@Effe
Ma, mene covek treba samo da podstakne malo
Pazi sad, mali osvrt na prvi mec. Par dana pred utakmicu i pred sami zreb sam napisao da ne bih Mancester.
Znao sam da ce da odigraju tipicnu "fergusonsku' utakmicu. Posle 60 sekundi sam znao da necemo moci vise od 1 gola da postignemo. A kad smo primili gol, u jednom momentu sam posumnjao da cemo postici uopste gol. Da je umesto onog Felainija igrao neki malcice odlucniji igrac, verujem da bi nas pobedili.
A sto se drugog meca tice, pitanje je sta Pep hoce. On nije covek koji ce reci - "pa dobro, imamo aktivan rezultat, aj da igramo oprezno bez srljanja, da cuvamo ovo sto imamo" verujem da ce se ici ofanzivno, kao da jurimo rezultat. Mislim da bi moglo biti zaguljeno ako ne damo gol u prvom poluvremenu. Ako udjemo sa 0-0 zadnju trecinu, bice svasta.
Sto se tice izostanaka, mislim da ce neigranje Bastiana dobro doci. Stoji to da je otkako se vratio postigao maltene sve golove, ali ja sam primetio pad u igri otkako je on zauzeo mesto na sredini. On je vise doprineo stabilnosti odbrane. Otkako se vratio igra je postala nekako jednodimenzionala, nismo bili tako fleksibilni i nepredvidljivi. A ovako, napadi nam vise lice jedan na drugi nego ranije. Najbolji smo kad su na centru Tiago, Lam i Kros, tu nema dileme.
Moram priznati da sam se svaki put uplasio kad je Kagava imao loptu, jes' da je nije cesto imao, ali svi znamo koliko je bio koban po nas.
Ne znam rezultat, mora jos malo da se iskristalise