Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Mislim da je krajnje vrijeme da se utakmice koje odlučuju o prvaku,kao i one koje odlučuju o opstanku,igraju u isto vrijeme.
Da bi se izbjegle bilo kakve kalkulacije i štele.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Mislim da to pravilo vazi za zadnja 3.kola ako se ne varamtepsija je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se utakmice koje odlučuju o prvaku,kao i one koje odlučuju o opstanku,igraju u isto vrijeme.
Pa zadnja tri kola sve utakmice pocinju u isto vrijeme. Nece se sada mjenjati pravilnik pa da se samo zato sto 7 kola prije kraja imamo cetiri ekipe koje se bore za naslov da svi ostali moraju onda da igraju u isto vrijeme zbog njih, a krajnje bi bilo bezobrazno usloviti samo te ekipe i cak pomalo tesko i konfuzno definisati to.tepsija je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se utakmice koje odlučuju o prvaku,kao i one koje odlučuju o opstanku,igraju u isto vrijeme.
Od 6 klubova iz rs samo jedan je siguran od ispadanja. Od 6 klubova 5 prijeti gasenje
Za 6 sezona bit ce 1 klub iz rs i tada ce tek nastati pravi cirkus. Trazit ce se prosirenje lige i standardna 6 kluba iz rs
Ide nova suspenzija, repka ce biti taraba zbog smjene generacije, legende opet uskociti, skinut ce se suspenzija, sa savezom rs ce se naci na pola puta bit ce standardna 3 kluba, a liga ce i dalje brojati 16 klubova.
Crnogorci i siptari preko nasih "velikana" ostvaruju historijske trenutke.
Novinari napisu koji izvjestaj od 5 recenica iz PL, ali zato citav roman o Malom princu.
Begica boli k... za PL, mosa repka, mosa Brazil.
Niko nema volje da pokrene temu o napretku BH fudbala.

Za 6 sezona bit ce 1 klub iz rs i tada ce tek nastati pravi cirkus. Trazit ce se prosirenje lige i standardna 6 kluba iz rs

Novinari napisu koji izvjestaj od 5 recenica iz PL, ali zato citav roman o Malom princu.

NO PYRO NO PARTY
Leotar nije trebao igrat' juče, naši nisu trebali putovati dole itd.
Pored toga, neko iz Saveza je i slab s brojevima, 16900 KM piše kao šest hiljada i 900

Pored toga, neko iz Saveza je i slab s brojevima, 16900 KM piše kao šest hiljada i 900

