nemoj sam da se provalja ko ovo sa Čolićem otišo pa nije otišo, al et nek se priča, ovo me je baš razdrmaloexbabilon je napisao/la:Dobro je ako se nesto iza brda valja...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovo sa Čolićem je bilo kao kad ekipa zabije gol a sudija poslije toga svira ofsajd
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ide Čolić, samo je došlo do malog nesporazuma.
Zeljo je sa Damirom u prvih jedanaest prvi na tabeli.
Ima vise ponuda cisto da se zna nista labavo moze mu sefkzeljeznicarba je napisao/la:Ide Čolić, samo je došlo do malog nesporazuma.
Nekoliko klubova je u opciji, ali zaista nemam ništa dogovoreno izjavio je Elvir Čolić koji se trenutno nalazi u Mostaru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ima vise ponuda cisto da se zna nista labavo moze mu sefkzeljeznicarba je napisao/la:Ide Čolić, samo je došlo do malog nesporazuma.![]()
Nekoliko klubova je u opciji, ali zaista nemam ništa dogovoreno izjavio je Elvir Čolić koji se trenutno nalazi u Mostaru.
Gdje žena kaže...
-
old school
- Kontakt:
basara i bekic da ti pomognem asuper je napisao/la:evo necu reci za 7 dana javit cu ovdje javno u petak kasno navece ili u subotu ujutro jel ok
Zadnja izmjena: old school, dana/u 22 jan 2014, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
a stoper ???old school je napisao/la:basara i bekic da ti pomognem asuper je napisao/la:evo necu reci za 7 dana javit cu ovdje javno u petak kasno navece ili u subotu ujutro jel ok
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Mahala se, šuška 
- super
- Kontakt:
shvatite da imamo stopera koji je bas extra i recimo lijevo krilo takodje extra i mozes onda zeljkovica staviti na beka dok cola bas nebude fit imamo onda sirinu na klupi i mozda jos 1 spic da moze ari pomoci
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Koliko se ja sjećam, Marko Basara je desno krilo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Amar Osim je garancija za trofeje.. Čovjek vas svake godine uvjerava u to al' vama nikako iz zicegu u vugla.. Al' eto neki od vas su ga nedavno prizivali u vas klublafomamone je napisao/la:Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na kraju
BUDI ŽELJO !!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pogledaj malo vasu ekipu pasa, sve placenici nijedan vas igrac, osim radovca 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- super
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 35970.html" onclick="window.open(this.href);return false; moze biti i jedno i drugo znas da Amar voli kada znas sve igraticeze je napisao/la:Koliko se ja sjećam, Marko Basara je desno krilo.
Može biti i da je centralni vezni, uglavnom dobar je bio dok je igrao u PL.super je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/marko ... 35970.html" onclick="window.open(this.href);return false; moze biti i jedno i drugo znas da Amar voli kada znas sve igraticeze je napisao/la:Koliko se ja sjećam, Marko Basara je desno krilo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Re: Odg: FK Željezničar
Za placu od 90 000 e, hahahha.champions1921 je napisao/la:Amar Osim je garancija za trofeje.. Čovjek vas svake godine uvjerava u to al' vama nikako iz zicegu u vugla.. Al' eto neki od vas su ga nedavno prizivali u vas klublafomamone je napisao/la:Kako da ne, Ramic Sadikovic i Cutahija su garancija da cete biti prvi na krajuNadolazite lagano..
- JosipBukal
- Kontakt:
Antolović
Zeljković Kerla Hasanović Stanić
Zolotić Jamak Tomić
Selimović Hodžić Svraka
Rezerve : Lončarić, Hasanhodžić, Bučan, D. Sadiković, Brković, Bajić, Ramić
Zolotić Jamak Tomić
Selimović Hodžić Svraka
kolko je Zolotic siguran i spreman pitanje je, treba nam stoper i lijevi bek da se osiguramoJosipBukal je napisao/la:Antolović
Zolotić Jamak Tomić
Selimović Hodžić Svraka
- SarajlijaTM
Opet ko jufkari lupetate s imenima...
Niko nista ne zna osim brke, a ovdje sve provjereno ccc
Zdrav razum govori lijevi bek ili kloniranje stanica, ostalo nista. Mozda stoper ako brko bude bas raspolozen
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Niko nista ne zna osim brke, a ovdje sve provjereno ccc
Zdrav razum govori lijevi bek ili kloniranje stanica, ostalo nista. Mozda stoper ako brko bude bas raspolozen
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
- slavko njegus
- Kontakt:
Opet kuknjava... pa sacekajte malo. Bar do polaska na pripreme... Bice dzumbusa i otvorenih usta...
Trenutno korisnika/ca: ajdekuci, Amazon [Bot], Emindoks20, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Levin, NazorUso, PointBlank, ultra1987, Vedrana, ZeljeznicarUberAlles i 87 gostiju.