FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TuzlanskaFUKARA
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TuzlanskaFUKARA » 27 apr 2014, 12:00

POZZ MOMCI novi sam na forumu i naravno...TUZLAK sam... sto se moze vidjeti i po nazivu hahah :lolno: ,ali vec duze vrijeme pratim forum i citam redovno postove najvise na temi FK-SLOBODA,ali i ostale kad stignem i da kada je to stizanje u pitanju truditcu se da budem sto vise na temi jer sam zauzet poslom posto radim puno,a i porodican sam covjek :crazy: ..... tako da nadam se da mi necete zamjeriti ako me nebude tu radnim danima :angel: .A sada malo o tekmi naravno bio sam na utakmici zadovoljan sam prikazanom igrom i komotno malo ozbiljniji da su bili moglo je biti i 6-0,ali i ovako je dobro,po meni Mehidic igrac utakmice momak ima laznjak glava boli,ali i sa ostalim sam zadovoljan.....FUKARE...na nivou..Nadam se da sad necemo ispustiti ovu prednost i da cemo do godine abg igrati premijer ligu i da redovno pratim SLOBODU kuci to obavezno... i na gostovanjima cesce iskreno TK,ali u Kakanj idem sigurno sa svojom rajom....Toliko za sada pozdrav mojim TUZLACIMA,a bogami i citavom tuzlanskom bazenu ja to tako volim reci.....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2014, 12:13

@NkBratstvoGracanica;

naravno da ima Bujruma i za vas,ja vazda napišem Bujrum za sve navijače Slobode iz TK kako na Tušanj tako i na stranu,ponesite i zastave/transove (kao u dobra stara vremena) :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 27 apr 2014, 12:14

TuzlanskaFUKARA je napisao/la:POZZ MOMCI novi sam na forumu i naravno...TUZLAK sam... sto se moze vidjeti i po nazivu hahah :lolno: ,ali vec duze vrijeme pratim forum i citam redovno postove najvise na temi FK-SLOBODA,ali i ostale kad stignem i da kada je to stizanje u pitanju truditcu se da budem sto vise na temi jer sam zauzet poslom posto radim puno,a i porodican sam covjek :crazy: ..... tako da nadam se da mi necete zamjeriti ako me nebude tu radnim danima :angel: .A sada malo o tekmi naravno bio sam na utakmici zadovoljan sam prikazanom igrom i komotno malo ozbiljniji da su bili moglo je biti i 6-0,ali i ovako je dobro,po meni Mehidic igrac utakmice momak ima laznjak glava boli,ali i sa ostalim sam zadovoljan.....FUKARE...na nivou..Nadam se da sad necemo ispustiti ovu prednost i da cemo do godine abg igrati premijer ligu i da redovno pratim SLOBODU kuci to obavezno... i na gostovanjima cesce iskreno TK,ali u Kakanj idem sigurno sa svojom rajom....Toliko za sada pozdrav mojim TUZLACIMA,a bogami i citavom tuzlanskom bazenu ja to tako volim reci.....

DOBRODOŠLI :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

qqlele
Kontakt:

Post Postao/la qqlele » 27 apr 2014, 12:28

bparena je napisao/la:slika
Hvala nicaZe :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2014, 12:59

:clap:

http://fksloboda.ba/vijesti/1022-lideri-foto" onclick="window.open(this.href);return false;

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 27 apr 2014, 13:44

Prije svega želim uputiti čestitke, svima koji su na bilo koji način učestvovali da naša svetinja dođe tamo gdje joj je i bilo mjesto.
Ja sam presretan ,i vjerujte već samo razmišljam, na koji način da se zahvalim naaajviše jednom čovjeku bez kojeg sav ovaj ugođaj, ne bi bio danas ovakav ,a to je:

:clap: :clap: :clap: AZMIR HUSIĆ :clap: :clap: :clap:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 apr 2014, 13:55

Delirijum :mrgreen:

slika
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2014, 14:12

joksimovic je napisao/la:Prije svega želim uputiti čestitke, svima koji su na bilo koji način učestvovali da naša svetinja dođe tamo gdje joj je i bilo mjesto.
Ja sam presretan ,i vjerujte već samo razmišljam, na koji način da se zahvalim naaajviše jednom čovjeku bez kojeg sav ovaj ugođaj, ne bi bio danas ovakav ,a to je:

:clap: :clap: :clap: AZMIR HUSIĆ :clap: :clap: :clap:
Nemas pojma koliko je meni drago procitati ovo kad si ti sretan I zadovolja. :)..Inace nismo se mogli nekad sloziti sa nekim stvarima ali ebiga sta ces...zato sad djelimo isto misljenje svi smo srrtni zadovoljni radom u klubu..eto I neka nasa djeca su okosnica nase ekipe Salihovic, Efendic, Mehidic vjerujem da si I tu zadovjan jer mi jesmo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2014, 14:30

Kad se sjetim prije par godina kad nam na Tušnju bude 800-1000 gledalaca bacamo kapu u vis,svi zadovoljni i pobjeda (nekako) 1:0.

A sad protiv nekog Podgrmeča bude na stadionu 3500,pa na PL-kim tekmama na nekim tekmama nema toliko navijača/gledalaca,pogotovu zavisi od težine uatakmice ;) Klubovi se bore za titulu,da predstavljaju BiH u Europi pa se neke mizerne hiljade spominju.