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ce imati volje kad je svima bitna repka **** ih repka. I medije boli **** za ligom, sve i jedan mediji u BiH.Buu je napisao/la:Od 6 klubova iz rs samo jedan je siguran od ispadanja. Od 6 klubova 5 prijeti gasenje![]()
Za 6 sezona bit ce 1 klub iz rs i tada ce tek nastati pravi cirkus. Trazit ce se prosirenje lige i standardna 6 kluba iz rsIde nova suspenzija, repka ce biti taraba zbog smjene generacije, legende opet uskociti, skinut ce se suspenzija, sa savezom rs ce se naci na pola puta bit ce standardna 3 kluba, a liga ce i dalje brojati 16 klubova.
![]()
Novinari napisu koji izvjestaj od 5 recenica iz PL, ali zato citav roman o Malom princu.![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ove god izgleda nece biti predstavnika PC u euro utakmicama
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- samo_lijevo
- Kontakt:
Buu je napisao/la:Od 6 klubova iz rs samo jedan je siguran od ispadanja. Od 6 klubova 5 prijeti gasenje![]()
Za 6 sezona bit ce 1 klub iz rs i tada ce tek nastati pravi cirkus. Trazit ce se prosirenje lige i standardna 6 kluba iz rsIde nova suspenzija, repka ce biti taraba zbog smjene generacije, legende opet uskociti, skinut ce se suspenzija, sa savezom rs ce se naci na pola puta bit ce standardna 3 kluba, a liga ce i dalje brojati 16 klubova.
![]()
Novinari napisu koji izvjestaj od 5 recenica iz PL, ali zato citav roman o Malom princu.![]()
odlicno sroceno,davno sam ja pisao da savez odrzava ligu samo zbog reprezentacije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Nemojte griješti dušu ljudi, Avaz od svih medija svaki dan ima nešto o Željezničaru i Sarajevu, sutra im je onaj sportski dodatak, najviše o našoj ligi ima, ne mislim na Avaz Sport i karikaturu Sinana, nego sportsku redakciju što svaki dan izlazi!Sarajlijc@ je napisao/la:Kako ce imati volje kad je svima bitna repka **** ih repka. I medije boli **** za ligom, sve i jedan mediji u BiH.Buu je napisao/la:Od 6 klubova iz rs samo jedan je siguran od ispadanja. Od 6 klubova 5 prijeti gasenje![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!
Ne znam po kojemu rezonu jedni otpadaju iz utrke,sve da i odigraju neriješeno ili netko izgubi razlika je samo 2 ili 3 boda i to pod uvjetom da Željo dobije Čelik.Znači po tebi i tvom rezonu Sarajevo već otpalo iz utrke.FaraonTM je napisao/la:Iduće kolo Zrinjski-Široki. Jedni vjerovatno otpadaju iz trke za titulu.
Najbolje bi bilo x, dvije muhe jednim udarcem.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Ova liga zaslužuje pažnju majku mu *ebem ! Dajte malo !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
6 kola je do kraja, 2 ili 3 boda su puno u borbi za titulu, još svi osim Želje imaju minimalno dvije utakmice više samim tim manje snage.zrinja05 je napisao/la:Ne znam po kojemu rezonu jedni otpadaju iz utrke,sve da i odigraju neriješeno ili netko izgubi razlika je samo 2 ili 3 boda i to pod uvjetom da Željo dobije Čelik.Znači po tebi i tvom rezonu Sarajevo već otpalo iz utrke.FaraonTM je napisao/la:Iduće kolo Zrinjski-Široki. Jedni vjerovatno otpadaju iz trke za titulu.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma o kvaliteti se može razgovarati i svi znamo na kojem smo nivou ali brate nikad zanimljivije prvenstvo nije bilo a realno ni poštenije , od suđenja pa nadalje.zizu1991 je napisao/la:Ova liga zaslužuje pažnju majku mu *ebem ! Dajte malo !
I ne mislim na kvalitetu, ali kako dići ligu na veći nivo, ako se Savez ne brine za nju, ako su medijska izvještavanja ( čast izuzecima ) oskudna i blago rečeno napisana tonom nezainteresovanosti ?
Pa to je to, treba malo agresivnija medijska kampanja da se povede, da se masa zainteresuje, stvore bolji uslovi. Ovako samo tapkamo u mjestu. Veliki jaz između reprezentativnog i klupskog fudbala nikada dobro nije donio bilo kojoj nacionalnoj nogometnoj selekciji, ali i nogometu uopšte bilo koje zemlje, to je jasno k'o dan.zrinja05 je napisao/la:nikad zanimljivije prvenstvo nije bilo a realno ni poštenije , od suđenja pa nadalje.
- samo_lijevo
- Kontakt:
slaba utjeha,nema nista od lige kada se igra na ledini uz prisustvo cca. 1500 gledalaca.zrinja05 je napisao/la:Ma o kvaliteti se može razgovarati i svi znamo na kojem smo nivou ali brate nikad zanimljivije prvenstvo nije bilo a realno ni poštenije , od suđenja pa nadalje.zizu1991 je napisao/la:Ova liga zaslužuje pažnju majku mu *ebem ! Dajte malo !
A tako malo treba da se raja probudi,pod hitno treba skratiti ligu.Time ce sve krenuti ka boljem.
Naravno tu je kljucni savez koji se mora okrenuti ka PL.
-
- Kontakt:
pa zna se koje je rjesenje ,smanjiti ligu na 12 i doigravanje za prvakai za opstanak ,dobijes neizvjesnost a i kvaltet popraviszizu1991 je napisao/la:I ne mislim na kvalitetu, ali kako dići ligu na veći nivo, ako se Savez ne brine za nju, ako su medijska izvještavanja ( čast izuzecima ) oskudna i blago rečeno napisana tonom nezainteresovanosti ?
Pa to je to, treba malo agresivnija medijska kampanja da se povede, da se masa zainteresuje, stvore bolji uslovi. Ovako samo tapkamo u mjestu. Veliki jaz između reprezentativnog i klupskog fudbala nikada dobro nije donio bilo kojoj nacionalnoj nogometnoj selekciji, ali i nogometu uopšte bilo koje zemlje, to je jasno k'o dan.zrinja05 je napisao/la:nikad zanimljivije prvenstvo nije bilo a realno ni poštenije , od suđenja pa nadalje.
Kako to ostvariti, kad svako selo u BiH mora da ima ekipu da ih predstavlja u PLBiH ?bordobijeli je napisao/la:smanjiti ligu na 12 i doigravanje za prvakai za opstanak ,dobijes neizvjesnost a i kvaltet popravis

- samo_lijevo
- Kontakt:
samo poostriti uslove za igranje u PL,nema te politike koja to moze stopirati.zizu1991 je napisao/la:Kako to ostvariti, kad svako selo u BiH mora da ima ekipu da ih predstavlja u PLBiH ?bordobijeli je napisao/la:smanjiti ligu na 12 i doigravanje za prvakai za opstanak ,dobijes neizvjesnost a i kvaltet popravis
Prvo tko je rekao da će Željo 100 % dobit npr. Čelika ili da će Sarajevo dobiti u Prijedoru.Realno, Željo je u najlošijoj formi i ima najviše problema sa igračkim kadrom (iako ja mislim da će dobiti nezainteresirani Čelik koji se okrenuo kupu).Po meni Široki je daleko najbliži tituli i ako ostanu neporaženi u Mostaru teško će ih itko skinuti sa vrha a naročito jer imaju dvije zaredom kući a onda Leotar u Trebinju.FaraonTM je napisao/la:6 kola je do kraja, 2 ili 3 boda su puno u borbi za titulu, još svi osim Želje imaju minimalno dvije utakmice više samim tim manje snage.zrinja05 je napisao/la:Ne znam po kojemu rezonu jedni otpadaju iz utrke,sve da i odigraju neriješeno ili netko izgubi razlika je samo 2 ili 3 boda i to pod uvjetom da Željo dobije Čelik.Znači po tebi i tvom rezonu Sarajevo već otpalo iz utrke.FaraonTM je napisao/la:Iduće kolo Zrinjski-Široki. Jedni vjerovatno otpadaju iz trke za titulu.
Treba biti realan ,mi smo mala država i ako bi smo nagurali na nekakav prosjek od 3000 po tekmi to bi bilo extra za ovu ligu.Tek sa bitnim poboljšanjem infrastrukture na stadionima možemo početi razgovarati o nečem boljem.slaba utjeha,nema nista od lige kada se igra na ledini uz prisustvo cca. 1500 gledalaca.
A tako malo treba da se raja probudi,pod hitno treba skratiti ligu.Time ce sve krenuti ka boljem.
Naravno tu je kljucni savez koji se mora okrenuti ka PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.