" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pod hitno ovo moramo javiti Safetu da covjek zna.Unofficialpage je napisao/la:Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu.
Džeko dobar, trenutno je jedan od najboljih u City-ju uz Yayu. Samo da ovu formu prenese i na SP i bit' će odlično.
Nikad mi draže nije bilo što lige završavaju, kad završe znam da je vrlo blizu SP, ako niti dnao.
+1hule_barca je napisao/la:Možda zvuči smiješno, ali meni je ova situacija čak i bolja za repku. Žao mi je Vede što je na klupi, ali možda se Pape ipak odluči za 1 napadača u vrhu, jer ćemo počiniti samoubistvo iz zasjede sa 2 napadača i slabom tranzicijom u odbranu bez pravog zadnjeg veznog.
Mene je od Argentinaca najviše strah tog Aguera, a Mesija nije. Mada ja vjerujem u naš dobar rezultat protiv Argentine.Unofficialpage je napisao/la:Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu.
Džeko dobar, trenutno je jedan od najboljih u City-ju uz Yayu. Samo da ovu formu prenese i na SP i bit' će odlično.
Nikad mi draže nije bilo što lige završavaju, kad završe znam da je vrlo blizu SP, ako niti dnao.
Aguero je odlican igrac, ali zbog svoje sebicnosti umanjuje svoju kvalitetu, kad dobije loptu u trojit ga i on ce krenuti da dribla a ne moze sve preci ( nadam se da ne mozeBelminM23 je napisao/la:Mene je od Argentinaca najviše strah tog Aguera, a Mesija nije. Mada ja vjerujem u naš dobar rezultat protiv Argentine.Unofficialpage je napisao/la:Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu.
Bravo Edine danas za gol.
Ne slazem se tu i OK je da se ne slazemoChinaglia je napisao/la: prvo jer su prejaki na domaćem terenu, zatim jer će igrati maximalno ozbiljno, pa onda dodaj da Aston Villa i West Ham nemaju kvalitet da iznenade Man City, pogotovo na Etihadu, odnosno, nemaju neki motiv da daju sve od sebe na tim mečevima
Ma ne vezano za formu, kad sam vidio grupe odmah sam reko, ako nas neko zezne, zeznut će nas Kun, al Zeznut će njih EdinUnofficialpage je napisao/la:Aguero je odlican igrac, ali zbog svoje sebicnosti umanjuje svoju kvalitetu, kad dobije loptu u trojit ga i on ce krenuti da dribla a ne moze sve preci ( nadam se da ne mozeBelminM23 je napisao/la:Mene je od Argentinaca najviše strah tog Aguera, a Mesija nije. Mada ja vjerujem u naš dobar rezultat protiv Argentine.Unofficialpage je napisao/la:Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu.
Bravo Edine danas za gol.).
Po ovoj formi Messija nije ni mene ali ko da gledam da ce na SP odigrat meceve karijere i on zna dati dobru loptu.
![]()
Oni ga hoce prodat a on im donese titulu