Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
TuzlanskaFUKARA je napisao/la:POZZ MOMCI novi sam na forumu i naravno...TUZLAK sam... sto se moze vidjeti i po nazivu hahah,ali vec duze vrijeme pratim forum i citam redovno postove najvise na temi FK-SLOBODA,ali i ostale kad stignem i da kada je to stizanje u pitanju truditcu se da budem sto vise na temi jer sam zauzet poslom posto radim puno,a i porodican sam covjek
..... tako da nadam se da mi necete zamjeriti ako me nebude tu radnim danima
.A sada malo o tekmi naravno bio sam na utakmici zadovoljan sam prikazanom igrom i komotno malo ozbiljniji da su bili moglo je biti i 6-0,ali i ovako je dobro,po meni Mehidic igrac utakmice momak ima laznjak glava boli,ali i sa ostalim sam zadovoljan.....FUKARE...na nivou..Nadam se da sad necemo ispustiti ovu prednost i da cemo do godine abg igrati premijer ligu i da redovno pratim SLOBODU kuci to obavezno... i na gostovanjima cesce iskreno TK,ali u Kakanj idem sigurno sa svojom rajom....Toliko za sada pozdrav mojim TUZLACIMA,a bogami i citavom tuzlanskom bazenu ja to tako volim reci.....
Hvala nicaZebparena je napisao/la:
Nemas pojma koliko je meni drago procitati ovo kad si ti sretan I zadovolja.joksimovic je napisao/la:Prije svega želim uputiti čestitke, svima koji su na bilo koji način učestvovali da naša svetinja dođe tamo gdje joj je i bilo mjesto.
Ja sam presretan ,i vjerujte već samo razmišljam, na koji način da se zahvalim naaajviše jednom čovjeku bez kojeg sav ovaj ugođaj, ne bi bio danas ovakav ,a to je:
![]()
![]()
AZMIR HUSIĆ
![]()
![]()
Zadnja 2 mjeseca bez premca u čitavoj BiH, htjeli to neki priznati ili nezlajci je napisao/la:Delirijum![]()
Tako je.Kako lijepo reče Azmir Husić,za Slobodu se u vrijeme Jugoslavije navijalo od Orašja do Olova,od Doboja do Drine.To ćemo uskoro vratiti,i ne samo vratiti nego i pojačati.Sloboda u Premijer ligi,jaka Sloboda,sa novim,velikim Tušnjem,sa dobrom infrastruturom,odličnim odnosima sa klubovima sjeveroistočne Bosne,Sloboda koje će biti u vrhu BH fudbala,koja će igrati evropska takmičenja.Nekih 500 000 navijača.Vjerujem u evropsku Slobodu,Slobodu koja može biti nivo današnjeg Maribora,Rijeke itd.tuzlak1987 je napisao/la:Kad su se doveli svi ovi igraci pricali mnogi koji ne navijaju za Slobodu kako su tu samo radi novca, a svi daju 110% .
Nasi igraci redom Efendic, Salihovic, Mujkic, Halilovic, Jahic, Omic, Mehidic, Selamovic, Prses pa i Mujkic, Music, Husic, Mehanovic, Moranjkic, Kuduzovic, Huseinbasic. Sve su to igraci sa ovih prostora..
http://www.rtvtk.ba/index.php?option=co ... Itemid=181" onclick="window.open(this.href);return false; Imaš u desnom ćošku citav snimak utakmicefukara1919 je napisao/la:Nisam ocekivao protiv jednog Podgrmeca 3000+, to je dokaz da je Sloboda vratila povjerenje svoje "publike". I veliko bravo za Fukare, gledam jucer niko nije ni pokusao da ne kupi ulaznicu, baklje, petarde sve se svelo na minimum, stolice se jucer cuvaju maximalno i bruku bruku jos dobri stvari.![]()
P.S. Imal gdje snimak golova, ili slucajno citave tekme ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.