NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la staragarda » 18 apr 2014, 21:42

Zoom088 je napisao/la:Nisam nesto pratio temu u zadnjih nekoliko dana, pa ako moze neko da napise zna li se kakvo se vrijeme sutra ocekuje u Gracanici?
Cisto da znam zbog opreme, kabanica itd...

:mrgreen: :mrgreen:
pa isto ko i u lukavcu :urnebes: :urnebes: ...pa ne ides u london,jbt :rol: :rol: ...lukavac gracanica 20 km :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 apr 2014, 21:46

Ama zezam se na konto prethodnih komentara, bem te nepazljiva :D.

Nazalost, propustam ovaj derbi, sutra sam na bliskom (nam) Istoku, iliti Beogradu na "tajnom zadatku" :cool:

Ali bice video na internetu vec u nedjelju pa gledajte kako je bilo ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

MarcoPolo
Kontakt:

Post Postao/la MarcoPolo » 18 apr 2014, 21:51

Sutra u Gračanici sude dva sudca koja su sudila u 21 kolu utakmicu Jedinstvo- Radnički moja iskrena želja su bili suci sa premijer lige i UEFA znakom jer sada bojim da nebude cirkus od suđenja ali se još nadam i da je Zrnić pametniji od starijeg Zrnića i da neće podleći uticajima jer mnogi priželjkuju u Gračanici X a raniji događaji govore da nam Zrnići nisu bili u Gračanici na nivou, pamtim jednu otimačinu prije par godina.Zato Bratstvo mora odigrati najbolju utakmicu u ovom prvenstvu a i tradicija je na našoj strani Jedinstvo je osvajalo bodove protiv Bratstva samo otimačinom ili ko prije godinu dana kada smo im pustili.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 18 apr 2014, 22:19

Zrnić nama zna često suditi, i iskreno nikad je nije sudio dobro. Kako god da se završi naša utakmica, njemu se **** majka, jer je najvece **** od sudije.
Nadam se da ce sutra suditi posteno, ni za jedne ni za druge.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 18 apr 2014, 22:24

NKJ je napisao/la:Zrnić nama zna često suditi, i iskreno nikad je nije sudio dobro. Kako god da se završi naša utakmica, njemu se **** majka, jer je najvece **** od sudije.
Nadam se da ce sutra suditi posteno, ni za jedne ni za druge.
Ja se naravno nadam da nece i da ce nam sudija navuci pobjedu. Ako je njima navuce onda je papak, ako nama onda je gospodin :D

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 18 apr 2014, 22:44

Pa fazon je u tome da vi sutra samo uz pomoc sudija i mozete pobijediti, jer drugog nacina definitivno nema :-D

AVOKADO
Kontakt:

Post Postao/la AVOKADO » 19 apr 2014, 01:37

seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 19 apr 2014, 02:17

AVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
malo se vrijeđamo,netrebaju nama vaše pare,mi smo pokazali na terenu ko je bolji,tako i sutra idemo po 3 boda,ako bi dali nekom bodove to je sigurno sloboda a ima tu nešto zbog čega nesmijemo dat bodove ni za milione,a ti sigurno neznaš šta je u pitanju pa odmah vrijeđaš,svaka ti čast :clap:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 apr 2014, 07:40

Ma danas 100% nije prodata utakmica jer imam malo je reci sigurnu informaciju. Zato sam i napisao da biscani sutra mogu samo uz pomoc sudija danas do bodova

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 apr 2014, 08:42

AVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii

Pojma ti nemas ,a uostalom lova je stigla :mrgreen:
hajd sad :rol: :rol: :rol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 apr 2014, 10:11

Vidi se da veze nemaš. Raspitaj se pa pričaj i nazivaj nekoga seljačinom ;)

Danas očekujem pogodak Damčeta, vrijeme je :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

AVOKADO
Kontakt:

Post Postao/la AVOKADO » 19 apr 2014, 10:13

samo mi reci da helic nije zvao azmira i trazio premije ???

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 apr 2014, 10:15

AVOKADO je napisao/la:samo mi reci da helic nije zvao azmira i trazio premije ???
Ma ti znaš ovde najbolje, de nam pusti i snimak razgovora ako ti nije problem
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 10:17

Ma šta ste zapeli više sa tim premijama, ako mu je toliko stalo, nek traži od našeg Predsjednika, dobiće sigurno

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 19 apr 2014, 10:53

@NKJ zar ti nisi nama danas trebao nesto da kazes sta je rekao Helic :lol: :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 apr 2014, 11:00

Moje Bratstvo danas u malim problemima docekuje tekmu sa Jedinstvom.... Iz prve postave fali Smajlovic(oporavlja se od povrede ali ce biti na klupi) dok sa klupe ozlijedeni su Nezic i Mustafic.... Ipak vjerujem u tri boda i vjerujem da bilo koji igrac koji dobije sansu da ce dati sve od sebe i da ce nam donijeti pobjedu danas....

Postava koju ocekujem danas

-------------Mitrovic-----
Salkic---Susa-----Kadic---Pantic
Moussa--Jahic----Omerovic--Smigalovic
--------Poturalic---Suljic-----

Najrealnije s klupe sansu cekaju Mevkic,Delic,Husejnovic pa mozda i Smajlovic ukoliko zagusti :D
www.nkbratstvogracanica.com

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 apr 2014, 11:31

SARS je napisao/la:Ma danas 100% nije prodata utakmica jer imam malo je reci sigurnu informaciju. Zato sam i napisao da biscani sutra mogu samo uz pomoc sudija danas do bodova
a Jedinstvo do bodova nikako ne može doći jer nismo kvalitetna ekipa jelde? .. daj jednom u svom životu budi realan samo jednom molim te ......

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 19 apr 2014, 11:55

Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra'' :)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 19 apr 2014, 12:17

intercontinental je napisao/la:Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra'' :)
Realno Jedinstvo ima najjaci napad u ligi i ako budu igrali bolje nego kao na Tusnju izlazimo ne porazeni. :cool:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 19 apr 2014, 12:19

ko budala hodam po avliji u gledam u oblake...imam osjećaj da je komšiluk već skontao da sam puko a ja jadan samo gledam da nas zaobiđe kiša :D

šta mene raduje uoči ove utakmice...pa onaj pregled utakmice Čapljina-Jedinstvo, ako naši gosti budu igrali kao u toj utakmici i ako mi dobijemo onoliko prilika, njima su 3 komada zagarantovana ;)

a ovi što REALNO pišu ko ima najjači napad i najjaču odbranu...ne treba tu puno pametovati, pogledate postignute i primljene golove i sve jasno ko dan ;)
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.