LenBias je napisao/la:
naravno da JA nemam ali real madrid itekako ima, da se razumijemo mene kao navijaca isto vise zanimaju trofeji, odmah bi ih mjenjao za minus na balansu ali reci da je pero promasaj, da ne zna sta radi, da ovo i da ono moze samo neko ko stvarno nema pojma o pojmu, pero je imperator, donosi stalno najbolje moguce u real, covjece jesi svjestan da bi on messija doveo bez ikakvog problema samo da se navijaci real madrida izjasne tako, naravno to se nece desiti jer nikome ne treba taj dopingovani patuljak koji je u vise navrata pokazao kako nema karaktera ali budi uvjeren da pero to moze, druga je stvar sto se neke stvari ne poklapaju, to nije pero kriv ali promjeniti ce se i to, ne brini, onda cete svi dizati peru u nebesa kao velikana sto on bez ikakve dvojbe jest, pogotovo ovi pokusaji navijaca koji i dan danas zale za kukavickim turcinom
Najbolje moguce za real ? slusas ti sebe uopste
Najbolje moguce za real je dovesti dobrog trenera i pustiti ga da radi svoj posao,i da dovodi igrace koje trebaju treneru. Dati tom istom treneru vremena i ovlasti da poslozi ekipu i napravi rezultate.
Doveo je Balea jer je vidio u njemu zaradu na marketingu,prodaji dresova i sl.,nije vidio jel on uopste potreban realu. Vidio je u Ozilu 50M koje u zivotu nije zaradio na prodaji nekog igraca,a ne to da daje najboljeg playmakera zadnjih 10god.
Vidio je spanjolizaciju reala u dovodjenju llaramendija i isca,a ne to koliko ce im trebati da se uklope u real i sl.
Perez je GIGANT promasenih transfera iz kojih nista nije naucio,sto samo govori da ga boli **** za bilo cim osim za zaradom ,koja je gledjauci prihode i rashode nikakva ,minimalna.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho