Jako lijepa akcija, Edin je isto ucestvovao u njoj, i dobra zavrsnica Tourea.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pasa nemoj vise pisati ziv bio,ti mozda pratis fudbal u nazad 2-3 godine,cuj tavorenje u prosjecnosti i dnu tabele,a covjek osvojio ligu prvaka i kup uefa sa Liverpulom.Mozambik je napisao/la:Nepravda je zbog toga sto je covjek svoje najbolje igracke godine proveo Liverpoolu koji je tavorio u prosjecnosti, nerjetko i pri dnu tabele. S druge strane u to vrijeme je primao ponude od desetine miliona od Chelsea, Reala i ostalih. Nikada nije pomislio da ode iz Liverpoola.SamoZeljo je napisao/la: Zbog cega nepravda? Danas je taj Gerrard potrosio najvise lopti Liverpoola. Kriv za prvi gol Chelsea.
Veca nepravda je za Suareza, pa i za Rodgersa. Oni su titulu zasluzili vise.
Palace ima niz od 5 ili vise pobjeda. Novi trener ih je preporodio. City treba biti sretan da uzme tri boda. Naravno da bi bilo lijepo nabiti i gol razliku ali daj Boze. Dva razlike bi bilo odlicno.
Isto kao sto bih volio da De Rossi osvoji trofej sa Romom. jer je odbijao velike ponude kad je bio najbolji DM svijeta i ostao vjeran Romi.
Naprosto obozavam i postujem takve igrace.
I dao bi jos par golova da nije aguera koji ne da loptu ni svojim roditeljima a ne Dzeki ...mirzatele je napisao/la:Jednostavno utakmica idealna za Hat-trick
Postujem ga i ja i drag mi je. On je zasigurno legenda Liverpoola ali to ne znaci da mora osvojiti titulu. Nema tu nepravde ako je ne osvoji. City ima bolji tim nego Liverpool.Mozambik je napisao/la:Nepravda je zbog toga sto je covjek svoje najbolje igracke godine proveo Liverpoolu koji je tavorio u prosjecnosti, nerjetko i pri dnu tabele. S druge strane u to vrijeme je primao ponude od desetine miliona od Chelsea, Reala i ostalih. Nikada nije pomislio da ode iz Liverpoola.SamoZeljo je napisao/la: Zbog cega nepravda? Danas je taj Gerrard potrosio najvise lopti Liverpoola. Kriv za prvi gol Chelsea.
Veca nepravda je za Suareza, pa i za Rodgersa. Oni su titulu zasluzili vise.
Palace ima niz od 5 ili vise pobjeda. Novi trener ih je preporodio. City treba biti sretan da uzme tri boda. Naravno da bi bilo lijepo nabiti i gol razliku ali daj Boze. Dva razlike bi bilo odlicno.
Isto kao sto bih volio da De Rossi osvoji trofej sa Romom. jer je odbijao velike ponude kad je bio najbolji DM svijeta i ostao vjeran Romi.
Naprosto obozavam i postujem takve igrace.
Ma kakav Suarez. Volio bih da ga otpuste dan prije proslave, ako vec osvoje titulu. Citava Engleska mi je mrska, al Liverpool najmanje od svih.SamoZeljo je napisao/la: Postujem ga i ja i drag mi je. On je zasigurno legenda Liverpoola ali to ne znaci da mora osvojiti titulu. Nema tu nepravde ako je ne osvoji. City ima bolji tim nego Liverpool.
Liverpool moze zasluziti titulu samo igrom i vjrovatno je zbog toga najvise i zasluzuje. Te price o velicini Liverpoola i/ili velicini Gerrarda su lijepe ali nebi bilo posteno da se to uzima u obzir kao najveca zasluga za osvajanje titule. To bi tek bila nepravda.
Suarez je svakako vise zasluzio jer je tokom ove sezone pokazao vise nego Gerrard.
Svaka sezona je za sebe i ne sabira se niciji ucinak iz sezona prije.
Nezna se ko je u goroj formi-Aguero ili NegredoDonCorleone je napisao/la:Nije Aguero u formi. Dzeko dobar.