Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hadzaj
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hadzaj » 27 apr 2014, 19:10

Pogodak protiv Palasa
" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 27 apr 2014, 19:12

Zato Negredo grize li grize........nokte vlastite :tralala:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 apr 2014, 19:14

Gledam na Fox-u tekmu i show nakon tekme. Sve kamere su na Dzeki i svi pricaju samo o njemu i Toureu. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 apr 2014, 19:15

Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu. :mrgreen:

Džeko dobar, trenutno je jedan od najboljih u City-ju uz Yayu. Samo da ovu formu prenese i na SP i bit' će odlično. 8-)

Nikad mi draže nije bilo što lige završavaju, kad završe znam da je vrlo blizu SP, ako niti dnao. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 27 apr 2014, 19:17

Unofficialpage je napisao/la:Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu. :mrgreen:

Džeko dobar, trenutno je jedan od najboljih u City-ju uz Yayu. Samo da ovu formu prenese i na SP i bit' će odlično. 8-)

Nikad mi draže nije bilo što lige završavaju, kad završe znam da je vrlo blizu SP, ako niti dnao. :mrgreen:
Pod hitno ovo moramo javiti Safetu da covjek zna. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 apr 2014, 19:21

Edin kada zabije u prvih 10minuta, ostatak utakmice odigra fenomenalno...i danas je tako bilo, dao gol, predasistirao, razigravao, borio se, vracao se u odbranu, uklizavao...itd...jedna od boljih partija.
Danas je cijelo vrijeme igrao poluspica, tj.iza aguera, al' bukvalno...i mislim da mu ta pozicija savrseno odgovara kada je argentinos u igri, bolje neg da je obrnuto...
Sledeca protiv evertona je biti ili ne biti...Edinu opet prva postava ne gine...ocekujem kiks liverpoola protiv crystala...tako da bi manchesteru stimao i remi na gudisonu...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2014, 19:22

Dobra utakmica Dzeke.

Rani gol, super realizacija odlicne lopte Yaya Tourea. Puno je pretrcao, dobro je sudjelovao u igri, imao je jos 2-3 suta prema golu, sve u svemu, dobar dan za Dzeku i City. Liverpool je izgubio, Gradjani sad sve imaju u svojim rukama. Sljedecu utakmicu gostuju kod Evertona, zatim slijedi Finish kod kuce protiv Aston Ville, pa zadnja utakmica na Etihadu protiv West Hama.

Edin bi opet mogao biti kljucni igrac za titulu, samo naprijed Edine, i do druge titule. :bih:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 apr 2014, 19:24

Odličan nastup Edina. Mnogo bitnije od njegovog krucijalnog gola za mene je što je pokazao volju i rastrčanost. Ne znam da li će produžiti ugovor, ali jedno znam da ga Pelle ipak gotivi. Imao je tu nesreću da tako kažem što se Negredo razigrao u loše vrijeme za Edina. Njegova partija protiv Bayerna kući je dala šansu Negredu koji ju je iskoristio, ali Edin je sada u pravoj formi i to je najbitnije.
Mes Que Un Club

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 27 apr 2014, 19:31

MOTM prema Whoscored.com

Sa ovim golom trebo bi pocet protiv Evertona. Ako tu pobjede = Sampioni

Kako nam svi igraci dobro igraju... Osim Vede, koji je iz nekog cudnog razloga odlucio da usere svoju karijeru par mjeseci prije SP-a.

Rios

Post Postao/la Rios » 27 apr 2014, 19:32

Nazalost nisam gledao utakmicu,ali vidim Dijamant sijao.. :clap: Masallah.. :bih: Lijep vikend-prvo Mirotova majstorija,pa Spaha igrac utakmice,i danas Edin..Ulijeva optimizam i nadu pred SP.. :bih: Jah,Luliceva asistencija.. :mrgreen:
Veceras cekamo Nurkica i Mirzu aBd.. :kafa:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 apr 2014, 19:33

Možda zvuči smiješno, ali meni je ova situacija čak i bolja za repku. Žao mi je Vede što je na klupi, ali možda se Pape ipak odluči za 1 napadača u vrhu, jer ćemo počiniti samoubistvo iz zasjede sa 2 napadača i slabom tranzicijom u odbranu bez pravog zadnjeg veznog.
Mes Que Un Club

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 apr 2014, 19:38

hule_barca je napisao/la:Možda zvuči smiješno, ali meni je ova situacija čak i bolja za repku. Žao mi je Vede što je na klupi, ali možda se Pape ipak odluči za 1 napadača u vrhu, jer ćemo počiniti samoubistvo iz zasjede sa 2 napadača i slabom tranzicijom u odbranu bez pravog zadnjeg veznog.
+1
samo igrati 4 5 1 i prolazimo grupu akoBogda, a u tom slucaju ne strahujem ni protiv argentine

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 apr 2014, 19:40

Unofficialpage je napisao/la:Nije me toliko strah Aguera na SP jer kad on primi loptu mogu svi ići na njega jer on neće dodati nikome, ovi ostali iz Argetnine se mogu vratit u odbranu. :mrgreen:

Mene je od Argentinaca najviše strah tog Aguera, a Mesija nije. Mada ja vjerujem u naš dobar rezultat protiv Argentine.

