Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2014, 17:55

Yaya Toure, 0:2. :clap:

Jako lijepa akcija, Edin je isto ucestvovao u njoj, i dobra zavrsnica Tourea.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 apr 2014, 17:57

Predasistencija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 27 apr 2014, 17:57

Mozambik je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Zbog cega nepravda? Danas je taj Gerrard potrosio najvise lopti Liverpoola. Kriv za prvi gol Chelsea.
Veca nepravda je za Suareza, pa i za Rodgersa. Oni su titulu zasluzili vise.

Palace ima niz od 5 ili vise pobjeda. Novi trener ih je preporodio. City treba biti sretan da uzme tri boda. Naravno da bi bilo lijepo nabiti i gol razliku ali daj Boze. Dva razlike bi bilo odlicno.
Nepravda je zbog toga sto je covjek svoje najbolje igracke godine proveo Liverpoolu koji je tavorio u prosjecnosti, nerjetko i pri dnu tabele. S druge strane u to vrijeme je primao ponude od desetine miliona od Chelsea, Reala i ostalih. Nikada nije pomislio da ode iz Liverpoola.

Isto kao sto bih volio da De Rossi osvoji trofej sa Romom. jer je odbijao velike ponude kad je bio najbolji DM svijeta i ostao vjeran Romi.

Naprosto obozavam i postujem takve igrace.
Pasa nemoj vise pisati ziv bio,ti mozda pratis fudbal u nazad 2-3 godine,cuj tavorenje u prosjecnosti i dnu tabele,a covjek osvojio ligu prvaka i kup uefa sa Liverpulom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 apr 2014, 17:59

Kad nemas sta pametno napisat preskoci mene i ne citiraj me.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 apr 2014, 18:01

odlicna igra Dzeke u prvom poluvremenu..lijep gol,odigrao je bez greske! City kako stvari stoje ima realne sanse da osvoji titulu nakon danasnjeg kiksa Liverpula. Dzeko ce ocito dobiti novi ugovor,igra u top formi,nezamisliva je igra Citya bez njega. totalno je u sjenu bacio i Aguera i Negreda pogotovo! igra u zivotnoj formi,nesto slicno kao RVP,koji je fakticki u 28 godini pruzao najbolje partije,sto u Arsenalu,i kasnije u Man.Unitedu! samo naprijed dijamantu!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 27 apr 2014, 18:02

mirzatele je napisao/la:Jednostavno utakmica idealna za Hat-trick
I dao bi jos par golova da nije aguera koji ne da loptu ni svojim roditeljima a ne Dzeki ...

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 27 apr 2014, 18:05

Samo naprijed Dijamantu nas :bih: Hamajlijooooooo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2014, 18:07

dobar Edin, rastrčan, odigrava dobre pasove, zabio je gol, za sad jako dobro .. valj'o bi mu još jedan gol :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2014, 18:09

Pravda za Gerru :mrgreen: :crazy:
Sad malo ozbiljnosti.Yahija Turic haman ko Miske zavrnu loptu na tintaru Dzeke I veselo vece.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 apr 2014, 18:15

Joj ovih g*vana plaćeničkih u City - u, prolaze ispod tribine gdje su im navijači, djeca pružaju ruke da se pozdrave s njima, ovi ignorišu k'o da ih nema.

Što se utakmice tiče, tek sam se uključio, vidim da je Džeko dao gol. Čestitke ! :clap:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 27 apr 2014, 18:17

[youtube][/youtube]
06:38
:bih:
Semper Fidelis

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 apr 2014, 18:17

Mozambik je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Zbog cega nepravda? Danas je taj Gerrard potrosio najvise lopti Liverpoola. Kriv za prvi gol Chelsea.
Veca nepravda je za Suareza, pa i za Rodgersa. Oni su titulu zasluzili vise.

