Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ma Travnik ima zalihu bodova dovoljnu za opstanak i puno bolji raspored od Rudara .Olimpic je izgubio na Otoci i od Zvjezde pa Veleza itd.Olimpic jednostavno nema domaci teren
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
- Kontakt:
Ma protiv Travnika više niko u ovoj ligi od proljeća ne može tvrditi da će dobiti.Ovim bodom i pobjedom protiv Mladosti sljedeće kolo priča oko opstanka trebala bi biti završena.A i jesenas je na Piroti Olimpik u zadnjoj minuti izjednačio...Nije ovaj niz dobrih rezultata slučajan.Nova uprava je največi razlog i dobra pojačanja,malo para u klub i to je to... 

-
- Kontakt:
Ma cetiri ekipe se ravnopravno bore i to je to...ko ce prvi posustati vidjet cemo,Zeljo je slabiji u odnosu na ostale tri ekipe,ali ima odlican raspored i ne igra kup utakmice tako da vidjet cemo...svima podjednake sanse 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Foto finiš između Želje i Širokog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako Siroki uzme Zrinjskog ima najvece sanse za titulu,ako tu bude X Zeljo ponovo iskace kao prvi favorit za prvenstvo.Zelji ce biti kljucna utakmica na Otoci,tradicionalno se dobro igra protiv Olimpica,"domaca" utakmica tako da bi to moglo biti dobro za plave ako se poklope neke stvari.Virtu4l je napisao/la:Foto finiš između Želje i Širokog.
Sarajevo recimo gostuje Rudaru P. i Travniku,mislim da je u ovakvoj situaciji puno bolje gostovati Olimpicu i Velezu.
Bas ce biti zanimljivo Premiership i BHT Premier liga trenutno dvije najzanimljivije Evropske lige

SLOBODA NAVIJAČIMA
Zeljo i Siroki moraju sve domace utakmice da pobjede ako zele titulu ! A gostovanja:
Ž > Olimpik, Velez, Rudar.
Š > Zrinjski, Leotar, Olimpik.
Ko prvi kiksa na gostovanju
...
Ž > Olimpik, Velez, Rudar.
Š > Zrinjski, Leotar, Olimpik.
Ko prvi kiksa na gostovanju

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
malo sam ti prepravio postElegant je napisao/la:Zeljo i Siroki moraju sve domace utakmice da pobjede ako zele titulu ! A gostovanja:
Ž > Olimpik, Velez, Derbi, Rudar.
Š > Zrinjski, Olimpik.
Ko prvi kiksa na gostovanju...

jer u derbiju nema favorita niti domacin-gost
Ja derbi racunam pobjedu jer jednostavno moramo ih pobjedit, smijem da potpisem da smo u ove dvije utakmice kupa bili bolji samo nismo imali srece.
A jos ako se ostali rezultati do tada poklope, pa to bi bilo ludilo da ta utakmica odlucuje titulu.
A jos ako se ostali rezultati do tada poklope, pa to bi bilo ludilo da ta utakmica odlucuje titulu.
samo nerealan covjek moze napisati takvo nesto,Elegant je napisao/la:Ja derbi racunam pobjedu jer jednostavno moramo ih pobjedit, smijem da potpisem da smo u ove dvije utakmice kupa bili bolji samo nismo imali srece.
Zeljo ne smije uci u derbi bez makar jednog boda prednosti, ukoliko misli ici na titulu...
nema veze ko je bolji, ja mislim da su kone bile bolje, ali smo mi mogli pobjediti,
isto tako sta ako u Derbiju, Zeljo bude bolji a oni pobjede, hoce li ti to biti neka utjeha, naravno da nece.
zato Zeljo mora imati zalihu da u slucaju nerjesenog ostane ispred i to bi godilo Sirokom i Zrinjskom.
u slucaju da kone pobjede, nebi nam bilo dovoljno ni 3 boda prednosti jer bi automatski oni imali bolji omjer, ista stvar je i njima, cak da do derbija nas prestignu i napave razliku od tri boda, nama je dovoljna bilo kakva pobjeda da ih prestignemo.
- Ultras1921
- Kontakt:
Bas me zanima kakva ce biti kazna saveza. Mi smo 2 tekme bez publike i ja mislim 8000 KM za slično skandiranje dobili.Carli je napisao/la:Seljakluk u BL.
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Velež - Rudar 2 

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Teško.. Igraj, makar je dobra kvoticaDjorkaeff je napisao/la:Velež - Rudar 2

003871312
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa vama je bolje da ih mi klepimo iduce kolo,jel oni u tom slucaju ispadaju sigurno i vi zadnje kolo imate dole izlet i sigurna tri bodaBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A prije toga moram mi vas klepit u derbiju, nije ti losa ideja.miky_hz je napisao/la:Pa vama je bolje da ih mi klepimo iduce kolo,jel oni u tom slucaju ispadaju sigurno i vi zadnje kolo imate dole izlet i sigurna tri bodaBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...![]()

1. Zeljo
2. Sarajevo + kup
ostali ne bitni !
Iduće kolo Zrinjski-Široki. Jedni vjerovatno otpadaju iz trke za titulu.
Najbolje bi bilo x, dvije muhe jednim udarcem.
Najbolje bi bilo x, dvije muhe jednim udarcem.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Do zadnjeg kola ce situacija biti rijesena 100%.miky_hz je napisao/la:Pa vama je bolje da ih mi klepimo iduce kolo,jel oni u tom slucaju ispadaju sigurno i vi zadnje kolo imate dole izlet i sigurna tri bodaBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...![]()
Rece mi covjek iz Lukavice sad da li se sprdao nemam pojma,bio je ozbiljan,kaze iz pouzdanih izvora zna da ce Slaviji biti oduzeto jos 9 bodova i da oni idu 100% sa Leotarom u drugu ligu,da li je ko nacuo nesto slicno?
Ocekivah danas remi u Istocnom Sarajevu, ali po svemu sudeci Zrinjski dolazi do pobjede. Siroki rutinski, ne provodi se Radnik lijepo u Hercegovini. Zeljo i Sarajevo jucer ocekivano, bit ce ludilo do kraja.
Dobar Memo, dobar.Djorkaeff je napisao/la:Velež - Rudar 2
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, Paromlinac, sarajevo19461987 i 22 gosta.