Bas me zanima kakva ce biti kazna saveza. Mi smo 2 tekme bez publike i ja mislim 8000 KM za slično skandiranje dobili.Carli je napisao/la:Seljakluk u BL.
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Bas me zanima kakva ce biti kazna saveza. Mi smo 2 tekme bez publike i ja mislim 8000 KM za slično skandiranje dobili.Carli je napisao/la:Seljakluk u BL.
Teško.. Igraj, makar je dobra kvoticaDjorkaeff je napisao/la:Velež - Rudar 2
Pa vama je bolje da ih mi klepimo iduce kolo,jel oni u tom slucaju ispadaju sigurno i vi zadnje kolo imate dole izlet i sigurna tri bodaBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...![]()
A prije toga moram mi vas klepit u derbiju, nije ti losa ideja.miky_hz je napisao/la:Pa vama je bolje da ih mi klepimo iduce kolo,jel oni u tom slucaju ispadaju sigurno i vi zadnje kolo imate dole izlet i sigurna tri bodaBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...![]()
Do zadnjeg kola ce situacija biti rijesena 100%.miky_hz je napisao/la:Pa vama je bolje da ih mi klepimo iduce kolo,jel oni u tom slucaju ispadaju sigurno i vi zadnje kolo imate dole izlet i sigurna tri bodaBaja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je, Rudar ce morati uzeti Sarajevo ako misli opstati... Jos je bolje sto Sarajevo ima i kup u srijedu, pa preporucujem Rudaru da se igra u subotu...![]()
Dobar Memo, dobar.Djorkaeff je napisao/la:Velež - Rudar 2
Mislim da to pravilo vazi za zadnja 3.kola ako se ne varamtepsija je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se utakmice koje odlučuju o prvaku,kao i one koje odlučuju o opstanku,igraju u isto vrijeme.
Da bi se izbjegle bilo kakve kalkulacije i štele.
Pa zadnja tri kola sve utakmice pocinju u isto vrijeme. Nece se sada mjenjati pravilnik pa da se samo zato sto 7 kola prije kraja imamo cetiri ekipe koje se bore za naslov da svi ostali moraju onda da igraju u isto vrijeme zbog njih, a krajnje bi bilo bezobrazno usloviti samo te ekipe i cak pomalo tesko i konfuzno definisati to.tepsija je napisao/la:Mislim da je krajnje vrijeme da se utakmice koje odlučuju o prvaku,kao i one koje odlučuju o opstanku,igraju u isto vrijeme.
Da bi se izbjegle bilo kakve kalkulacije i štele.
Kako ce imati volje kad je svima bitna repka **** ih repka. I medije boli **** za ligom, sve i jedan mediji u BiH.Buu je napisao/la:Od 6 klubova iz rs samo jedan je siguran od ispadanja. Od 6 klubova 5 prijeti gasenje![]()
Za 6 sezona bit ce 1 klub iz rs i tada ce tek nastati pravi cirkus. Trazit ce se prosirenje lige i standardna 6 kluba iz rsIde nova suspenzija, repka ce biti taraba zbog smjene generacije, legende opet uskociti, skinut ce se suspenzija, sa savezom rs ce se naci na pola puta bit ce standardna 3 kluba, a liga ce i dalje brojati 16 klubova.
![]()
Crnogorci i siptari preko nasih "velikana" ostvaruju historijske trenutke.
Novinari napisu koji izvjestaj od 5 recenica iz PL, ali zato citav roman o Malom princu.![]()
Begica boli k... za PL, mosa repka, mosa Brazil.
Niko nema volje da pokrene temu o napretku BH fudbala.
Buu je napisao/la:Od 6 klubova iz rs samo jedan je siguran od ispadanja. Od 6 klubova 5 prijeti gasenje![]()
Za 6 sezona bit ce 1 klub iz rs i tada ce tek nastati pravi cirkus. Trazit ce se prosirenje lige i standardna 6 kluba iz rsIde nova suspenzija, repka ce biti taraba zbog smjene generacije, legende opet uskociti, skinut ce se suspenzija, sa savezom rs ce se naci na pola puta bit ce standardna 3 kluba, a liga ce i dalje brojati 16 klubova.
![]()
Crnogorci i siptari preko nasih "velikana" ostvaruju historijske trenutke.
Novinari napisu koji izvjestaj od 5 recenica iz PL, ali zato citav roman o Malom princu.![]()
Begica boli k... za PL, mosa repka, mosa Brazil.
Niko nema volje da pokrene temu o napretku BH fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.