SVI U KAKANJ I STARO I MLADO!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 apr 2014, 14:58

zlajci je napisao/la:Delirijum :mrgreen:

slika
Zadnja 2 mjeseca bez premca u čitavoj BiH, htjeli to neki priznati ili ne :cool:
075

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 apr 2014, 15:08

Kako je lijepo uživati u ovoj pobjedi i na tome što smo prvi. :kafa: Osim toga,srce mi puno kada vidim ove lijepe riječi na relaciji navijači iz Tuzle-navijači iz tuzlanske regije. :thumbup: Kada sljedeće sezone budemo u Premijer ligi,garantujem 7 000 ljudi po utakmici na Tušnju ! :salut:
Zadnja izmjena: Realist, dana/u 27 apr 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 apr 2014, 15:12

nas 5,6 je prognoziralo SLOBODA 1,jedinstvo X i pogodili smo :D :D :D :D
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 15:24

Kad su se doveli svi ovi igraci pricali mnogi koji ne navijaju za Slobodu kako su tu samo radi novca, a svi daju 110% .

Nasi igraci redom Efendic, Salihovic, Mujkic, Halilovic, Jahic, Omic, Mehidic, Selamovic, Prses pa i Mujkic, Music, Husic, Mehanovic, Moranjkic, Kuduzovic, Huseinbasic. Sve su to igraci sa ovih prostora..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2014, 15:30

al mi je najjace bilo "nesto slabija posjeta, oko 3500 ljudi" heheh...i kako je kisa padala citavu sedmicu, pljuskovi i sva sra.nja a teren perfektan..bas gledam slike, nevjerovatan teren.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 apr 2014, 15:34

tuzlak1987 je napisao/la:Kad su se doveli svi ovi igraci pricali mnogi koji ne navijaju za Slobodu kako su tu samo radi novca, a svi daju 110% .

Nasi igraci redom Efendic, Salihovic, Mujkic, Halilovic, Jahic, Omic, Mehidic, Selamovic, Prses pa i Mujkic, Music, Husic, Mehanovic, Moranjkic, Kuduzovic, Huseinbasic. Sve su to igraci sa ovih prostora..
Tako je.Kako lijepo reče Azmir Husić,za Slobodu se u vrijeme Jugoslavije navijalo od Orašja do Olova,od Doboja do Drine.To ćemo uskoro vratiti,i ne samo vratiti nego i pojačati.Sloboda u Premijer ligi,jaka Sloboda,sa novim,velikim Tušnjem,sa dobrom infrastruturom,odličnim odnosima sa klubovima sjeveroistočne Bosne,Sloboda koje će biti u vrhu BH fudbala,koja će igrati evropska takmičenja.Nekih 500 000 navijača.Vjerujem u evropsku Slobodu,Slobodu koja može biti nivo današnjeg Maribora,Rijeke itd.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2014, 15:52

jest lijepo pogledati tabelu :kafa:

slika

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 27 apr 2014, 15:58

Krpic, Redzepi, kad vidimo koliko ti momci ginu i trce ne staju, konstatno vrse pritisak na odbranu, kad vidim Redzepia koliko se bori poneki los pas mu i mogu oprostiti, al sto je najbolje kod njega i kad ga ne ide covjek samo trci i bori se, na kraju uvijek se nade u gol sansi, il ispali projektil il bude uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ovu dvojicu morao sam da pohvalim dugo nismo imali ovakvo dva kvalitetna pojacanja, a zajedno su dali 13 golova.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 27 apr 2014, 16:32

Nisam ocekivao protiv jednog Podgrmeca 3000+, to je dokaz da je Sloboda vratila povjerenje svoje "publike". I veliko bravo za Fukare, gledam jucer niko nije ni pokusao da ne kupi ulaznicu, baklje, petarde sve se svelo na minimum, stolice se jucer cuvaju maximalno i bruku bruku jos dobri stvari. :clap: :tokralju:
P.S. Imal gdje snimak golova, ili slucajno citave tekme ?

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 27 apr 2014, 16:41

fukara1919 je napisao/la:Nisam ocekivao protiv jednog Podgrmeca 3000+, to je dokaz da je Sloboda vratila povjerenje svoje "publike". I veliko bravo za Fukare, gledam jucer niko nije ni pokusao da ne kupi ulaznicu, baklje, petarde sve se svelo na minimum, stolice se jucer cuvaju maximalno i bruku bruku jos dobri stvari. :clap: :tokralju:
P.S. Imal gdje snimak golova, ili slucajno citave tekme ?
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181" onclick="window.open(this.href);return false; Imaš u desnom ćošku citav snimak utakmice :)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2014, 17:21

eo i mene iz banovica :D :D ..ah ,sto se nahoda :urnebes: :urnebes:
sta rec poslije subote...sve je u nasim nogama i ne smije se desit opustanje ni sekunde...bit ce ovdje jos svega al sad mirne glave u kakanj...DOLE NAS MORA OTIC PREKO 1000 sto zbog pravljenja domaceg ambijenta sto zbog toga sto ce nas sudije onda teze zavalit..znaci,za sve ispod 1000 ljudi ako ode nismo ni zasluzili PL :evil: :evil:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.