da se razumijemo niko od nas nije pravi navijač, to su oni koji idu na Madridove utakmice, mi smo samo simpatizeri,LenBias je napisao/la:ti si pravi fan, mi smo krivi ocito haha svaka cast, logika na vrhuncustokton je napisao/la:U markentiško- finansijskom smislu Perez je čuda pravio ali u igračko-rezultatskom smislu je jedan od lošijih predsjednika u historiji Madrida.
To je rezultat traganja za nekakvim "galaktikosima" zbog kojih rezultat trpi godinama. Bitnije mu je svake godine napravit neki mega transfer nego rezultat kluba(tako bar ispada na osnovu svega).
Da ne govorim o vrlo važnim igračima koje je otjerao ili ih prikovo za klupu zbog novih zvijezdica od Redonda, Morientesa, pa do Raula( mi malo stariji se sjećamo da je grijao klupu "galaktikosima"), pa do sramotnog odnosa prema legendama od Hierra do Ikera.
Nama barem pravim fanovima su važnije titule od ovog prvog, a njih pod Perezom ima vrlo malo
Mi smo navijači Želje,Sarajeva, Veleža itd.
Drugo normalno da mi je važnije da Madrid osvaja titule nego da pravi spektakularne transfere, jer ja od tih silnih para nemam ništa a titule mi daju osjećaj zadovoljstva.
Ne gledam ih zbog dresova, sponzora Ronalda ili Balea ili zbog dobiti na kraju godine, boli me tuki za to.
Toliko od mene jer ne volim se raspravljat oko ovih gluposti, živio!