pa isto ko i u lukavcuZoom088 je napisao/la:Nisam nesto pratio temu u zadnjih nekoliko dana, pa ako moze neko da napise zna li se kakvo se vrijeme sutra ocekuje u Gracanici?
Cisto da znam zbog opreme, kabanica itd...
![]()
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ama zezam se na konto prethodnih komentara, bem te nepazljiva
.
Nazalost, propustam ovaj derbi, sutra sam na bliskom (nam) Istoku, iliti Beogradu na "tajnom zadatku"
Ali bice video na internetu vec u nedjelju pa gledajte kako je bilo
Nazalost, propustam ovaj derbi, sutra sam na bliskom (nam) Istoku, iliti Beogradu na "tajnom zadatku"
Ali bice video na internetu vec u nedjelju pa gledajte kako je bilo
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Sutra u Gračanici sude dva sudca koja su sudila u 21 kolu utakmicu Jedinstvo- Radnički moja iskrena želja su bili suci sa premijer lige i UEFA znakom jer sada bojim da nebude cirkus od suđenja ali se još nadam i da je Zrnić pametniji od starijeg Zrnića i da neće podleći uticajima jer mnogi priželjkuju u Gračanici X a raniji događaji govore da nam Zrnići nisu bili u Gračanici na nivou, pamtim jednu otimačinu prije par godina.Zato Bratstvo mora odigrati najbolju utakmicu u ovom prvenstvu a i tradicija je na našoj strani Jedinstvo je osvajalo bodove protiv Bratstva samo otimačinom ili ko prije godinu dana kada smo im pustili.
Zrnić nama zna često suditi, i iskreno nikad je nije sudio dobro. Kako god da se završi naša utakmica, njemu se **** majka, jer je najvece **** od sudije.
Nadam se da ce sutra suditi posteno, ni za jedne ni za druge.
Ja se naravno nadam da nece i da ce nam sudija navuci pobjedu. Ako je njima navuce onda je papak, ako nama onda je gospodinNKJ je napisao/la:Zrnić nama zna često suditi, i iskreno nikad je nije sudio dobro. Kako god da se završi naša utakmica, njemu se **** majka, jer je najvece **** od sudije.
Pa fazon je u tome da vi sutra samo uz pomoc sudija i mozete pobijediti, jer drugog nacina definitivno nema 
seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
malo se vrijeđamo,netrebaju nama vaše pare,mi smo pokazali na terenu ko je bolji,tako i sutra idemo po 3 boda,ako bi dali nekom bodove to je sigurno sloboda a ima tu nešto zbog čega nesmijemo dat bodove ni za milione,a ti sigurno neznaš šta je u pitanju pa odmah vrijeđaš,svaka ti častAVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
Ma danas 100% nije prodata utakmica jer imam malo je reci sigurnu informaciju. Zato sam i napisao da biscani sutra mogu samo uz pomoc sudija danas do bodova
AVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
Pojma ti nemas ,a uostalom lova je stigla
hajd sad
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Vidi se da veze nemaš. Raspitaj se pa pričaj i nazivaj nekoga seljačinomAVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
Danas očekujem pogodak Damčeta, vrijeme je
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
samo mi reci da helic nije zvao azmira i trazio premije ???
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma ti znaš ovde najbolje, de nam pusti i snimak razgovora ako ti nije problemAVOKADO je napisao/la:samo mi reci da helic nije zvao azmira i trazio premije ???
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma šta ste zapeli više sa tim premijama, ako mu je toliko stalo, nek traži od našeg Predsjednika, dobiće sigurno
@NKJ zar ti nisi nama danas trebao nesto da kazes sta je rekao Helic

Moje Bratstvo danas u malim problemima docekuje tekmu sa Jedinstvom.... Iz prve postave fali Smajlovic(oporavlja se od povrede ali ce biti na klupi) dok sa klupe ozlijedeni su Nezic i Mustafic.... Ipak vjerujem u tri boda i vjerujem da bilo koji igrac koji dobije sansu da ce dati sve od sebe i da ce nam donijeti pobjedu danas....
Postava koju ocekujem danas
-------------Mitrovic-----
Salkic---Susa-----Kadic---Pantic
Moussa--Jahic----Omerovic--Smigalovic
--------Poturalic---Suljic-----
Najrealnije s klupe sansu cekaju Mevkic,Delic,Husejnovic pa mozda i Smajlovic ukoliko zagusti
Postava koju ocekujem danas
-------------Mitrovic-----
Salkic---Susa-----Kadic---Pantic
Moussa--Jahic----Omerovic--Smigalovic
--------Poturalic---Suljic-----
Najrealnije s klupe sansu cekaju Mevkic,Delic,Husejnovic pa mozda i Smajlovic ukoliko zagusti
www.nkbratstvogracanica.com
- anonymous001
- Kontakt:
a Jedinstvo do bodova nikako ne može doći jer nismo kvalitetna ekipa jelde? .. daj jednom u svom životu budi realan samo jednom molim te ......SARS je napisao/la:Ma danas 100% nije prodata utakmica jer imam malo je reci sigurnu informaciju. Zato sam i napisao da biscani sutra mogu samo uz pomoc sudija danas do bodova
-
intercontinental
- Kontakt:
Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra'' 
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- sigurnoable
- Kontakt:
Realno Jedinstvo ima najjaci napad u ligi i ako budu igrali bolje nego kao na Tusnju izlazimo ne porazeni.intercontinental je napisao/la:Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra''
ko budala hodam po avliji u gledam u oblake...imam osjećaj da je komšiluk već skontao da sam puko a ja jadan samo gledam da nas zaobiđe kiša
šta mene raduje uoči ove utakmice...pa onaj pregled utakmice Čapljina-Jedinstvo, ako naši gosti budu igrali kao u toj utakmici i ako mi dobijemo onoliko prilika, njima su 3 komada zagarantovana
a ovi što REALNO pišu ko ima najjači napad i najjaču odbranu...ne treba tu puno pametovati, pogledate postignute i primljene golove i sve jasno ko dan
šta mene raduje uoči ove utakmice...pa onaj pregled utakmice Čapljina-Jedinstvo, ako naši gosti budu igrali kao u toj utakmici i ako mi dobijemo onoliko prilika, njima su 3 komada zagarantovana
a ovi što REALNO pišu ko ima najjači napad i najjaču odbranu...ne treba tu puno pametovati, pogledate postignute i primljene golove i sve jasno ko dan
Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Crkvice1988 i 11 gostiju.