FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
neko juce rece i postavi sliku autobusa,dobra ideja al je taj zaboravijo blindirati staklo,moja sucut
Vatra
- invincible1921
- Kontakt:
ma ja mislim da smo mi na najnizim granama,od kad pamte i najstariji navijaci intera ....
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
statistika prvog poluvremena,,,da tvoja konstatacija bude upotpunjena,,,AdamSmith je napisao/la:Čitajući postove pojedinaca zaključak je sljedeći: Juventus i pored vodstva od 3:0 mora napadati svim silama da bi demonstrirao nadmoćnost.
Ima ovaj inter potencijala, ali tek nakon što primi dva i više golova.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Interu je ozbiljno potreban dobar remont. Dosta igraca bi trebalo napustiti klub. Kada vidis da trenutno jedan Kuzmanovic igra u pocetnoj postavi onda ti sve bude jasno.
Odbrana je suplja malo je reci.
Zelim da sto prije 'stanete na noge' jer meni ovaj derbi koji je veceras bio i nije bio derbi. Vise nam otpora Sampdoria pruzila. Nisam na to navikao kada igramo protiv Intera.
Odbrana je suplja malo je reci.

Zelim da sto prije 'stanete na noge' jer meni ovaj derbi koji je veceras bio i nije bio derbi. Vise nam otpora Sampdoria pruzila. Nisam na to navikao kada igramo protiv Intera.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jake ekipe ne staju, pogledaj Bajern ili Man.C kad ih krene i koga mogu napucat ce i 10:0!AdamSmith je napisao/la:Čitajući postove pojedinaca zaključak je sljedeći: Juventus i pored vodstva od 3:0 mora napadati svim silama da bi demonstrirao nadmoćnost.
Juve je jaca ekipa od Intera ali vidi se da su igrali sa oprezom, i kako god Inter bio los , oni znaju da moze svasta biti! ipak nisu to balavci sa foruma , sto su pokupili svu pamet svijeta! Juve je zasluzeno pobijedio , ali nije izdominiro Inter!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
NEILA je napisao/la:neko juce rece i postavi sliku autobusa,dobra ideja al je taj zaboravijo blindirati staklo,moja sucut

https://www.google.ba/search?q=grasove+ ... bn%253AANd" onclick="window.open(this.href);return false;
mozda mislis na oveeeeeeeeeeeee

zastarjela statistika.Sissoko je napisao/la:Loši ste, džaba.vrebac86 je napisao/la:Ovo je samo podsjecanje kako ce da bude?Juventino1995 je napisao/la:Nije ni počela utakmica a oni već našli izgovor za poraz,kako možete biti toliki luzeri i paćenici nije mi jasno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jer znamo iz iskustva
![]()
inace bas u direktnim duelima nismo tako losi , i nikad nismo se predali bez borbe
![]()
![]()
Confronti ufficiali
100 Vittorie Juventus
68 Vittorie Inter
Campionato di Serie A
76 Vittorie Juventus
45 Vittorie Inter
Cestitke @Huska na jubileju, drago mi je zbog tebe.Dominacija!

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Taider je po meni najbolji uz Rolanda bio.
Ricky bi po meni trebao na klupu, mrlja lik loptu, ono bas previse.
Botta je odlican igrac, ali postepeno ga uvoditi.
Kova se mora dozirati, nek se Hernanes razigra pa vidjeti kako ce ici s njim u paru.
Icardi mora igrati, Danilo je cini se vrhunsko pojacanje, kao sto sam i ocekivao.
Sve u svemu, lose, sve dok ovaj degen ne odleti s klupe
Ricky bi po meni trebao na klupu, mrlja lik loptu, ono bas previse.
Botta je odlican igrac, ali postepeno ga uvoditi.
Kova se mora dozirati, nek se Hernanes razigra pa vidjeti kako ce ici s njim u paru.
Icardi mora igrati, Danilo je cini se vrhunsko pojacanje, kao sto sam i ocekivao.
Sve u svemu, lose, sve dok ovaj degen ne odleti s klupe

