FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da li neko zna kad i da li će se raditi istok ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Zelim vam cestitati vase prvo mjesto. Pratio sam vas u prvoj, ali sada malo vise nakon dolaska Cire. Znam u kakvom sranju kao klub ste bili! Nadam se, sa mnogo vaseg uspijeha da ce te se vratiti. Zalasno bih bilo, da se umjesto vas vrate oni kriminalci iz Bihaca. Sve najbolje!
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve se vec zna! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
htjedoh pogledat snimak utakmice na TVTK stranici..nesto mi ne otvara i blokira...mozel se ono skinut sa tuba il gdje

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- nesvrstani
- Kontakt:
sta god da se desi krpica i redzepija zadrzati u tuzli koristeci sve metode dozvoljene i nedozvoljene
ne sjecam se kad je zadnji put nas napadac dao 7 golova u polusezoni...
i jos jedna stvar, mehidic ubija i nikad mi nece bit jasno sto onaj fazla non stop ga proziva s tribina

i jos jedna stvar, mehidic ubija i nikad mi nece bit jasno sto onaj fazla non stop ga proziva s tribina

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
ma taj Fazla je kreten obični 
ne sjećam se kad nam je napadač zabio 5 golova za čitavu sezonu, a ne 7 za polusezonu
otkad gledam Slobodu, čini mi se da nam napadač nije bio najbolji strijelac
možda i griješim, haj ga znaj 

ne sjećam se kad nam je napadač zabio 5 golova za čitavu sezonu, a ne 7 za polusezonu

Proziva ga prvo jer je defektaš, mislim na Fazlu, a drugo ga proziva jer igra na poziciji od njegovog jarana Halila, ustvari tu Halil može igrat, a posto ne smije nikog drugog prozivat onda njega proziva.nesvrstani je napisao/la: i jos jedna stvar, mehidic ubija i nikad mi nece bit jasno sto onaj fazla non stop ga proziva s tribina
Joj živim za dan kad ce ga neko iznabijat na tribini

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hadzija da ostane obaveznonesvrstani je napisao/la:sta god da se desi krpica i redzepija zadrzati u tuzli koristeci sve metode dozvoljene i nedozvoljenene sjecam se kad je zadnji put nas napadac dao 7 golova u polusezoni...

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma hoce sigurno,previse je taj jezicinu pustioklasik je napisao/la:Proziva ga prvo jer je defektaš, mislim na Fazlu, a drugo ga proziva jer igra na poziciji od njegovog jarana Halila, ustvari tu Halil može igrat, a posto ne smije nikog drugog prozivat onda njega proziva.nesvrstani je napisao/la: i jos jedna stvar, mehidic ubija i nikad mi nece bit jasno sto onaj fazla non stop ga proziva s tribina

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nece ti njega niko iznabijat jer uvjek je takav bio..jos dok je igroa lopte za mladje selekcije slobode i tad je pametovao ..sva sreca nikad nije dobio priliku za prvi timklasik je napisao/la:Proziva ga prvo jer je defektaš, mislim na Fazlu, a drugo ga proziva jer igra na poziciji od njegovog jarana Halila, ustvari tu Halil može igrat, a posto ne smije nikog drugog prozivat onda njega proziva.nesvrstani je napisao/la: i jos jedna stvar, mehidic ubija i nikad mi nece bit jasno sto onaj fazla non stop ga proziva s tribina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Chinaglia je napisao/la:
ne sjećam se kad nam je napadač zabio 5 golova za čitavu sezonu, a ne 7 za polusezonuotkad gledam Slobodu, čini mi se da nam napadač nije bio najbolji strijelac
možda i griješim, haj ga znaj
hahah slazem se nikad nam napadac nije bio najbolji strijelac,uvijek stoperi najvise golova dali.

SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Redzepi, Mehidic i Krpic ce biti dobri za klupe u PL ako se udje..ipak tu trebaju bolji i jaci igraci ako hocemo da ispunimo te ambicije koje svi ocekujemo a to je odmah da budemo konkurentni...iz prvog tima u PL mogu Hadzija, Efendic/Mehanovic da se mijenjaju na beku i mozda Oma, mogu i Redzepi/Mehidic mozda da se mijenjaju jer ako Ciro ostane ljubimac ima da igra..ostalo nam treba 6 ODLICNIH, PROVJERENIH i jos 2-3 da pojacaju konkurecinu da bi se napravio rezultat odmah.
koliko god ja volio Killera
ipak treba nam bolji igrac kao centralni spic u igri sa jednim napadacem
a dobro @Salt rece izmedju redova, ko jos fazlu shvata ozbiljno...samo treba igracima rec da ga ne shvataju ozbiljno, jer bilo je par djece sto se demoralisu i gotov zaplacu prije na to, nego samo objasnit ljudima da ce on za jarana Adema prozivat svakog, al da ga niko na tribini ne shvata ozbiljno..proziva dijete od 17-18 god dijete skoro oplace, kad potpise dijete za Adema iste sekunde je najbolji igrac i je.e se mater treneru sto ga ne ubacuje i proziva se konkurent..al hajd sta ces takav cojk
i ovo za strijelce, ne mogu da se nacudim kako smo losi iz prekida u ovoj polusezoni haha nije to-to ba bez stare igre
koliko god ja volio Killera