Palace ima niz od 5 ili vise pobjeda. Novi trener ih je preporodio. City treba biti sretan da uzme tri boda. Naravno da bi bilo lijepo nabiti i gol razliku ali daj Boze. Dva razlike bi bilo odlicno.
Nepravda je zbog toga sto je covjek svoje najbolje igracke godine proveo Liverpoolu koji je tavorio u prosjecnosti, nerjetko i pri dnu tabele. S druge strane u to vrijeme je primao ponude od desetine miliona od Chelsea, Reala i ostalih. Nikada nije pomislio da ode iz Liverpoola.

Isto kao sto bih volio da De Rossi osvoji trofej sa Romom. jer je odbijao velike ponude kad je bio najbolji DM svijeta i ostao vjeran Romi.

Naprosto obozavam i postujem takve igrace.
Postujem ga i ja i drag mi je. On je zasigurno legenda Liverpoola ali to ne znaci da mora osvojiti titulu. Nema tu nepravde ako je ne osvoji. City ima bolji tim nego Liverpool.

Liverpool moze zasluziti titulu samo igrom i vjrovatno je zbog toga najvise i zasluzuje. Te price o velicini Liverpoola i/ili velicini Gerrarda su lijepe ali nebi bilo posteno da se to uzima u obzir kao najveca zasluga za osvajanje titule. To bi tek bila nepravda.

Suarez je svakako vise zasluzio jer je tokom ove sezone pokazao vise nego Gerrard.
Svaka sezona je za sebe i ne sabira se niciji ucinak iz sezona prije. ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 apr 2014, 18:22

Sjajno prvo poluvrijeme za Edina. Uz gol je pruzio i odlicnu igru i dosta trke. Sad na pocetku drugog zabit jos jedan i mirna Bosna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 apr 2014, 18:25

SamoZeljo je napisao/la: Postujem ga i ja i drag mi je. On je zasigurno legenda Liverpoola ali to ne znaci da mora osvojiti titulu. Nema tu nepravde ako je ne osvoji. City ima bolji tim nego Liverpool.

Liverpool moze zasluziti titulu samo igrom i vjrovatno je zbog toga najvise i zasluzuje. Te price o velicini Liverpoola i/ili velicini Gerrarda su lijepe ali nebi bilo posteno da se to uzima u obzir kao najveca zasluga za osvajanje titule. To bi tek bila nepravda.

Suarez je svakako vise zasluzio jer je tokom ove sezone pokazao vise nego Gerrard.
Svaka sezona je za sebe i ne sabira se niciji ucinak iz sezona prije. ;)
Ma kakav Suarez. Volio bih da ga otpuste dan prije proslave, ako vec osvoje titulu. Citava Engleska mi je mrska, al Liverpool najmanje od svih.

Dzeko ako produzi ugovor sa Cityem, sto se mene tice moze propast odmah sutra dan, necu se nasikirat ni sekunde. Nerivirao sam se ove 3,5 godine zbog njega kao da mi je rod rodjeni, ne pada mi napamet jos 2,3 godine.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 27 apr 2014, 18:28

Od ovog Nasrija Avdija ima bolji centaršut :twisted: :twisted:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 27 apr 2014, 18:39

Aguero, j*bem li ti mamu!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 apr 2014, 18:48

E neka je vala izasao. Boze meni je ovaj Aguero isto malo dijete. Kad je kod njega lopta, pa poginuo bi prije nego sto bi je dodao. Nebitno kakva je situacija. A kad mu neko ne doda loptu, faca uvijek ko da ce se rasplakati u sekundi. Daj ba igraj ko covjek. Fudbal je muska i timska igra a ne solo show. ;)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 apr 2014, 19:01

Nije Aguero u formi. Dzeko dobar.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 apr 2014, 19:02

DonCorleone je napisao/la:Nije Aguero u formi. Dzeko dobar.
Nezna se ko je u goroj formi-Aguero ili Negredo :) Zato Dzeko rastura :) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 apr 2014, 19:06

Edin opet u najvaznijim tekmama sezone zabija.
Opet je jedna od najvaznijih karika u timu koji jurisa na titulu.

Edin Dzeko :kralj:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 10 gostiju.