FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- BolanBolan
- Kontakt:
Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
ne boj se....igrat ćemo otvoreno i uzet vam bod ili sva tri. sve zavisi koliko vi sreće imali
pozdrav...
Samo doste da igrate otvoreno i da se nadigravate za ostalo se ne skiramo1452 je napisao/la:Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
ne boj se....igrat ćemo otvoreno i uzet vam bod ili sva tri. sve zavisi koliko vi sreće imali![]()
pozdrav...
Malo ste se "digli", da ne završite kao ove naše kone?1452 je napisao/la:Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
ne boj se....igrat ćemo otvoreno i uzet vam bod ili sva tri. sve zavisi koliko vi sreće imali![]()
pozdrav...
a šta bi ti?Adviser je napisao/la:Malo ste se "digli", da ne završite kao ove naše kone?1452 je napisao/la:Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
pozdrav...Uvjeren sam da ćete igrati bunker, kao i uvijek. Vi se na Grbavici ne smijete otvoriti, bar ne dok vas on vodi. Jedva nas napadnete i u MO.
lezi kruhu da te jedem. kako god da igrali makar i sa tenkovima u obrani to je naša stvar a vaša je kako ćete do "bodova"
osim toga se slažem.
Ti baš i ne pratiš nas jelte?Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
Napali smo i Sarajevo i Zrinjskog u gostima, zašto ne bi i vas.
Igramo kombinatorno i napadački cijelu sezonu, ti si očito gledao krivi Zrinjski dragi moj.
Uostalom, ako ste prvaci svemira kako si volite zamišljate da jeste, trebate imati rješenja
za sve opcije.
Nismo mi "prvaci svemira"... fulio si temu...HercUSrcu je napisao/la:Ti baš i ne pratiš nas jelte?Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
Napali smo i Sarajevo i Zrinjskog u gostima, zašto ne bi i vas.
Igramo kombinatorno i napadački cijelu sezonu, ti si očito gledao krivi Zrinjski dragi moj.
Uostalom, ako ste prvaci svemira kako si volite zamišljate da jeste, trebate imati rješenja
za sve opcije.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Tarapana1 je napisao/la:Teren ce biti katastrofa zbog vremena, zato vjerujem da ce samo jedan gol presuditi,i to nakon prekida nekog.. SVI NA JUG, KO IZDA P*ZDA !
Evo i mene nakon bana..
Ovo mi je nasa najdraza tekma protiv Zrinjskog. Kako sam se samo dobro osjecao za vrijeme iste i poslije.
Nije bilo puno raje, ali ko je god bio, ujedno je navijao. Kisa je padala, teren katastrofa, a NAVIJANJE ne za 10 vec za 100.
Ocekujem identicno ove Subote, naravno samo sa vecom posjetom
Nadam se samo da ce derbi uspjeti staviti na neki nocni, jer ako bude ovaj dnevni, tesko da cu moci, ali jbg, bitno je pobijediti, zapravo izvuci pozivan rezultat..
nebitno, ispleskat cemo i vas i njih, vas u prvenstvu njih vjerovatno u kupuChWilla je napisao/la:to je onaj mlađi sarajevski prvoligaš...
- Capt_Billy
- Kontakt:
Apsolutno si upravu za navijanje na ovoj tekmi, da se hoce na ovoj sada u Subotu ponoviti....
Sto se derbija tice, ja sam ubijeden da ce staviti nocni, jer dosta raje bar koje ja poznajem ne bi mogli stici neki dnevni. Iza 18.00h, mozda 18.45h bi bio najbolje, dok se guzva i prostesti rasciste...
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
18:30 je derbiCapt_Billy je napisao/la:UUuu, kada se samo sjetim ove tekme...
Apsolutno si upravu za navijanje na ovoj tekmi, da se hoce na ovoj sada u Subotu ponoviti....
Sto se derbija tice, ja sam ubijeden da ce staviti nocni, jer dosta raje bar koje ja poznajem ne bi mogli stici neki dnevni. Iza 18.00h, mozda 18.45h bi bio najbolje, dok se guzva i prostesti rasciste...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
P.S. Zna li neko da li je pocela prodaja clanskih, bio je pokvaren aparat???
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Arma00, avalPacidoroP, b00t, Bonton, Cwirek, drzgemboadislic, Ejnur, ELDIABLO20, GavranBeli, GIBRA, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hrasno15, inzomni, Jarodwest, Kajkutenjoyer, Kaunas, kosuljaplava, Laudrup, legendarnadruga, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mana, ManIng, Miki82, MrAmarOsim, MrkiMedo, Orvel, perodeformero, Redfire16, Riziko, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, TefalTava, TvrtkoPrvi, VibeTribeX, zastitaIdentiteta, ZeljeznicarUberAlles, Zhustri i 476 gostiju.