a dobro @Salt rece izmedju redova, ko jos fazlu shvata ozbiljno...samo treba igracima rec da ga ne shvataju ozbiljno, jer bilo je par djece sto se demoralisu i gotov zaplacu prije na to, nego samo objasnit ljudima da ce on za jarana Adema prozivat svakog, al da ga niko na tribini ne shvata ozbiljno..proziva dijete od 17-18 god dijete skoro oplace, kad potpise dijete za Adema iste sekunde je najbolji igrac i je.e se mater treneru sto ga ne ubacuje i proziva se konkurent..al hajd sta ces takav cojk
i ovo za strijelce, ne mogu da se nacudim kako smo losi iz prekida u ovoj polusezoni haha nije to-to ba bez stare igre

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Redzepi i Krpic za klupeultrasstyle_tz je napisao/la:ma Redzepi, Mehidic i Krpic ce biti dobri za klupe u PL ako se udje..ipak tu trebaju bolji i jaci igraci ako hocemo da ispunimo te ambicije koje svi ocekujemo a to je odmah da budemo konkurentni...iz prvog tima u PL mogu Hadzija, Efendic/Mehanovic da se mijenjaju na beku i mozda Oma, mogu i Redzepi/Mehidic mozda da se mijenjaju jer ako Ciro ostane ljubimac ima da igra..ostalo nam treba 6 ODLICNIH, PROVJERENIH i jos 2-3 da pojacaju konkurecinu da bi se napravio rezultat odmah.
koliko god ja volio Killeraipak treba nam bolji igrac kao centralni spic u igri sa jednim napadacem

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravo
a mislim ipak da nam treba jedan konstantniji igrac na mjestu organizatora igre..recimo Redzepi u Gracanici, Banovicima pa i protiv Goska nista posebno..previse nestaje u ovoj ligi..treba nam tu ipak neka klasa a Mehidic i Redzepi nek se bore za to drugo mjesto u ofanzivnom dijelu veznog reda..moras ti imati i dobre igrace i na klupi
a sto se tice Krpica isto tako mislim da nam treba tehnicki jaci spic i bolji finiser od njega, a Krpa ce sa svojim kvalitetima isto tako biti idealan sa klupe..
ne treba se ba zanositi, ova liga je prelosa..et recimo na sredini terena imas Omu za PL i to je to..treba ti jedan igrac da igra sa Omom i treba ti zamjena...ne bi se ja na Jahu oslonio ni kao zamjenu za PL..
isto to vazi i za stopere, nemas ti sta traziti u borbi za vrh sa Saletom i Moranjkicem kao dva stopera..
ako hocemo sredinu tabele i polako, ne treba nam jos 2-3 pojacanja, i ovaj tim je dovoljno dobar, ali ko sto rekoh ako hocemo odmah da budemo faktor potrebno je dosta pojacanja..
medjutim, da ne pravimo razanj dok je zec u sumi..ima jos 6 kola

a mislim ipak da nam treba jedan konstantniji igrac na mjestu organizatora igre..recimo Redzepi u Gracanici, Banovicima pa i protiv Goska nista posebno..previse nestaje u ovoj ligi..treba nam tu ipak neka klasa a Mehidic i Redzepi nek se bore za to drugo mjesto u ofanzivnom dijelu veznog reda..moras ti imati i dobre igrace i na klupi
a sto se tice Krpica isto tako mislim da nam treba tehnicki jaci spic i bolji finiser od njega, a Krpa ce sa svojim kvalitetima isto tako biti idealan sa klupe..
ne treba se ba zanositi, ova liga je prelosa..et recimo na sredini terena imas Omu za PL i to je to..treba ti jedan igrac da igra sa Omom i treba ti zamjena...ne bi se ja na Jahu oslonio ni kao zamjenu za PL..
isto to vazi i za stopere, nemas ti sta traziti u borbi za vrh sa Saletom i Moranjkicem kao dva stopera..
ako hocemo sredinu tabele i polako, ne treba nam jos 2-3 pojacanja, i ovaj tim je dovoljno dobar, ali ko sto rekoh ako hocemo odmah da budemo faktor potrebno je dosta pojacanja..
medjutim, da ne pravimo razanj dok je zec u sumi..ima jos 6 kola
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Nemas pojma koliko je meni drago procitati ovo kad si ti sretan I zadovolja.SaltCityAttack je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Prije svega želim uputiti čestitke, svima koji su na bilo koji način učestvovali da naša svetinja dođe tamo gdje joj je i bilo mjesto.
Ja sam presretan ,i vjerujte već samo razmišljam, na koji način da se zahvalim naaajviše jednom čovjeku bez kojeg sav ovaj ugođaj, ne bi bio danas ovakav ,a to je:
![]()
![]()
AZMIR HUSIĆ
![]()
![]()