-
- Kontakt:
direktor objasnio sve,,,inace ga pitali... jeste li dosli na derbi italije,,a on u svom stilu...vrebac86 je napisao/la:jake ekipe ne staju, pogledaj Bajern ili Man.C kad ih krene i koga mogu napucat ce i 10:0!AdamSmith je napisao/la:Čitajući postove pojedinaca zaključak je sljedeći: Juventus i pored vodstva od 3:0 mora napadati svim silama da bi demonstrirao nadmoćnost.
Juve je jaca ekipa od Intera ali vidi se da su igrali sa oprezom, i kako god Inter bio los , oni znaju da moze svasta biti! ipak nisu to balavci sa foruma , sto su pokupili svu pamet svijeta! Juve je zasluzeno pobijedio , ali nije izdominiro Inter!

http://tinypic.com/view.php?pic=qq74hs&s=8#" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
vrebac86 je napisao/la:jake ekipe ne staju, pogledaj Bajern ili Man.C kad ih krene i koga mogu napucat ce i 10:0!AdamSmith je napisao/la:Čitajući postove pojedinaca zaključak je sljedeći: Juventus i pored vodstva od 3:0 mora napadati svim silama da bi demonstrirao nadmoćnost.

Siguran?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera

jasko* eto odmah na pocetku dokaz da sam siguran! dominacija je kada ekipa ima 60/70 % loptu u nogama!
Cim je Inter u posijedu lopte bio (pogotovo prvo poluvrijem) svi igraci Juventusa su bili na 40m od svog gola
iz pogresaka interove odbrani zabili su tri gola , i sad posto su pobiedili 3-1 dominacija

jasko* eto odmah na pocetku dokaz da sam siguran! dominacija je kada ekipa ima 60/70 % loptu u nogama!
Cim je Inter u posijedu lopte bio (pogotovo prvo poluvrijem) svi igraci Juventusa su bili na 40m od svog gola

Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 02 feb 2014, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Juventus je riješio pitanje pobjednika u 55. minuti, dakle nisu prošle ni 2/3 utakmice. Možete vi gledati statistiku i ostalo, dok je rezultat bio otvoren, na terenu je postojala samo jedna ekipa.vrebac86 je napisao/la: jake ekipe ne staju, pogledaj Bajern ili Man.C kad ih krene i koga mogu napucat ce i 10:0!
Italijani otkako je fudbala igraju drugačije od Engleza i Nijemaca, neosnovana ti je paralela.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
2. Molim moderatore da reaguju.
3. Pozdrav.
-
- Kontakt:
KAZU KARANJE JE NAUKAjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
3. Pozdrav.

kako moze neko reci da nismo bili domonantni kad smo vam za samo 10min utrpali 2 naravno imamo i mi dusu posto ste u transu kakav bi onda bio da smo vam utrpali 5,zahvalite pogbi koji u par situacija nije htjeo da vidi slobodnog igraca u 16 za mat pozicije
Vatra
Odnosi se na sliku bukvalac!! a sta tebe briga kako ja pisemjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
3. Pozdrav.

vrebac86 je napisao/la:dominacija je kada ekipa ima 60/70 % loptu u nogama!

-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Da je Inter pobijedio Juventus ovim rezultatom i da je imao ovakvu statistiku poslije utakmice da li bi to bila dominacija?vrebac86 je napisao/la:Odnosi se na sliku bukvalac!! a sta tebe briga kako ja pisemjasko_juve je napisao/la:1. Piše se ne znam.vrebac86 je napisao/la:neznam sta ovo gov*o radi na temi Intera![]()
3. Pozdrav.![]()
vrebac86 je napisao/la:
sad posto su pobiedili 3-1 dominacija![]()

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.