Saurman je napisao/la:
Od Weisera se nema šta očekivati,mali je danas podbacio totalno.Gubio lopte,svaki drugi pas pogrešan a centaršut mu živi očaj.
Salahi ništa specijalno, nije imao veći greški mada su i kod njega centaršutevi slaba tačka.
Hojberg pokazao da se na njega može ozbiljno računati,danas odigrao veoma dobru partiju.
Mora se više pažnje posvetiti mlađim kategorijama jer ovo što sam danas vidio nije baš obećavajuće ako izuzmem Hojberga.
Gledam engleski smećarski portal The Sun se lafo izvinuo Bastiju, nadam se da engleska **** neće pustiti na AA.
A ne možeš tako površno gledati na njihove nastupe.
Realno, pola ekipe je jučer izgledalo amaterski i kao što sam već napisao, oni bi svi bolje izgledali da su igrali uz bolje igrače i da su igrali sa malo više slobode. Samo probaj zamisliti taj pritisak kad nastupaš prvi put za Bayern i gdje je mjerlio za tvoje igre nastup Ribery, Robbena, Lahma, Alabe...
Shaqiri nije ništa bolje izgledao od Weisera, osim što je imao muda da vuče loptu naprijed.
Daleko od toga da su ovo bile dobre partije poslije kojih možeš reći da si dobio igrače za narednih 10 godina, ali daleko i od toga da možeš reći da ne treba računati na njih.
Ja se sjećam Alabinog debija u Ligi prvaka protiv Fiorentine, mislim da mu je to bio debi, nisam siguran, gdje je izgledao kao mrtvi prosjek od igrača. S druge strane, Kroos je imao odličan debi i tek nakon one sezone u Leverkusenu je Bayern dobio odličnog igrača.
Hummelsa su otpisali pa je on postao jedan od najboljih stopera svijeta par sezona nakon toga.
U Bayernu ima siguno 30 mladih igrača koji su ili ponikli u Bayernu ili došli iz drugih klubova sa etiketama najboljih u svom uzrastu, pa pored svih njih samo ova trojica su dobila priliku.
Ako ih Guardiola vodi sa sobom na pripreme i treninge, onda znači da u njima ima
nešto. E sad, da li će od toga
nečega od njih postati uzdanice Bayerna za narednih 10 godina ili ne, na njima je.
Sallahi ima sasvim pristojan centaršut.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...