Sto se mene tice, moze opet. Al' eto, prvo sad odigrati protiv Zrinjskog u subotu, sto jaca posjeta da bude jer ce nam pobjeda u ovoj utakmici vrijedi dosta sto za bodovno stanje na tabeli sto za psiholosko stanje pred predstojece derbi(je) u kupu.
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
Bice teska ova utakmica sa Zrinjskim. Treba zaista velika podrska svih nas..
FORZAAA ZELJOOOOO!
[youtube][/youtube]
S obzirom da Vas vecina govori da se igra u nocnom terminu (18.30h), ocekujem ovakvu posjetu (isljucivo rade zabrane), ali takoder ovakav rezultat, mada i 0:0 nije za odbacit...
DzoleZeljo je napisao/la:Bice teska ova utakmica sa Zrinjskim. Treba zaista velika podrska svih nas..
FORZAAA ZELJOOOOO!
[youtube][/youtube]
S obzirom da Vas vecina govori da se igra u nocnom terminu (18.30h), ocekujem ovakvu posjetu (isljucivo rade zabrane), ali takoder ovakav rezultat, mada i 0:0 nije za odbacit...
i na ovom snimku se vidi kako su pomoćne sudije loše u našoj ligi,par puta su nam svirali ofsajd a jasno se vidi da uopšte nema ni govora o ofsajdu..
ne znam za vas al meni je tekma protiv Zrinjskog na Koševu, i gol Zubanovića u 91 minuti,za našu pobjedu od 2:1 jedna od dražih,kakav je to samo huk bio poslije gola,poslijee te tekme smo igrali finale protiv Sarajeva, i tu se desila moja najdraža pobjeda(Zubandan) hahaha
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Buu je napisao/la:Pa zna li se kad ce lova leci savezu ?
Neće ni savez feninga vidjeti! UEFA je rekla, kako sam ja čitao, da će pare poslati direktno izvođačima radova, a da savez i klubovi moraju sve ostalo završiti i poslati im sve potrebno. To je ogromna procedura, bog zna kad će se sve to završiti. Treba naći neki članak o tome pa vidjeti, ali mislim da je ovako kao što sam napisao.