pa isto ko i u lukavcuZoom088 je napisao/la:Nisam nesto pratio temu u zadnjih nekoliko dana, pa ako moze neko da napise zna li se kakvo se vrijeme sutra ocekuje u Gracanici?
Cisto da znam zbog opreme, kabanica itd...
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
pa isto ko i u lukavcuZoom088 je napisao/la:Nisam nesto pratio temu u zadnjih nekoliko dana, pa ako moze neko da napise zna li se kakvo se vrijeme sutra ocekuje u Gracanici?
Cisto da znam zbog opreme, kabanica itd...
![]()
Ja se naravno nadam da nece i da ce nam sudija navuci pobjedu. Ako je njima navuce onda je papak, ako nama onda je gospodinNKJ je napisao/la:Zrnić nama zna često suditi, i iskreno nikad je nije sudio dobro. Kako god da se završi naša utakmica, njemu se **** majka, jer je najvece **** od sudije.
Nadam se da ce sutra suditi posteno, ni za jedne ni za druge.
malo se vrijeđamo,netrebaju nama vaše pare,mi smo pokazali na terenu ko je bolji,tako i sutra idemo po 3 boda,ako bi dali nekom bodove to je sigurno sloboda a ima tu nešto zbog čega nesmijemo dat bodove ni za milione,a ti sigurno neznaš šta je u pitanju pa odmah vrijeđaš,svaka ti častAVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
AVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
Vidi se da veze nemaš. Raspitaj se pa pričaj i nazivaj nekoga seljačinomAVOKADO je napisao/la:seljacina zvao u tuzlu hoce premije da pobijedi a hoce da bude prvi ko fol , azmir ga hladno **** . igrajte za sebe klosariii
Ma ti znaš ovde najbolje, de nam pusti i snimak razgovora ako ti nije problemAVOKADO je napisao/la:samo mi reci da helic nije zvao azmira i trazio premije ???
a Jedinstvo do bodova nikako ne može doći jer nismo kvalitetna ekipa jelde? .. daj jednom u svom životu budi realan samo jednom molim te ......SARS je napisao/la:Ma danas 100% nije prodata utakmica jer imam malo je reci sigurnu informaciju. Zato sam i napisao da biscani sutra mogu samo uz pomoc sudija danas do bodova
Realno Jedinstvo ima najjaci napad u ligi i ako budu igrali bolje nego kao na Tusnju izlazimo ne porazeni.intercontinental je napisao/la:Realno gledajući Bratstvo ima najjaču odbranu u ligi,to se dokazalo i protiv Slobode u Gračanici i x puta u ostalim utakmicama.Tako da će biti teško da Jedinstvo dođe do boda a kamoli do sva tri.Jednostavno Jedinstvo ako bude igralo kao na Tušnju nek se ne nadaju povoljnom rezultatu ,jedino ako se ne desi neka otimačina eventualno u režiji ''Hamde Tigra''