da napisem imena pa ako ko dobije jacu ponudu preko noci(kao kajkut)da posle prozivate...........javim vam kada sve bude pred potpisom..........lijeva strana i stoper.... toliko od mene...pozz
radilo se o D.Bajicu i A.Spahiću
A nije valjda Delimir ?
- super
- Kontakt:
Ono sto po meni nije upitno ni sekunde,Dado je bojli igrac,u ovim godinama,od svakog veznjaka koji je dosao u FKS u zadnju godinu dana.A razlika je drasticna u cinjenici da ga je odgojila Zeljina skola.
- corleone87
- Kontakt:
Cekamo te..super je napisao/la:evo necu reci za 7 dana javit cu ovdje javno u petak kasno navece ili u subotu ujutro jel ok
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
-
lafomamone
- Kontakt:
Utakmica protiv Viktorije je pokazala svu nemoc fudbalera zeljeznicara, ili ako ti je lakse, naseg fudbala u cjelini, ljudi su igrali doslovno igru macke i misa, svi smo gledali i nema potrebe da o tome diskutujemo.FKZ1921 je napisao/la:Da,upravo je Damir Sadikovic garancija za titulu.Damir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca.Ko zeli,od ovih koji misle drugacije,a nije zlonamjeran,moze pogledati utakmicu Viktorija pl.-Zeljo i vidjeti da je to tako.
Ono sto po meni nije upitno ni sekunde,Dado je bojli igrac,u ovim godinama,od svakog veznjaka koji je dosao u FKS u zadnju godinu dana.A razlika je drasticna u cinjenici da ga je odgojila Zeljina skola.
Vidis, ja mislim da je Radovac bolji i odgojila ga je FKS skola, ali to ne znaci da sam ja u pravu niti da si ti u pravu...to su jos klinci, ne treba im nabijati pritisak neka igraju, vrijeme ce pokazati kakvi suDamir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- super
- Kontakt:
znaci utakmica juniora prvo poluvrije radovac se nevidi damir hara terenom vodimo 1-0 na poluvremenu damira vade jer igra sutra za 1 tim i onda premoc sarajeva na sredini 1-1 na kraju toliko ko je boljilafomamone je napisao/la:Utakmica protiv Viktorije je pokazala svu nemoc fudbalera zeljeznicara, ili ako ti je lakse, naseg fudbala u cjelini, ljudi su igrali doslovno igru macke i misa, svi smo gledali i nema potrebe da o tome diskutujemo.FKZ1921 je napisao/la:Da,upravo je Damir Sadikovic garancija za titulu.Damir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca.Ko zeli,od ovih koji misle drugacije,a nije zlonamjeran,moze pogledati utakmicu Viktorija pl.-Zeljo i vidjeti da je to tako.
Ono sto po meni nije upitno ni sekunde,Dado je bojli igrac,u ovim godinama,od svakog veznjaka koji je dosao u FKS u zadnju godinu dana.A razlika je drasticna u cinjenici da ga je odgojila Zeljina skola.Vidis, ja mislim da je Radovac bolji i odgojila ga je FKS skola, ali to ne znaci da sam ja u pravu niti da si ti u pravu...to su jos klinci, ne treba im nabijati pritisak neka igraju, vrijeme ce pokazati kakvi suDamir Sadikovic ima osamnaest godina i u ovom momentu,u ovoj drzavi nema boljeg veznog igraca
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, ANamelessGhoul, Anpa, Arma00, b00t, BarbareZeljin, Bordo10, Combattente87, Cwirek, desnibocni, Ferroviere1987, GavranBeli, GIBRA, GokuSSJG, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, haklamas, ibz, Kaunas, Kockoglavi, kogmagie46, kosuljaplava, Krajina1999, kraljlavova, lakilone, Laudrup, Levin, lexluthor, LoveFootball1987, Lynx, MrAmarOsim, nmkdak1ng, Orvel, Rauber33, ristagrad, sanjinusto, Sarun, StarmoCity, strucnjak9, tiagofaria25, TvrtkoPrvi, zaostrog, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles i 451 gost.