Ti nisi loš momak za mene ,samo što ponekad moraš da shvatiš da smo mi najmjerodavniji da kažemo nešto,jer smo direktni sudionici ovoga svega, i isto kao ti volimo našu Slobodu,kao i sve one koji su dio nje ma kad to bili.
Samo zajedno i jednom finom kulturom, možemo pokrenuti mnoge negativne stvari koje se dešavaju u našem fudbalu-a to je cijeniti svakoga ko i najmanji dio da za nešto što nam je sveto-ma što to bilo.
Ja svu djecu Slobode koja su igrala dobro danas pratim i znam kako i da li igraju ,i raduje me svaki njihov uspjeh.
Samo da ti napomenem, da su Oma i Jaha isto perfektni,kao i Halil koju je svoju minutažu odlično odradio.

Živ mi bio prijatelju

-
- Kontakt:
Bas tako Redzepi i Krpic za klupe,nije to kvalitet oji moze promjesati malo jacu odbranu iz vrha PL,a mi necemo sigurno igrati epizodnu ulogu nego se vracamo tamo gdje pripadamo. Hadzija,Oma,Moranjkic,Mehidic,Efendic,Jaha Krpic kao sto rekoh uz napredak i pojacanja u svakoj liniji po dva,a sredina i napad moraju imati vrh igrace kao sto je nekad bio Buco,Vojvoda,Mesanovic jedan i drugi. U odbrani za PL bez igraca tipa Mikellini i Krupinac nema nista.zla2 je napisao/la:Redzepi i Krpic za klupeultrasstyle_tz je napisao/la:ma Redzepi, Mehidic i Krpic ce biti dobri za klupe u PL ako se udje..ipak tu trebaju bolji i jaci igraci ako hocemo da ispunimo te ambicije koje svi ocekujemo a to je odmah da budemo konkurentni...iz prvog tima u PL mogu Hadzija, Efendic/Mehanovic da se mijenjaju na beku i mozda Oma, mogu i Redzepi/Mehidic mozda da se mijenjaju jer ako Ciro ostane ljubimac ima da igra..ostalo nam treba 6 ODLICNIH, PROVJERENIH i jos 2-3 da pojacaju konkurecinu da bi se napravio rezultat odmah.
koliko god ja volio Killeraipak treba nam bolji igrac kao centralni spic u igri sa jednim napadacem
i ovo za strijelce, ne mogu da se nacudim kako smo losi iz prekida u ovoj polusezoni haha nije to-to ba bez stare igrepa druze sta ti ocekujes da nam dodje reprezentacija Bih
Ova liga je ipak u svakom pogledu druga strana svijeta.
vi ocigledno ne pratite PL cim mislite tako da bi samo oma mogo igratiHerLutwoII je napisao/la:Bas tako Redzepi i Krpic za klupe,nije to kvalitet oji moze promjesati malo jacu odbranu iz vrha PL,a mi necemo sigurno igrati epizodnu ulogu nego se vracamo tamo gdje pripadamo. Hadzija,Oma,Moranjkic,Mehidic,Efendic,Jaha Krpic kao sto rekoh uz napredak i pojacanja u svakoj liniji po dva,a sredina i napad moraju imati vrh igrace kao sto je nekad bio Buco,Vojvoda,Mesanovic jedan i drugi. U odbrani za PL bez igraca tipa Mikellini i Krupinac nema nista.zla2 je napisao/la:Redzepi i Krpic za klupeultrasstyle_tz je napisao/la:ma Redzepi, Mehidic i Krpic ce biti dobri za klupe u PL ako se udje..ipak tu trebaju bolji i jaci igraci ako hocemo da ispunimo te ambicije koje svi ocekujemo a to je odmah da budemo konkurentni...iz prvog tima u PL mogu Hadzija, Efendic/Mehanovic da se mijenjaju na beku i mozda Oma, mogu i Redzepi/Mehidic mozda da se mijenjaju jer ako Ciro ostane ljubimac ima da igra..ostalo nam treba 6 ODLICNIH, PROVJERENIH i jos 2-3 da pojacaju konkurecinu da bi se napravio rezultat odmah.
i ovo za strijelce, ne mogu da se nacudim kako smo losi iz prekida u ovoj polusezoni haha nije to-to ba bez stare igrepa druze sta ti ocekujes da nam dodje reprezentacija Bih
Ova liga je ipak u svakom pogledu druga strana svijeta.

1919 <3
-
- Kontakt:
Pratimo mi PL jako dobro,a iako nije jos sve gotovo i treba biti oprezan do kraja malo se moramo zabaviti igrackim kadrom,to je u krvi svakog navijaca. Oma je igrao PL i bio dobar,a moze pola sadasnje ekipe igrati uz pojacanja koja ce biti bolja od postojeceg kadra.
Ko je najefikasnija ekipa lige kažite kažite
.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.