FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
najmanje je bitno ko će. sudija može što se mene tiče. samo tri boda.
- BolanBolan
- Kontakt:
Zadnja izmjena: BolanBolan, dana/u 06 mar 2014, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
ne boj se....igrat ćemo otvoreno i uzet vam bod ili sva tri. sve zavisi koliko vi sreće imali

pozdrav...
Samo doste da igrate otvoreno i da se nadigravate za ostalo se ne skiramo1452 je napisao/la:Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
ne boj se....igrat ćemo otvoreno i uzet vam bod ili sva tri. sve zavisi koliko vi sreće imali![]()
pozdrav...

Malo ste se "digli", da ne završite kao ove naše kone?1452 je napisao/la:Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
ne boj se....igrat ćemo otvoreno i uzet vam bod ili sva tri. sve zavisi koliko vi sreće imali![]()
pozdrav...

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
a šta bi ti?Adviser je napisao/la:Malo ste se "digli", da ne završite kao ove naše kone?1452 je napisao/la:Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
pozdrav...Uvjeren sam da ćete igrati bunker, kao i uvijek. Vi se na Grbavici ne smijete otvoriti, bar ne dok vas on vodi. Jedva nas napadnete i u MO.
lezi kruhu da te jedem. kako god da igrali makar i sa tenkovima u obrani to je naša stvar a vaša je kako ćete do "bodova"
"lezi kruhu da te jedem" jednostavno ne zvuči dobro i nije to to.
osim toga se slažem.
osim toga se slažem.
Ti baš i ne pratiš nas jelte?Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
Napali smo i Sarajevo i Zrinjskog u gostima, zašto ne bi i vas.
Igramo kombinatorno i napadački cijelu sezonu, ti si očito gledao krivi Zrinjski dragi moj.
Uostalom, ako ste prvaci svemira kako si volite zamišljate da jeste, trebate imati rješenja
za sve opcije.

Nismo mi "prvaci svemira"... fulio si temu...HercUSrcu je napisao/la:Ti baš i ne pratiš nas jelte?Adviser je napisao/la:Valjda smo i mi zaslužili da sa merakom odgledamo jednu utakmicu. Mislim, nadam se da će nas sreća posližiti da postignemo neki brzi gol i da odemo na poluvrijeme sa prednošću. U suprotnom, utakmica će biti prava patnja, jer će se Zrinjski braniti i pokušati izvući 0:0 kao i obično na Grbavici, otkako ih vodi ovaj Karačić. Konstantno bunker igraju, centar ne prelaze ako ne moraju, još što je najgore imaju i sreće...
Napali smo i Sarajevo i Zrinjskog u gostima, zašto ne bi i vas.
Igramo kombinatorno i napadački cijelu sezonu, ti si očito gledao krivi Zrinjski dragi moj.
Uostalom, ako ste prvaci svemira kako si volite zamišljate da jeste, trebate imati rješenja
za sve opcije.

to je onaj mlađi sarajevski prvoligaš...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Tarapana1 je napisao/la:Teren ce biti katastrofa zbog vremena, zato vjerujem da ce samo jedan gol presuditi,i to nakon prekida nekog.. SVI NA JUG, KO IZDA P*ZDA !
Evo i mene nakon bana..

Ovo mi je nasa najdraza tekma protiv Zrinjskog. Kako sam se samo dobro osjecao za vrijeme iste i poslije.
Nije bilo puno raje, ali ko je god bio, ujedno je navijao. Kisa je padala, teren katastrofa, a NAVIJANJE ne za 10 vec za 100.
Ocekujem identicno ove Subote, naravno samo sa vecom posjetom

Nadam se samo da ce derbi uspjeti staviti na neki nocni, jer ako bude ovaj dnevni, tesko da cu moci, ali jbg, bitno je pobijediti, zapravo izvuci pozivan rezultat..

nebitno, ispleskat cemo i vas i njih, vas u prvenstvu njih vjerovatno u kupuChWilla je napisao/la:to je onaj mlađi sarajevski prvoligaš...

- Capt_Billy
- Kontakt:
UUuu, kada se samo sjetim ove tekme...
Apsolutno si upravu za navijanje na ovoj tekmi, da se hoce na ovoj sada u Subotu ponoviti....
Sto se derbija tice, ja sam ubijeden da ce staviti nocni, jer dosta raje bar koje ja poznajem ne bi mogli stici neki dnevni. Iza 18.00h, mozda 18.45h bi bio najbolje, dok se guzva i prostesti rasciste...
Apsolutno si upravu za navijanje na ovoj tekmi, da se hoce na ovoj sada u Subotu ponoviti....
Sto se derbija tice, ja sam ubijeden da ce staviti nocni, jer dosta raje bar koje ja poznajem ne bi mogli stici neki dnevni. Iza 18.00h, mozda 18.45h bi bio najbolje, dok se guzva i prostesti rasciste...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
18:30 je derbiCapt_Billy je napisao/la:UUuu, kada se samo sjetim ove tekme...
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Termini saveza su 15 i 18 h? Tako da mislim da ce biti ovaj kasniji termin... Ali imamo mi puno vazniju utakmicu u subotu... SVI NA GRBAVICU! (nista vas ne kosta da pozovete sve svoje prijatelje na fcb na event utakmice, nek 1 covjeka vise privucemo, dosta je) 
P.S. Zna li neko da li je pocela prodaja clanskih, bio je pokvaren aparat???

P.S. Zna li neko da li je pocela prodaja clanskih, bio je pokvaren aparat???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
bice raje i za zrinjski, o derbiju ne treba pricati, sto se mene tice dosta je nas hiljadu bolesnika koji smo tu stalno nego ovih seratora, ne valja teren, ne valja igrac, ne valja vrijeme...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
To je bila strasna tekma!Sejo zabio 2 gola,onaj drugi majstorski.Ja tad imao imao ispit,al na kraju otisao na tekmu.I nimalo nisam zazalio.Strasna tekma,a kisa padala citav mec.Nek se ponovi rezultat 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
kad se vec prisjecamo tekmi, sjeca li se neko one protiv leotara, bila strasna kisa, mescini da su gosti poveli nekim lijepim golom sa distance... mozda je to bila sezona 08/09, na jugu bila 1987 koreo, jedna od meni najjacih ikad 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
mislim da je i tu sejo bio dvostruki strijelac. druga utakmica pod reflektorima poslije rata, a pred derbi kad smo pobijedili 2-0. 08/09, zadnja čemerna sezona.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, bvsic i 43 gosta.