Bravo Edine danas za gol. :bih:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 apr 2014, 19:42

Na kraju bi im Dzeko opet mogao donijeti titulu. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 apr 2014, 20:25

Dijamant vodi City prema novoj tituli prvaka.U ovoj drugoj polusezoni uz Yayu definitivno kljucni igrac Citya.
Ne mogu opisati svoju radost zbog toga.
U inat hejterima.Igrac utakmice.
Sjaji,sjaji Dijamantu bosanski! :salut: :bih:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 apr 2014, 20:30

Dobra partija Dzeke i danas. Igra u dobroj formi u posljednje vrijeme i jako je vazno da do kraja ostane ovakav. Imaju jos tesku utakmicu protiv posrnulog Evertona i ako tu dobiju mislim da ce ponovo biti prvaci. Bila bi to odlicna stvar za Dzeku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 apr 2014, 20:54

BelminM23 je napisao/la:

Mene je od Argentinaca najviše strah tog Aguera, a Mesija nije. Mada ja vjerujem u naš dobar rezultat protiv Argentine.

Aguero je odlican igrac, ali zbog svoje sebicnosti umanjuje svoju kvalitetu, kad dobije loptu u trojit ga i on ce krenuti da dribla a ne moze sve preci ( nadam se da ne moze :mrgreen: ). :mrgreen: Po ovoj formi Messija nije ni mene ali ko da gledam da ce na SP odigrat meceve karijere i on zna dati dobru loptu. :mrgreen:

Oni ga hoce prodat a on im donese titulu :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2014, 21:01

Pelle je prokockao jednu šansu, sad mu se ukazala još jedna, a nju ako ne iskoristi, skoro pa su nikakve šanse da će dobiti još jednu, a i previše bi bilo :D

ključni meč za titulu je u subotu protiv Evertona na Goodisonu, tu ako pobjede, mislim da će domaći mečevi protiv Aston Ville i West Hama, biti samo formalnost, iz više razloga :D

prvo jer su prejaki na domaćem terenu, zatim jer će igrati maximalno ozbiljno, pa onda dodaj da Aston Villa i West Ham nemaju kvalitet da iznenade Man City, pogotovo na Etihadu, odnosno, nemaju neki motiv da daju sve od sebe na tim mečevima

tako da, sve ovisi o meču na Goodisonu, a veliko je pitanje i kako će igrati Everton, jer ipak je Liverpool u borbi za titulu, pa eto, možda će ih zajebat' :mrgreen: mada sumnjam, jer oni još mogu do LP, iako imaju 1 bod manje i meč više od Arsenala

Man Cityju će strašno nedostajati David Silva (ne znam je l' izgubljen do kraja sezone), ali mislim da treba očekivati isti tim kao danas, s tim da će Fernandinho početi umjesto Javi Garcije

uglavnom, volio bih da osvoje titulu zbog Edina, a on da postigne još ključnih golova u ova tri kola!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 27 apr 2014, 21:14

Chinaglia je napisao/la: prvo jer su prejaki na domaćem terenu, zatim jer će igrati maximalno ozbiljno, pa onda dodaj da Aston Villa i West Ham nemaju kvalitet da iznenade Man City, pogotovo na Etihadu, odnosno, nemaju neki motiv da daju sve od sebe na tim mečevima
Ne slazem se tu i OK je da se ne slazemo :) Ja mislim da West Ham a i AV imaju itekakav motiv da dadnu sve od sebe. Koliko dobro ce to biti, to je drugo. Oba tima se trude da ostanu sto dalje od dna tabele jer to jos nije gotovo. Dvije pobijede ili dva poraza mogu sve da promjene. Naravno, City ima isto toliki motiv da pobijedi sve da osvoji trofej, a imaju i kvalitet, i licno mislim da to mogu ukoliko se kao sto si rekao 100% koncentrisu. Samim tim sto je Engleska liga nepredvidljiva, mislim da se ni vrh ni dno tabele nece rijesiti do zadnjih utakmica.

Usput, Edine odlicna utakmica. Da nam tako i jos bolje aBd i ti i svi nasi igrate!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 apr 2014, 21:51

Unofficialpage je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:

Aguero je odlican igrac, ali zbog svoje sebicnosti umanjuje svoju kvalitetu, kad dobije loptu u trojit ga i on ce krenuti da dribla a ne moze sve preci ( nadam se da ne moze :mrgreen: ). :mrgreen: Po ovoj formi Messija nije ni mene ali ko da gledam da ce na SP odigrat meceve karijere i on zna dati dobru loptu. :mrgreen:

Oni ga hoce prodat a on im donese titulu :mrgreen:
Ma ne vezano za formu, kad sam vidio grupe odmah sam reko, ako nas neko zezne, zeznut će nas Kun, al Zeznut će njih Edin ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Serha i 7 gostiju.